Νέα Ειδήσεις - Αυτοδιοικητικά, δήμοι, περιφέρειες, υπουργείο εσωτερικών,υπουργεία,δημοτικά έργα,δράσεις δήμων,εσπα,ταξίδια,πολιτιστικά,πολιτισμός,ενημέρωση,περιβάλλον,υγεία,ειδήσεις,Showbiz,οτα,λαϊκές αγορές,γειτονιές,πολιτικοί,πρόσωπα,συνεντεύξεις,κοινωνικά,αμεα,περίεργα

27 Μαΐου, 2024 17:55

Search
Close this search box.

Markopoulo By City Mobile: “Έξυπνος” Ψηφιακός Οδηγός Πόλης με δωρεάν καταχώρηση – συμμετοχή όλων των επιχειρήσεων, στον δήμο Μαρκοπούλου

Μοιραστείτε την ανάρτηση:

Ο Δήμος Μαρκοπούλου αποκτά Έξυπνο Ψηφιακό Οδηγό Πόλης με τη δημιουργία της ηλεκτρονικής πλατφόρμας «Markopoulo By City Mobile», στην οποία θα έχουν δωρεάν συμμετοχή όλες οι επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται εντός των διοικητικών του ορίων.

Στόχος να δημιουργηθεί ένα πλαίσιο διάδρασης του αγοραστικού κοινού με τις τοπικές επιχειρήσεις σε πραγματικό χρόνο, ένα ολιστικό συνεκτικό δίκτυο, μια οικογένεια.

Η πλατφόρμα (mobile app & site), διαθέσιμη και στα Αγγλικά, θα ενισχύσει την τοπική αγορά με τουλάχιστον 45 εφαρμογές – συστήματα ανά τομέα, τα οποία θα χρησιμοποιούνται από τους καταναλωτές χωρίς χρέωση.

Στο Markopoulo By City Mobile ο κάτοικος και ο επισκέπτης, μεταξύ άλλων:

 • θα διαβάζει πληροφορίες για κάθε επιχείρηση ή υπηρεσία
 • θα βλέπει βίντεο των καταστημάτων
 • θα εντοπίζει την ακριβή γεωγραφική τους θέση μέσω κινητού
 • θα λαμβάνει μέρος σε διαγωνισμούς και προωθητικές προσφορές
 • θα εντοπίζει τιμοκατάλογους και ανοιχτές θέσεις εργασίας
 • θα προχωρά σε κράτηση θέσεων για επιχειρήσεις εστίασης
 • θα διαβάζει τα μενού
 • θα απολαμβάνει εφαρμογές Social Gaming, με πραγματικές ανταμοιβές σε κουπόνια προπληρωμής ή και πόντους σε κάρτα προνομίων της πλατφόρμας
 • θα ενημερώνεται για εκδηλώσεις και πρωτοβουλίες του δήμου

Οι επιχειρήσεις που περιλαμβάνονται στον οδηγό αφορούν στις κατηγορίες:

 1. ΔΙΑΜΟΝΗ
 2. ΦΑΓΗΤΟ – ΠΟΤΟ
 3. ΕΙΔΗ ΔΩΡΩΝ – ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ
 4. ΟΙΚΙΑ – ΤΕΧΝΙΤΕΣ
 5. ΕΝΔΥΣΗ – ΥΠΟΔΗΣΗ
 6. ΥΓΕΙΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
 7. ΤΡΟΦΙΜΑ
 8. ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑ – ΤΑΞΙ

«Η επιτυχία αυτής της προσπάθειας, τονίζει ο δήμος σε ανακοίνωσή του,  έγκειται σε όλους μας και ειδικότερα στους επιχειρηματίες, σε κάθε ένα και κάθε μια επαγγελματία της περιοχής μας, που θα συμμετέχουν με ενεργό ρόλο, προωθώντας δωρεάν την δουλειά τους μέσα από την πλατφόρμα!

Καλούμε λοιπόν, όλους τους επιχειρηματίες και επιτηδευματίες οποιουδήποτε κλάδου, που δραστηριοποιούνται στον Δήμο Μαρκοπούλου, να αγκαλιάσουν αυτή την πρωτοβουλία και αξιοποιήσουν το νέο εργαλείο».

Η συμμετοχή των επαγγελματιών γίνεται με την αποστολή της συμπληρωμένης φόρμας που επισυνάπτεται, μαζί με δυο φωτογραφίες της επιχείρησης / επαγγελματικής δραστηριότητάς τους, στο email: antid.tourismou@markopoulo.gr μέχρι τις 10 Μαρτίου 2024.

Για οποιαδήποτε περαιτέρω διευκρίνιση και πληροφορία, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν μέσω του παραπάνω email, με την αντιδήμαρχο Τουρισμού, Επιχειρηματικότητας, Εξωστρέφειας και Επικοινωνίας, Φ. Νάσσου.

Το πρόγραμμα εντάσσεται στον «Άξονα Βελτίωσης Εξυπηρέτησης Πολίτη και Επιχείρησης» και συγκεκριμένα στο Marketplace «Έξυπνος Οδηγός Πόλης / Δήμου, με καταγραφή τοπικών επιχειρήσεων και ανάδειξη προσφορών» του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης.

Σχετικά Θέματα

Σημαντικά θέματα που πρέπει να δεις

Ιδέες και Προτάσεις!

Προτεινόμενα άρθρα
ΕΠΙΛΟΓΕΣ
Δείτε Ακόμη
Scroll to Top

Φόρμα Καταγγελίας