Νέα Ειδήσεις - Αυτοδιοικητικά, δήμοι, περιφέρειες, υπουργείο εσωτερικών,υπουργεία,δημοτικά έργα,δράσεις δήμων,εσπα,ταξίδια,πολιτιστικά,πολιτισμός,ενημέρωση,περιβάλλον,υγεία,ειδήσεις,Showbiz,οτα,λαϊκές αγορές,γειτονιές,πολιτικοί,πρόσωπα,συνεντεύξεις,κοινωνικά,αμεα,περίεργα
Search
Close this search box.
Δήμος Κερατσινίου Δραπετσώνας: Ξεκινά  το έργο «Ανάπλαση Πλατείας Λαού και  κατασκευή υπόγειου πάρκινγκ οχημάτων»

Δήμος Κερατσινίου Δραπετσώνας: Ξεκινά το έργο «Ανάπλαση Πλατείας Λαού και κατασκευή υπόγειου πάρκινγκ οχημάτων»

Μοιραστείτε την ανάρτηση:

Ανάπλαση Πλατείας Λαού και δημιουργία Υπόγειου Χώρου Στάθμευσης

Ο δήμος Κερατσινίου έχει εντάξει στο τεχνικό αναπτυξιακό πρόγραμμά του για το έτος 2024, το έργο Ανάπλασης  της Πλατείας Λαού και δημιουργία Υπόγειου Χώρου Στάθμευσης σε αυτή. Το έργο έχει ήδη ενταχθεί στον δημοτικό προϋπολογισμό για το 2024, που εγκρίθηκε από το Δ.Σ. του δήμου, καθώς και  η πρώτη δράση γι’αυτό, η δαπάνη για την «Στατική Μελέτη του υπόγειου Πάρκινγκ Οχημάτων» του έργου, μελέτη απαραίτητη για  να ολοκληρωθούν όλες οι πρόδρομες τεχνικές εργασίες  για την Ανάπλαση της Πλατείας Λαού.

Δεύτερο βήμα στη σειρά για την υλοποίηση του έργου, είναι η έγκριση και διάθεση της δαπάνης των 35.579,08 ευρώ από την Οικονομική Υπηρεσία του Δήμου για την κάλυψη της δαπάνης που θα στοιχίσει η επιμέρους δράση «Στατική μελέτη για το έργο Ανάπλασης Πλατείας Λαού και δημιουργία Υπόγειου Χώρου Στάθμευσης, οικ. έτους 2024».

Για να δείτε την απόφαση κάντε κλικ εδώ            

————–

Φύλαξη Πάρκων και Πλατειών δήμου  Κερατσινίου – Δραπετσώνας

Το οξύ πρόβλημα με τους βανδαλισμούς στα πάρκα και τις πλατείες  του δήμου, ιδιαίτερα τις νυκτερινές ώρες,  έρχεται να λύσει μία νέα απόφαση του Γενικού Γραμματέα του Δήμου, με την οποία εγκρίθηκε το ποσό 35.312,70 ευρώ, για την ανάθεση της φύλαξής τους.

Ειδικότερα εγκρίθηκε η ανάθεση φύλαξης και περιφρούρησης χώρων που απαιτούν την άμεση παρέμβαση νυχτερινής φύλαξης- εποπτείας και ελέγχου του Δήμου Κερατσινίου – Δραπετσώνας, εκτιμώμενης αξίας 35.312,70 ευρώ, συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α.( 24%), με τη διαδικασία της απευθείας ανάθεσης.

Για να δείτε την απόφαση κάντε κλικ εδώ          

Σχετικά Θέματα

Συμαντικά Θέματα

Προτεινόμενα άρθρα
Δείτε Ακόμη
Scroll to Top

Φόρμα Καταγγελίας