Νέα Ειδήσεις - Αυτοδιοικητικά, δήμοι, περιφέρειες, υπουργείο εσωτερικών,υπουργεία,δημοτικά έργα,δράσεις δήμων,εσπα,ταξίδια,πολιτιστικά,πολιτισμός,ενημέρωση,περιβάλλον,υγεία,ειδήσεις,Showbiz,οτα,λαϊκές αγορές,γειτονιές,πολιτικοί,πρόσωπα,συνεντεύξεις,κοινωνικά,αμεα,περίεργα

24 Ιουλίου, 2024 22:39

Search
Close this search box.

ERGOCAD: Η εταιρία και το δίδυμο των μηχανικών που οδηγούν τις εξελίξεις στις κατασκευές και την κτηματαγορά

Μοιραστείτε την ανάρτηση:

Δίδυμο μηχανικών από το Περιστέρι οδηγούν τις εξελίξεις στις κατασκευές και την κτηματαγορά. Δίδυμοι οι ίδιοι, ο Στράτος και ο Γιώργος Τσιαμτσακίρης, έχουν καταφέρει στους χρόνους της κρίσης, να δημιουργήσουν την ERGOCAD, πρωτοπόρο εταιρία ανάπτυξης και διάθεσης λογισμικού κατασκευών, σχεδίασης και κατασκευής κτιρίων και ειδικών τεχνικών μελετών για τον κατασκευαστικό κλάδο. Ειδικότερα η εταιρία προσφέρει σύγχρονες λύσεις στους τομείς: Αρχιτεκτονικά (BIM),  Στατικά,  Σχεδίαση (CAD),  Εικονική (VR) πραγματικότητα,  Φωτορεαλισμός,  3D Μοντελοποίηση .

Τελευταίο επίτευγμά τους, η εισαγωγή της τεχνολογίας VR (εικονική πραγματικότητα ή εικονική ρεαλιστική απεικόνιση), στις κατασκευές, ως εργαλείο ελέγχου και απεικόνισης των σχεδιαζόμενων κατασκευών και κτιρίων, ώστε οι ιδιοκτήτες και διαχειριστές να γνωρίζουν την πραγματική εικόνα τους, πριν αυτές κατασκευασθούν.

Σχετικά Θέματα

Σημαντικά θέματα που πρέπει να δεις

Ιδέες και Προτάσεις!

Προτεινόμενα άρθρα
ΕΠΙΛΟΓΕΣ
Δεσ Ακόμη
Scroll to Top

Φόρμα Καταγγελίας