Νέα Ειδήσεις - Αυτοδιοικητικά, δήμοι, περιφέρειες, υπουργείο εσωτερικών,υπουργεία,δημοτικά έργα,δράσεις δήμων,εσπα,ταξίδια,πολιτιστικά,πολιτισμός,ενημέρωση,περιβάλλον,υγεία,ειδήσεις,Showbiz,οτα,λαϊκές αγορές,γειτονιές,πολιτικοί,πρόσωπα,συνεντεύξεις,κοινωνικά,αμεα,περίεργα
Search
Close this search box.
Νότιος τομεας

Δήμαρχος Πολύφερνος αλλά άπονος Γαμπρός»

Μοιραστείτε την ανάρτηση:

Δήμαρχος Πολύφερνος αλλά άπονος Γαμπρός»

Τα stories για δήμαρχο  του νότιο – νοτιοανατολικού τομέα της ευρύτερης Αθήνας, τον ωθούν να γίνει θρύλος στο γυναικείο πληθυσμό αλλά και την αυτοδιοίκηση..

Όχι  μία, όχι δύο, όχι τρείς, αλλά τέσσερεις  συντρόφους ταυτόχρονα… και  με όλες να έχουν ή είχαν πάρει την υπόσχεση ότι  ήταν οι μοναδικές και οι εκλεκτές  για κοινή πορεία ζωής.. τους

Δεν έφτανε στον αθεόφοβο ότι καμία δεν ήξερε για την ύπαρξη της άλλης, αλλά για να τις πείσει για τα θερμά…. τι λέμε τώρα… τα πολύ θερμά αισθήματά του… τις είχε εισάγει στην κοινωνική οικογενειακή ζωή του.

Οι αποκαλύψεις έχουν ταρακουνήσει την τοπική κοινωνία, με τον  ερωτύλο δήμαρχο να  σφυρίζει αδιάφορά… αν και  το άμεσο μέλλον προμηνύεται δύσκολο, όπως πληροφορούν οι «προδομένες» αδελφές ψυχές του..

Σχετικά Θέματα

Συμαντικά Θέματα

Προτεινόμενα άρθρα
Δείτε Ακόμη
Scroll to Top

Φόρμα Καταγγελίας