Νέα Ειδήσεις - Αυτοδιοικητικά, δήμοι, περιφέρειες, υπουργείο εσωτερικών,υπουργεία,δημοτικά έργα,δράσεις δήμων,εσπα,ταξίδια,πολιτιστικά,πολιτισμός,ενημέρωση,περιβάλλον,υγεία,ειδήσεις,Showbiz,οτα,λαϊκές αγορές,γειτονιές,πολιτικοί,πρόσωπα,συνεντεύξεις,κοινωνικά,αμεα,περίεργα

24 Ιουλίου, 2024 22:40

Search
Close this search box.

Δήμος Φυλής: Σε επιφυλακή όλες οι υπηρεσίες του λόγω πολύ υψηλού κινδύνου πυρκαγιάς

Μοιραστείτε την ανάρτηση:

Σε επιφυλακή τίθεται σήμερα Τρίτη 9 και αύριο Τετάρτη 10 Ιουλίου  ο Δήμος Φυλής, λόγω της κατάστασης συναγερμού για την εκδήλωση και εξάπλωση πυρκαγιών.

Ο αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας, Μιχάλης Οικονομάκης, συνιστά στους δημότες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να αποφεύγουν ενέργειες που μπορεί να προκαλέσουν πυρκαγιά από αμέλεια.

Συστήνει με αυστηρή προειδοποίηση να μη γίνονται εργασίες ηλεκτροσυγκόλλησης ή οποιαδήποτε εργασία με εργαλεία που προκαλούν σπινθήρες και μπορεί να προκαλέσουν πυρκαγιά, να μην ανάβονται φωτιές για οποιοδήποτε λόγο (κάψιμο χόρτων, υπαίθριες ψησταριές κ.α.) και να μη γίνεται ρίψη πυροτεχνημάτων

Συστήνει επίσης αυστηρά στους δημότες να αποφεύγουν, για λόγους ασφαλείας, το παρκάρισμα και στις δύο πλευρές του δρόμου, ώστε να διασφαλίζεται η προσέγγιση των οχημάτων παροχής βοήθειας. Η σύσταση αφορά, ιδιαίτερα, περιοχές με πολύ στενό οδικό δίκτυο και ανωφέρειες, με χαρακτηριστικό παράδειγμα τη συνοικία της Ζωφριάς Άνω Λιοσίων.

Επίσης, σήμερα και αύριο, Τρίτη 9 Ιουλίου και Τετάρτη 10 Ιουλίου, τίθεται στη διάθεση των δημοτών, που χρήζουν ανάγκη φιλοξενίας λόγω των υψηλών θερμοκρασιών, κλιματιζόμενη αίθουσα στο Δημαρχείο Άνω Λιοσίων.

Σχετικά Θέματα

Σημαντικά θέματα που πρέπει να δεις

Ιδέες και Προτάσεις!

Προτεινόμενα άρθρα
ΕΠΙΛΟΓΕΣ
Δείτε Ακόμη
Scroll to Top

Φόρμα Καταγγελίας