Νέα Ειδήσεις - Αυτοδιοικητικά, δήμοι, περιφέρειες, υπουργείο εσωτερικών,υπουργεία,δημοτικά έργα,δράσεις δήμων,εσπα,ταξίδια,πολιτιστικά,πολιτισμός,ενημέρωση,περιβάλλον,υγεία,ειδήσεις,Showbiz,οτα,λαϊκές αγορές,γειτονιές,πολιτικοί,πρόσωπα,συνεντεύξεις,κοινωνικά,αμεα,περίεργα

19 Ιουνίου, 2024 00:13

Athens, GR
30°
Fair
Search
Close this search box.

Κ. Χατζηδάκης: Το νομοσχέδιο είναι αναγκαίο για το περιβάλλον και για το τουριστικό προϊόν της χώρας

Μοιραστείτε την ανάρτηση:

Στους πέντε άξονες παρεμβάσεων που περιλαμβάνονται στο νομοσχέδιο για τον αιγιαλό και τις παραλίες αναφέρθηκε σε ανάρτησή του ο υπουργός Εθνικής Οικονομίας, Κωστής Χατζηδάκης, σημειώνοντας ότι «βάζουμε τάξη στην περιουσία του Δημοσίου που βρίσκεται στις παραθαλάσσιες περιοχές».

Αναλυτικά η ανάρτηση του υπουργού:

  • Βάζουμε τάξη στην περιουσία του Δημοσίου που βρίσκεται στις παραθαλάσσιες περιοχές.
  • Εισάγουμε τις «Απάτητες Παραλίες» σε περιοχές Natura, στις οποίες δεν θα επιτρέπονται καθόλου ομπρελοκαθίσματα.
  • Από εδώ και πέρα, όλοι οι διαγωνισμοί παραχώρησης για παραλίες θα γίνονται ηλεκτρονικά και κεντρικά από το Υπουργείο Οικονομικών, για να προχωρούν γρήγορα και με διαφάνεια.
  • Αυξάνονται οι υποχρεώσεις για όσους μισθώνουν παραλίες.
  • Αξιοποίηση των νέων τεχνολογιών: Drones για να ελέγχει τις παραβάσεις το Δημόσιο, αλλά και ειδικό app στα κινητά για να υποβάλλουν ηλεκτρονικά τις καταγγελίες τους οι πολίτες.
  • Αυστηροί και οργανωμένοι έλεγχοι, με τσουχτερά πρόστιμα και σφράγιση των επιχειρήσεων που παρανομούν. Δείξαμε αποφασιστικότητα με συνεχείς ελέγχους πέρσι το καλοκαίρι. Από εδώ και πέρα θα είμαστε ακόμα πιο αποφασιστικοί. Είναι αναγκαίο για το περιβάλλον! Είναι αναγκαίο για το τουριστικό προϊόν της χώρας!

Δείξαμε αποφασιστικότητα με συνεχείς ελέγχους πέρσι το καλοκαίρι. Από εδώ και πέρα θα είμαστε ακόμα πιο αποφασιστικοί. Είναι αναγκαίο για το περιβάλλον! Είναι αναγκαίο για το τουριστικό προϊόν της χώρας!

Έφη Γιοβάνου

Σχετικά Θέματα

Σημαντικά θέματα που πρέπει να δεις

Ιδέες και Προτάσεις!

Προτεινόμενα άρθρα
ΕΠΙΛΟΓΕΣ
Δείτε Ακόμη
Scroll to Top

Φόρμα Καταγγελίας