Νέα Ειδήσεις - Αυτοδιοικητικά, δήμοι, περιφέρειες, υπουργείο εσωτερικών,υπουργεία,δημοτικά έργα,δράσεις δήμων,εσπα,ταξίδια,πολιτιστικά,πολιτισμός,ενημέρωση,περιβάλλον,υγεία,ειδήσεις,Showbiz,οτα,λαϊκές αγορές,γειτονιές,πολιτικοί,πρόσωπα,συνεντεύξεις,κοινωνικά,αμεα,περίεργα
Search
Close this search box.
Δήμος Διονύσου: Καταγραφή προβλημάτων στις εκπαιδευτικές δομές του, σε συνεργασία με τους διευθυντές των σχολείων

Δήμος Διονύσου: Καταγραφή προβλημάτων στις εκπαιδευτικές δομές του, σε συνεργασία με τους διευθυντές των σχολείων

Μοιραστείτε την ανάρτηση:

Συνάντηση για την λεπτομερή και αποτελεσματική καταγραφή όλων των προβλημάτων και δυσλειτουργιών που αντιμετωπίζουν οι σχολικές μονάδες πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, είχε την περασμένη Τετάρτη 7 Φεβρουαρίου η δήμαρχος Διονύσου, Κατερίνα Μαϊχόσογλου, με τους διευθυντές των σχολείων της περιοχής, παρουσία της αντιδημάρχου Παιδείας και Αθλητισμού Φεβρωνίας Βιθυνού.

«Η πρωτοβουλία της Δημάρχου Διονύσου έτυχε ευρείας ανταπόκρισης από τα μέλη της σχολικής κοινότητας και οδήγησε σε μια αναλυτική καταγραφή όλων των ελλείψεων. Εντοπίστηκαν οικονομικά και κτιριακά προβλήματα, ανεπάρκειες σε υλικοτεχνική υποδομή, καθώς και ακαταλληλότητα χώρων εργασίας. Προβλήματα που λιμνάζουν μήνες, ίσως και χρόνια… Προβλήματα που πρέπει να επιλυθούν «χθες»», αναφέρει στην ανακοίνωσή του ο Δήμος Διονύσου.

Προσθέτει επίσης ότι, η δήμαρχος διευκρίνισε ότι θα προχωρήσει κατά το δυνατόν άμεσα στην επίλυση των ζητημάτων που θα τεθούν ως προτεραιότητες από τους Διευθυντές των σχολικών μονάδων και εν συνεχεία, θα συζητηθούν εκ νέου τα υπόλοιπα θέματα. Επισήμανε, επίσης, την επιτακτική ανάγκη επίσκεψης σε κάθε σχολείο του Δήμου τόσο της ίδιας όσο και ειδικευμένου προσωπικού για την δρομολόγηση των απαιτούμενων ενεργειών με στόχο την αποκατάσταση των καταγεγραμμένων δυσλειτουργιών και βλαβών.

Επιπροσθέτως,  έχει τεθεί ως προτεραιότητα ο έλεγχος των αναγκαίων μέτρων πυρασφαλείας, ο αντισεισμικός έλεγχος σε συνεργασία με το Τ.Ε.Ε. και τον Ο.Α.Σ.Π. καθώς και η διαβίβαση αιτήματος για την πρόσληψη μόνιμου προσωπικού καθαριότητας.

«Μαζί και με την εκπαιδευτική κοινότητα (μαθητές, εκπαιδευτικοί, διοίκηση, γονείς, τοπική κοινότητα…) χτίζουμε το αύριο του Δήμου Διονύσου», επισήμανε η  Κατερίνα Μαϊχόσογλου και συμπλήρωσε: «Οι μαθητές, οι αυριανοί ενεργοί, δημιουργικοί και κριτικά σκεπτόμενοι πολίτες του τόπου μας, αποτελούν το μέλλον και θα σταθούμε δίπλα τους με κάθε τρόπο. Το ίδιο θα πράξουμε και για τους εκπαιδευτικούς μας».

Σχετικά Θέματα

Συμαντικά Θέματα

Προτεινόμενα άρθρα
Δείτε Ακόμη
Scroll to Top

Φόρμα Καταγγελίας