Νέα Ειδήσεις - Αυτοδιοικητικά, δήμοι, περιφέρειες, υπουργείο εσωτερικών,υπουργεία,δημοτικά έργα,δράσεις δήμων,εσπα,ταξίδια,πολιτιστικά,πολιτισμός,ενημέρωση,περιβάλλον,υγεία,ειδήσεις,Showbiz,οτα,λαϊκές αγορές,γειτονιές,πολιτικοί,πρόσωπα,συνεντεύξεις,κοινωνικά,αμεα,περίεργα

19 Ιουνίου, 2024 01:23

Athens, GR
29°
Fair
Search
Close this search box.

Δήμος Περάματος: Μοίρασε τόνους ροδάκινα στους πολύτεκνους και ευάλωτους δημότες του…

Μοιραστείτε την ανάρτηση:

Σε μια ακόμα στήριξη των πολύτεκνων οικογενειών και των ευάλωτων δημοτών του Δήμου Περάματος, προχώρησε η δημοτική αρχή.

Ο δήμαρχος κ. Γιάννης Λαγουδάκος, σε συνεργασία με τον πρόεδρο της Παμπειραϊκής Ένωσης Πολυτέκνων κ. Γιάννη Πάχο και τον αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πολιτικής κ. Τάκη Μαυρέα, μοίρασαν 21 τόνους ροδάκινα  στις πολύτεκνες οικογένειες του Περάματος και στους ωφελούμενους της Κοινωνικής υπηρεσίας του δήμου.

 Τα ροδάκινα ήταν προσφορά αγροτικού συνεταιρισμού ροδάκινων της Βόρειας Ελλάδας στην Παμπειραϊκή Ένωση Πολυτέκνων και η Ένωση με τη σειρά της τα μοίρασε στα μέλη της που κατοικούν στο Πέραμα και σε ευάλωτες οικογένειες της περιοχής.

 Η συνεργασία αυτή αναμένεται να συνεχιστεί, με προσφορές στους κατοίκους που έχουν ανάγκη, σε πιο τακτική βάση.

Σε δηλώσεις του ο δήμαρχος Περάματος κ. Γιάννης Λαγουδάκος, τόνισε: «Ευχαριστούμε τον αγροτικό συνεταιρισμό της Βορείου Ελλάδας, την Παμπειραϊκή Ένωση Πολυτέκνων και τους εργαζόμενους στην Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου μας, οι οποίοι, υπό την επίβλεψη του αρμόδιου αντιδημάρχου κ. Τάκη Μαυρέα, ολοκλήρωσαν και αυτή την κοινωνική προσφορά  στους συμπολίτες μας».

Ο πρόεδρος της Παμπειραϊκής Ένωσης Πολύτεκνων κ. Γιάννης Πάχος, δήλωσε: «Για πρώτη φορά σε συνεργασία με τον δήμαρχο Περάματος κ. Λαγουδάκο, μοιράσαμε ροδάκινα, σε πάνω από 1000 άτομα, πολύτεκνες οικογένειες και ωφελούμενους της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου. Είχαμε μια πολύ καλή συνεργασία με τους εργαζόμενους στην Κοινωνική Υπηρεσία και η συνεργασία αυτή θα συνεχιστεί, με στόχο η παροχή βοήθειας στους ευάλωτους συμπολίτες μας να γίνεται σε τακτικά διαστήματα».

Σχετικά Θέματα

Σημαντικά θέματα που πρέπει να δεις

Ιδέες και Προτάσεις!

Προτεινόμενα άρθρα
ΕΠΙΛΟΓΕΣ
Δείτε Ακόμη
Scroll to Top

Φόρμα Καταγγελίας