Νέα Ειδήσεις - Αυτοδιοικητικά, δήμοι, περιφέρειες, υπουργείο εσωτερικών,υπουργεία,δημοτικά έργα,δράσεις δήμων,εσπα,ταξίδια,πολιτιστικά,πολιτισμός,ενημέρωση,περιβάλλον,υγεία,ειδήσεις,Showbiz,οτα,λαϊκές αγορές,γειτονιές,πολιτικοί,πρόσωπα,συνεντεύξεις,κοινωνικά,αμεα,περίεργα

24 Ιουλίου, 2024 22:05

Athens, GR
32°
Fair
Search
Close this search box.

Δήμος Ιωαννιτών: Εύσημα για τη διαχείριση των αδέσποτων από την Ειδική Γραμματέα προστασίας ζώων

Μοιραστείτε την ανάρτηση:

Η κ. Δημοπούλου, επισκέφτηκε απροειδοποίητα το καταφύγιο αδέσποτων ζώων του δήμου Ιωαννίνων και αφού ενημερώθηκε για το επιχειρησιακό σχέδιο δράσης του δήμου για τα αδέσποτα και είδε από κοντά τις υποδομές, εξήρε το έργο που γίνεται στα Γιάννενα.

——————-

Στα Γιάννενα βρέθηκε τις προηγούμενες ημέρες η Ειδική Γραμματέας προστασίας ζώων, Μάρσα Δημοπούλου, η οποία επισκέπτεται τα δημοτικά καταφύγια της χώρας χωρίς προηγούμενη ενημέρωση προκειμένου να διαπιστώσει τον τρόπο λειτουργίας τους.

Η κ. Δημοπούλου ενημερώθηκε για το επιχειρησιακό σχέδιο δράσης του δήμου για τα αδέσποτα, είδε από κοντά τις υποδομές και εξήρε το έργο που γίνεται στα Γιάννενα.

Σε ανάρτησή της, μετά την ολοκλήρωση της επίσκεψης, η κ. Δημοπούλου, σημείωσε τα ακόλουθα:

«Είμαστε ιδιαιτέρως χαρούμενοι διότι ο Δήμος Ιωαννιτών αποτελεί ένα Δήμο που κάνει μεγάλη προσπάθεια με σημαντική πρόοδο. Ένα καταφύγιο που δείχνει ότι ο Δήμαρχος και ο Αρμόδιος Αντιδήμαρχος έχουν λάβει σοβαρά τις προσπάθειες που  οφείλουν  να κάνουν. Τα βήματα απλά. Ένας αντιδήμαρχος που ενδιαφέρεται για τα ζώα,  φροντιστές ζώων που υπήρξαν εθελοντές, κτηνίατροι που προσπαθούν πολύ,  συνεργασία με φιλοζωικά σωματεία.

Οι προσπάθειες φαίνεται ότι αποδίδουν και ευελπιστούμε ότι θα συνεχιστούν. Το ότι κάποιοι Δήμοι μπορούν σημαίνει ότι μπορούν όλοι».

Σχετικά Θέματα

Σημαντικά θέματα που πρέπει να δεις

Ιδέες και Προτάσεις!

Προτεινόμενα άρθρα
ΕΠΙΛΟΓΕΣ
Δείτε Ακόμη
Scroll to Top

Φόρμα Καταγγελίας