Νέα Ειδήσεις - Αυτοδιοικητικά, δήμοι, περιφέρειες, υπουργείο εσωτερικών,υπουργεία,δημοτικά έργα,δράσεις δήμων,εσπα,ταξίδια,πολιτιστικά,πολιτισμός,ενημέρωση,περιβάλλον,υγεία,ειδήσεις,Showbiz,οτα,λαϊκές αγορές,γειτονιές,πολιτικοί,πρόσωπα,συνεντεύξεις,κοινωνικά,αμεα,περίεργα
Search
Close this search box.
Έφυγε πρόωρα από τη ζωή, σε ηλικία 56 ετών, ο Βασίλης Θώδας, πρώην δήμαρχος Ζωγράφου και υψηλόβαθμο υπηρεσιακό στέλεχος της Βουλής

Έφυγε πρόωρα από τη ζωή, σε ηλικία 56 ετών, ο Βασίλης Θώδας, πρώην δήμαρχος Ζωγράφου και υψηλόβαθμο υπηρεσιακό στέλεχος της Βουλής

Μοιραστείτε την ανάρτηση:

Σε ηλικία 56 ετών έφυγε πρόωρα και ξαφνικά ο πρώην Δήμαρχος Ζωγράφου και υψηλόβαθμο υπηρεσιακό στέλεχος της Βουλής Βασίλης Θώδας.

Σύμφωνα, με πληροφορίες, ο κ. Θώδας, βρισκόμενος σήμερα το πρωί στο γραφεί του,  στη Βουλή, αισθάνθηκε  αδιαθεσία, διακομίσθηκε άμεσα  σε νοσοκομείο, στο οποίο υποβλήθηκε  σε στεφανιογράφημα, αλλά δεν κατάφερε να κρατηθεί στην ζωή.

Ποιος ήταν…

Ο Βασίλης Θώδας γεννήθηκε στου Ζωγράφου το 1968, έχοντας ρίζες από τη Λάρισα και τα Γιάννενα. Ολοκλήρωσε τη βασική του εκπαίδευση στο 4o Λύκειο Ζωγράφου, και κατά την διάρκεια της  3ετούς δοίτησής του σε αυτό, δραστηριοποιήθηκε στο μαθητικό κίνημα συνδικαλιστικά.

Οι σπουδές

  • Το 1990 σπούδασε Διοίκηση Επιχειρήσεων στη Λάρισα και το 2000 απέκτησε το δεύτερο πτυχίο του στο Τμήμα των Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών του Παντείου Πανεπιστημίου.
  • Το 2001 πήρε το πρώτο του Μεταπτυχιακό δίπλωμα με θέμα: «Ε.Ε. και Αναπτυσσόμενες Χώρες» στο Τμήμα των Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών του Παντείου Πανεπιστημίου.
  • Το 2014 απέκτησε και δεύτερο Μεταπτυχιακό με θέμα: «Διαχείριση Πολιτικών- Διεθνής Πολιτική» στο Τμήμα Πολιτικής Επιστήμης και Διεθνών Σχέσεων, του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου.

Ήταν δε υποψήφιος Διδάκτορας στο ίδιο πανεπιστημίου στο τελευταίο έτος σπουδών για την απόκτηση του διδακτορικού διπλώματος.

Η επαγγελματική καριέρα

  • Μετά την εκπλήρωση των στρατιωτικών υποχρεώσεων ξεκίνησε την επαγγελματική του σταδιοδρομία στον ιδιωτικό τομέα. Το 1993, άρχισε να εργάζεται στη Βουλή των Ελλήνων.
  • Το 2011 επιλέχθηκε για τη θέση του Προϊσταμένου του Τμήματος Επερωτήσεων της Διεύθυνσης του Κοινοβουλευτικού Ελέγχου, ενώ
  • το 2014 ανέλαβε Προϊστάμενος της Διεύθυνσης της Ειδικής Υπηρεσίας Ελέγχου των Οικονομικών των κομμάτων.
  • Το 2017 επελέγη Προϊστάμενος της Διεύθυνσης Διαρκών Επιτροπών της Βουλής.

Η ενασχόληση με τα κοινά

Ξεκίνησε, μετά τον διορισμό του στη Βουλή, να συνεισφέρει στα κοινά  του επαγγελματικού του χώρου, κάτι που τον οδήγησε στην εκπροσώπηση των συναδέλφων του στο Σωματείο των εργαζομένων στη Βουλή και στην εκλογή του δύο φορές στη θέση του Προέδρου.

Η εμπλοκή του στα αυτοδιοικητικά δρώμενα, ξεκίνησε το 2004 όταν εκλέχθηκε διατέλεσε Δημοτικός Σύμβουλος Ζωγράφου, ενώ από το 2006 υπήρξε και  μέλος της Διοίκησης ως Πρόεδρος του ΝΠΔΔ Αθλητισμού του δήμου, προσφέροντας τις υπηρεσίες του στους νέους, στα αθλητικά σωματεία της πόλης και στα παιδιά με ειδικές ανάγκες.

Τον Ιούνιο του 2019, οι πολίτες του Ζωγράφου τον εξέλεξαν Δήμαρχο και του εμπιστεύτηκαν τις ελπίδες τους για μία καλύτερη ζωή σε μία ομορφότερη πόλη.

Στις πρόσφατες εκλογές  οι  δημότες Ζωγράφου δεν  τον εξέλεξαν με  τον εκπλιπόντα να επιστρέφει  στον επαγγελματικό χώρο του στην Βουλή των Ελλήνων…

Σχετικά Θέματα

Συμαντικά Θέματα

Προτεινόμενα άρθρα
Δείτε Ακόμη
Scroll to Top

Φόρμα Καταγγελίας