Νέα Ειδήσεις - Αυτοδιοικητικά, δήμοι, περιφέρειες, υπουργείο εσωτερικών,υπουργεία,δημοτικά έργα,δράσεις δήμων,εσπα,ταξίδια,πολιτιστικά,πολιτισμός,ενημέρωση,περιβάλλον,υγεία,ειδήσεις,Showbiz,οτα,λαϊκές αγορές,γειτονιές,πολιτικοί,πρόσωπα,συνεντεύξεις,κοινωνικά,αμεα,περίεργα

17 Ιουνίου, 2024 16:05

Search
Close this search box.

Δήμος ΒΒΒ: Δωρεά εγκατάσταση δικτύου δωρεάν WiFi σε 8 περιοχές του από την ΓΓΤΤ…

Μοιραστείτε την ανάρτηση:

Το δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Βάρης  Βούλας Βουλιαγμένης, αποφάσισε την εγκατάσταση  δικτύου παροχής δωρεάν WiFi, σε οκτώ (8) επιλεγμένες περιοχές του Δήμου. Η εγκατάσταση  του δικτύου γίνεται με δαπάνες και φροντίδα της Γενικής Γραμματείας Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων (ΓΓΤΤ) του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης και η μόνη υποχρέωση του Δήμου ΒΒΒ είναι η παροχή ηλεκτρικού ρεύματος στις εγκαταστάσεις του δικτύου.

Η απόφαση (απόσπασμα) του Δημοτικού συμβουλίου Βάρης, Βουλιαγμένης, Βάρκιζας

…[…]…

Το Δημοτικό Συμβούλιο Αποφασίζει Ομόφωνα

Εγκρίνει την υλοποίηση από το Δήμο δικτύου δωρεάν wifi ασύρματης πρόσβασης στο διαδίκτυο, στο πλαίσιο του συγχρηματοδοτούμενου έργου με τίτλο «WiFi4GR –Ανάπτυξη δημοσίων σημείων ασύρματης ευρυζωνικής πρόσβασης στο διαδίκτυο»”

Σκοπός είναι η συμφωνία των όρων και των προϋποθέσεων για την υλοποίηση στο Δήμο δωρεάν δικτύου ασύρματης πρόσβασης στο διαδίκτυο, wifi, στο πλαίσιο του συγχρηματοδοτούμενου έργου με τίτλο «WiFi4GR –Ανάπτυξη δημοσίων σημείων ασύρματης ευρυζωνικής πρόσβασης στο διαδίκτυο».

Αντικείμενο του έργου είναι η προμήθεια, εγκατάσταση, παραμετροποίηση, σύνδεση και λειτουργία σημείων ασύρματης πρόσβασης – WiFi (Hotspots) στο διαδίκτυο σε διάφορες περιοχές με διασπορά σε ολόκληρο το Δήμο. Σύμφωνα με τη συμφωνία – πλαίσιο, οι Ανάδοχοι των επιμέρους εκτελεστικών συμβάσεων θα αναλάβουν την προμήθεια, εγκατάσταση και παραμετροποίηση όλου του απαιτούμενου εξοπλισμού, για την υλοποίηση των Περιοχών Ασύρματης Πρόσβασης ΠΑΠ (accesspoints, κεραίες, εργασίες εγκατάστασης κλπ). Επιπλέον, οι Ανάδοχοι αναλαμβάνουν τη διαχείριση, παρακολούθηση και έλεγχο του εξοπλισμού ασύρματης ευρυζωνικής πρόσβασης, για τουλάχιστον τρία έτη, η οποία θα γίνεται από κεντρικό σύστημα διαχείρισης, το οποίο θα προμηθεύσει και εγκαταστήσει ο ίδιος ο ανάδοχος.

Η ισχύς του παρόντος Μνημονίου ολοκληρώνεται μετά την παρέλευση πέντε (5) ετών από την ημερομηνία οριστικής παραλαβής του αντικειμένου της εκτελεστικής Σύμβασης που αφορά στον Δήμο.

Τα σημεία του Δήμου όπου έχουν θα τοποθετηθούν router και access points είναι τα εξής:

  • ID: 1350 Ονομασία περιοχής κάλυψης: Πλατεία Ιμίων Βούλα
  • ID: 1368 Ονομασία περιοχής κάλυψης: Πλατεία Νυμφών Βουλιαγμένη
  • ID: 1369 Ονομασία περιοχής κάλυψης: Πλατεία Βάρκιζας Βάρη
  • ID: 1374 Ονομασία περιοχής κάλυψης: Πλατεία Δήμα στη Βάρη
  • ID: 1373 Ονομασία περιοχής κάλυψης: Παραλιακά, Παραλία Καβουρίου Βουλιαγμένη
  • ID: 1371 Ονομασία περιοχής κάλυψης: Πάρκο Εθνικής Αντίστασης Βούλα
  • ID: 1370 Ονομασία περιοχής κάλυψης: Πλατεία Άγγελου Αποστολάτου Βούλα
  • ID: 1372 Ονομασία περιοχής κάλυψης: Θέατρο Βέμπο Βούλα

*Μοναδική υποχρέωση του Δήμου προς τους συμβαλλόμενους καθ’όλη τη διάρκεια του Μνημονίου Συνεργασίας είναι παροχή ρεύματος και σύνδεσης στο διαδίκτυο.

Για να δείτε όλη την απόφαση του Δ.Σ. κάντε κλικ εδώ  

Νίκος Παρίκος

Σχετικά Θέματα

Σημαντικά θέματα που πρέπει να δεις

Ιδέες και Προτάσεις!

Προτεινόμενα άρθρα
ΕΠΙΛΟΓΕΣ
Δείτε Ακόμη
Scroll to Top

Φόρμα Καταγγελίας