Νέα Ειδήσεις - Αυτοδιοικητικά, δήμοι, περιφέρειες, υπουργείο εσωτερικών,υπουργεία,δημοτικά έργα,δράσεις δήμων,εσπα,ταξίδια,πολιτιστικά,πολιτισμός,ενημέρωση,περιβάλλον,υγεία,ειδήσεις,Showbiz,οτα,λαϊκές αγορές,γειτονιές,πολιτικοί,πρόσωπα,συνεντεύξεις,κοινωνικά,αμεα,περίεργα

24 Ιουλίου, 2024 21:01

Search
Close this search box.

Γ. Σγουρός για το κύκλωμα εκβίασης καταστηματαρχών: Απαιτείται μετωπική σύγκρουση με το αμαρτωλό παρελθόν της συγκάλυψης και της ανομίας

Μοιραστείτε την ανάρτηση:

Δεκάδες φορές τα προηγούμενα χρόνια είχαμε επισημάνει -με ανακοινώσεις και παρεμβάσεις μας- στη διοίκηση της Περιφέρειας Αττικής το πρόβλημα των «ανεξέλεγκτων ελεγκτών», που ήταν κοινό μυστικό, ιδιαίτερα στην αγορά της Αθήνας και όχι μόνο.

Οι επισημάνσεις και οι προτάσεις μας αντιμετωπίστηκαν με περισσή αλαζονεία από μια αυτάρεσκη διοίκηση που θεωρούσε ότι δεν την αγγίζει τίποτα, κλείνοντας τα αυτιά και τα μάτια της σε κάθε σχετική πληροφορία.

Σήμερα… «μένουν όλοι έκπληκτοι» με την αποκάλυψη της λειτουργίας  εκβιαστικής σπείρας στελεχών Α΄ και Β΄ βαθμού στην Αθήνα, ξεχνώντας ότι ένα επαναλαμβανόμενο λάθος παύει να είναι λάθος – είναι έγκλημα διαρκείας σε βάρος των πολιτών που εκθέτει το θεσμό και την συντριπτική πλειοψηφία των τίμιων αυτοδιοικητικών στελεχών.

Είναι η ώρα να σταματήσουν τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα και να περάσουμε στην πράξεις: Να προστατεύσουμε τους πολίτες και τους επαγγελματίες από τους επίορκους «προστάτες» τους.

Η άθλια αυτή κατάσταση δεν μπορεί να συνεχιστεί.

Δεν μπορεί να μείνουμε «στο ίδιο έργο θεατές».

Απαιτείται αλλαγή πλεύσης από την Περιφέρεια Αττικής και μετωπική σύγκρουση με το αμαρτωλό παρελθόν της συγκάλυψης και της ανομίας το οποίο επανειλημμένα έχουμε καταγγείλει.

Κύριε Χαρδαλιά, στις μετωπικές αυτές συγκρούσεις θα είμαστε μαζί σας.

Οι καιροί ου μενετοί…»

Σχετικά Θέματα

Σημαντικά θέματα που πρέπει να δεις

Ιδέες και Προτάσεις!

Προτεινόμενα άρθρα
ΕΠΙΛΟΓΕΣ
Δείτε Ακόμη
Scroll to Top

Φόρμα Καταγγελίας