Νέα Ειδήσεις - Αυτοδιοικητικά, δήμοι, περιφέρειες, υπουργείο εσωτερικών,υπουργεία,δημοτικά έργα,δράσεις δήμων,εσπα,ταξίδια,πολιτιστικά,πολιτισμός,ενημέρωση,περιβάλλον,υγεία,ειδήσεις,Showbiz,οτα,λαϊκές αγορές,γειτονιές,πολιτικοί,πρόσωπα,συνεντεύξεις,κοινωνικά,αμεα,περίεργα

20 Μαΐου, 2024 19:12

Search
Close this search box.

Ελληνικό: Αυξημένη η ζήτηση για τις νέες οικιστικές αναπτύξεις «Promenade Heights, Atrium Gardens & Trinity Gardens»

Μοιραστείτε την ανάρτηση:

Τρεις ακόμα οικιστικές αναπτύξεις, οι οποίες βρίσκονται στη νέα υπερσύγχρονη γειτονιά «Little Athens» του Ελληνικού, διαθέτει στην αγορά η LAMDA.

Με άμεση πρόσβαση στη θάλασσα και το Πάρκο του Ελληνικού, αρμονικά ενταγμένες στη μοναδικής φυσικής ομορφιάς Αθηναϊκή Ριβιέρα, τα πρωτοποριακά συγκροτήματα συνδυάζουν υψηλή αισθητική και ποιότητα σε ιδιαίτερα ελκυστικές τιμές.

Promenade Heights

Ήδη εκδηλώνεται τεράστιο ενδιαφέρον για τις νέες αναπτύξεις, που φέρουν την υπογραφή διακεκριμένων στην Ελλάδα αρχιτεκτονικών γραφείων. Προβλέπεται, μάλιστα, ότι θα τύχουν ανάλογου sold out, με εκείνο, που διαπιστώθηκε, όταν στις αρχές Ιουλίου και Δεκεμβρίου του 2023 διατέθηκαν στην αγορά οι δύο πρώτες αναπτύξεις της «Little Athens», δηλαδή τα διαμερίσματα του Park Rise και του Pavilion Terraces αντίστοιχα.

Trinity Gardens

Μέσα στον Ιανουάριο του 2024 άρχισε η διάθεση στην αγορά κατοικιών από τις νέες αναπτύξεις, που αναμένεται να ολοκληρωθεί τους τελευταίους μήνες του 2026. Αναλυτικά πρόκειται για τα παρακάτω:

Promenade Heights: Σχεδιασμένο από το αρχιτεκτονικό γραφείο 314 Architecture Studio, θα διαθέτει 79 διαμερίσματα ενός έως τεσσάρων δωματίων σε 5 ορόφους.

Atrium Gardens: Φέρει την υπογραφή του αρχιτεκτονικού γραφείου Deda & Architects και διαθέτει 56 διαμερίσματα, ενός έως 4 δωματίων σε 5 ορόφους.

Trinity Gardens: Έχει σχεδιαστεί από το αρχιτεκτονικό γραφείο Tsolakis Architects, θα είναι 5 ορόφων με 80 διαμερίσματα, ενός έως τεσσάρων δωματίων.

Atrium Gardens

Η «Little Athens» με κτίρια που δεν θα ξεπερνούν τα 20 μέτρα – με εξαίρεση τα έργα που θα αναπτυχθούν σε οικόπεδα που εφάπτονται του «The Ellinikon Park» όπως το Park Rise και θα είναι ύψους 50 μέτρων – είναι η νέα οικιστική πρόταση της LAMDA. Πάντα προσαρμοσμένη στις ανάγκες του σύγχρονου τρόπου ζωής και ενταγμένη στο έξυπνο και βιώσιμο αστικό οικοσύστημα της μεγάλης ανάπλασης του Ελληνικού.

Σχετικά Θέματα

Σημαντικά θέματα που πρέπει να δεις

Ιδέες και Προτάσεις!

Προτεινόμενα άρθρα
ΕΠΙΛΟΓΕΣ
Δείτε Ακόμη
Scroll to Top

Φόρμα Καταγγελίας