Νέα Ειδήσεις - Αυτοδιοικητικά, δήμοι, περιφέρειες, υπουργείο εσωτερικών,υπουργεία,δημοτικά έργα,δράσεις δήμων,εσπα,ταξίδια,πολιτιστικά,πολιτισμός,ενημέρωση,περιβάλλον,υγεία,ειδήσεις,Showbiz,οτα,λαϊκές αγορές,γειτονιές,πολιτικοί,πρόσωπα,συνεντεύξεις,κοινωνικά,αμεα,περίεργα

27 Μαΐου, 2024 18:39

Search
Close this search box.

Δήμος Χαϊδαρίου: Δράσεις άμεσης επέμβασης στην καθημερινότητα της Πόλης και της τοπικής Κοινωνίας

Μοιραστείτε την ανάρτηση:

Την άμεση επέμβαση των υπηρεσιών του δήμου για την αποκατάσταση προβλημάτων  στην καθημερινότητα της πόλης και των κατοίκων της, γνωστοποίησε με δύο ανακοινώσεις της η διοίκηση του Μιχάλη Σελέκου.

Όπως αναφέρει σε δύο περιπτώσεις απαιτήθηκε η άμεση επέμβαση των υπηρεσιών του δήμου, προκειμένου να  επιλυθούν δυσλειτουργίες  και να αποκατασταθεί η ομαλότητα, στην Πλατεία Ηρώων και  στο σύστημα θέρμανσης του 5ου Νηπιαγωγείου Χαϊδαρίου…

Ειδικότερα:

α) Προστασία Πλατείας Ηρώων από την «εισβολή οχημάτων»

Μόλις μια ημέρα μετά την απομάκρυνση των αυτοκινήτων που είχαν σταθμεύσει παράνομα στην Πλατεία Ηρώων (στις 11/02), ο Δήμος Χαϊδαρίου τοποθέτησε μεταλλικά κυγκλιδώματα προκειμένου να μην παρκάρουν οχήματα στην πλατεία.

Η Δημοτική Αρχή τονίζει πως έδρασε άμεσα κάνοντας πράξη κάτι το οποίο είχε εξαγγείλει, και έπεται η τοποθέτηση κάγκελων στην Στρατάρχου Καραϊσκάκη ώστε να οριοθετηθεί η τοποθέτηση τραπεζοκαθισμάτων από τα καταστήματα. Κάγκελα που υπενθυμίζεται πως υπήρχαν αλλά έβγαλε η προηγούμενη Δημοτική Αρχή του κ. Βαγγέλη Ντηνιακού, όπως έπραξε και στην πλατεία Ηρώων.

Η νέα διοίκηση του Δήμου επαναλαμβάνει πως οι πλατείες και τα πεζοδρόμια είναι για τους κατοίκους και τα παιδιά και σε αυτό το πνεύμα θα συνεχιστούν παρόμοιες δράσεις το επόμενο διάστημα.

β) Αντικατάσταση Λέβητα 5ου Νηπιαγωγείου Χαϊδαρίου

Ο Δήμος Χαϊδαρίου ενημερώνει πως αντικαταστάθηκε ο λέβητας του 5ου Νηπιαγωγείου Χαϊδαρίου, προκειμένου παιδιά και εκπαιδευτικοί να μην ξεπαγιάζουν τις κρύες ημέρες.

Παράλληλα βάφτηκαν και οι εξωτερικοί τοίχοι του Νηπιαγωγείου, οι οποίοι είχαν γεμίσει από συνθήματα και γκράφιτι.

Η Δημοτική Αρχή από την πρώτη στιγμή έχει ξεκαθαρίσει πως είναι δίπλα στους μαθητές, τους εκπαιδευτικούς και τους γονείς και σε αυτή την κατεύθυνση πράττει ό,τι καλύτερο μπορεί για τα σχολεία, διεκδικώντας παράλληλα να υπάρξει μεγαλύτερη πρόνοια από την κεντρική διοίκηση, αλλά και προσλήψεις μόνιμου προσωπικού σε ειδικότητες που θα διευκολύνουν τον Δήμο να παρέχει καλύτερες υπηρεσίες στις σχολικές μονάδες.

Σχετικά Θέματα

Σημαντικά θέματα που πρέπει να δεις

Ιδέες και Προτάσεις!

Προτεινόμενα άρθρα
ΕΠΙΛΟΓΕΣ
Δείτε Ακόμη
Scroll to Top

Φόρμα Καταγγελίας