Νέα Ειδήσεις - Αυτοδιοικητικά, δήμοι, περιφέρειες, υπουργείο εσωτερικών,υπουργεία,δημοτικά έργα,δράσεις δήμων,εσπα,ταξίδια,πολιτιστικά,πολιτισμός,ενημέρωση,περιβάλλον,υγεία,ειδήσεις,Showbiz,οτα,λαϊκές αγορές,γειτονιές,πολιτικοί,πρόσωπα,συνεντεύξεις,κοινωνικά,αμεα,περίεργα
Search
Close this search box.
Διαγωνισμός: «Μελέτες ωρίμανσης έργων του Δήμου Λυκόβρυσης-Πεύκης» εκτιμώμενης αξίας 947.411,70€ (με Φ.Π.Α.)…

Διαγωνισμός: «Μελέτες ωρίμανσης έργων του Δήμου Λυκόβρυσης-Πεύκης» εκτιμώμενης αξίας 947.411,70€ (με Φ.Π.Α.)…

Μοιραστείτε την ανάρτηση:

Ο Δήμος Λυκόβρυσης-Πεύκης διακηρύσσει την ανοικτή διαδικασία, μέσω του Εθνικού Συστήματος Ηλεκτρονικών Δημοσίων Συμβάσεων (Ε.Σ.Η.ΔΗ.Σ.), για την επιλογή αναδόχου εκπόνησης της μελέτης με τίτλο «Μελέτες ωρίμανσης έργων του Δήμου Λυκόβρυσης-Πεύκης» συνολικής εκτιμώμενης αξίας 947.411,70€ (με Φ.Π.Α.) που θα διεξαχθεί σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν.4412/2016 όπως έχει τροποποιηθεί και ισχύει και τους όρους της Διακήρυξης και καλεί τους ενδιαφερόμενους οικονομικούς φορείς να υποβάλουν προσφορά για την ανάδειξη αναδόχου.

Η Μελέτη χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης» στο πλαίσιο της Πρόσκλησης με κωδικό ΑΤ09 και από Ίδιους Πόρους.

Ο διαγωνισμός στο Ε.Σ.Η.ΔΗ.Σ. έχει λάβει ΑΑ Συστήματος 205246 με τίτλο του υποέργου: «ΜΕΛΕΤΗ ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΘΗΚΗΣ ΚΑΘ’ ΥΨΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΛΥΚΟΒΡΥΣΗΣ».

Για να δείτε την περίληψη της προκήρυξης κάντε κλικ εδώ

Για να δείτε το τεύχος τεχνικών δεδομένων της μελέτης κάντε κλικ εδώ    

Σχετικά Θέματα

Συμαντικά Θέματα

Προτεινόμενα άρθρα
Δείτε Ακόμη
Scroll to Top

Φόρμα Καταγγελίας