Νέα Ειδήσεις - Αυτοδιοικητικά, δήμοι, περιφέρειες, υπουργείο εσωτερικών,υπουργεία,δημοτικά έργα,δράσεις δήμων,εσπα,ταξίδια,πολιτιστικά,πολιτισμός,ενημέρωση,περιβάλλον,υγεία,ειδήσεις,Showbiz,οτα,λαϊκές αγορές,γειτονιές,πολιτικοί,πρόσωπα,συνεντεύξεις,κοινωνικά,αμεα,περίεργα

12 Απριλίου, 2024 13:21

Search
Close this search box.

Δήμος Βριλησσίων: Πρώτο βήμα εκσυγχρονισμού του στόλου καθαριότητας

Μοιραστείτε την ανάρτηση:

Ένα νέο  σύγχρονο φορτηγό με ανυψωτικό μηχανισμό, το οποίο έχει τη δυνατότητα μεταφοράς απορριμματοκιβωτίων προχώρησε ο Δήμος Βριλησσίων.

Μαζί με το όχημα παρελήφθη και κοντέινερ-απορριμματοκιβώτιο χωρητικότητας 30 κυβικών μέτρων. Πρόκειται για το πρώτο βήμα εκσυγχρονισμού του στόλου οχημάτων της Υπηρεσίας Καθαριότητας, όπως σημειώνει.

Το νέο τριαξονικό φορτηγό θα συμβάλλει σημαντικά στην αποτελεσματική μεταφορά κλαδεμάτων, αποβλήτων εκσκαφών και άλλων ογκώδων αντικειμένων που απαιτούν μεγαλύτερη χωρητικότητα, προσφέροντας ταυτόχρονα οικονομίες κλίμακας στην λειτουργία των υπηρεσιών του Δήμου.

Με την αυξημένη χωρητικότητα του απορριματοκιβωτίου θα μειωθεί και ο αριθμός των δρομολογίων εξοικονομώντας πολύτιμους πόρους, ενώ ενισχύεται σημαντικά η δυνατότητα αποτελεσματικής διαχείρισης του συνόλου των απορριμμάτων στην πόλη.

«Είναι μια νέα προσπάθεια εκσυγχρονισμού ενός απαρχαιωμένου στόλου. Εκσυγχρονίζουμε τον στόλο των απορριμματοφόρων μας, εκσυγχρονίζουμε την πόλη μας», ανέφερε μεταξύ άλλων κατά την παραλαβή ο δήμαρχος Γιάννης Πισιμίσης.

Σχετικά Θέματα

Σημαντικά θέματα που πρέπει να δεις

Ιδέες και Προτάσεις!

Προτεινόμενα άρθρα
ΕΠΙΛΟΓΕΣ
Δείτε Ακόμη
Scroll to Top

Φόρμα Καταγγελίας