Νέα Ειδήσεις - Αυτοδιοικητικά, δήμοι, περιφέρειες, υπουργείο εσωτερικών,υπουργεία,δημοτικά έργα,δράσεις δήμων,εσπα,ταξίδια,πολιτιστικά,πολιτισμός,ενημέρωση,περιβάλλον,υγεία,ειδήσεις,Showbiz,οτα,λαϊκές αγορές,γειτονιές,πολιτικοί,πρόσωπα,συνεντεύξεις,κοινωνικά,αμεα,περίεργα
Search
Close this search box.
Δήμος Παιανίας: Απομακρύνθηκαν επικίνδυνες κολώνες ηλεκτροδότησης – Άνοιξε ο δρόμος για την ολοκλήρωση έργων

Δήμος Παιανίας: Απομακρύνθηκαν επικίνδυνες κολώνες ηλεκτροδότησης – Άνοιξε ο δρόμος για την ολοκλήρωση έργων

Μοιραστείτε την ανάρτηση:

Δήμος Παιανίας: Απομακρύνθηκαν επικίνδυνες κολώνες ηλεκτροδότησης – Άνοιξε ο δρόμος για την ολοκλήρωση έργων

Περισσότερες από 60 κολώνες της ΔΕΗ έχουν ήδη μεταφερθεί μετά τις πιέσεις που άσκησε ο Δήμαρχος Παιανίας Ισίδωρος Μάδης προς τον ΔΕΔΔΗΕ. Πρόκειται για κολώνες οι οποίες δημιουργούσαν συνθήκες επικινδυνότητας για τους δημότες ενώ καθυστερούσαν και την εξέλιξη έργων του Δήμου Παιανίας όπως χαρακτηριστικά τις διανοίξεις στο Μιχούλι και την οδό Χρυσανθέμων.

Μετά από πολύμηνη αλληλογραφία με τον Διαχειριστή του Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας και τις προσωπικές παρεμβάσεις του Δημάρχου Παιανίας πλέον βρίσκονται σε εξέλιξη εργασίες μεταφοράς των κολώνων σε τέσσερα σημεία: την οδό Χρυσανθέμων, την οδό Καραϊσκάκη, την οδό Κοραή και φυσικά στο Μιχούλι όπου εξελίσσεται και το έργο των διανοίξεων.

«Η γραφειοκρατία του δημοσίου ταλαιπωρεί και τον ευρύτερο δημόσιο τομέα, καθιστώντας άμεση την ανάγκη για απλοποίηση των διαδικασιών σε κάθε επίπεδο. Απαιτήθηκαν πολυάριθμες επιστολές, τηλεφωνική επικοινωνία και συναντήσεις για να γίνει το αυτονόητο, να μεταφερθούν δηλαδή δεκάδες κολώνες που βρίσκονταν στη μέση του δρόμου, με πρώτο στόχο την προστασία της ανθρώπινης ζωής και στη συνέχεια τη διευκόλυνση εξέλιξης έργων που αλλάζουν την καθημερινότητα σε εκατοντάδες συμπολίτες μας. Εστω και έτσι όμως τα καταφέραμε χάρη στις συντονισμένες προσπάθειες της διοίκησης και των υπηρεσιών του δήμου. Σε κάθε εμπόδιο διεκδικούμε και φέρνουμε λύσεις προς όφελος του κοινωνικού συνόλου» δήλωσε ο Δήμαρχος Παιανίας Ισίδωρος Μάδης.

Η συνολική δαπάνη για τον Δήμο Παιανίας ανέρχεται στα 92.495 ευρώ.

Σχετικά Θέματα

Συμαντικά Θέματα

Προτεινόμενα άρθρα
Δείτε Ακόμη
Scroll to Top

Φόρμα Καταγγελίας