Νέα Ειδήσεις - Αυτοδιοικητικά, δήμοι, περιφέρειες, υπουργείο εσωτερικών,υπουργεία,δημοτικά έργα,δράσεις δήμων,εσπα,ταξίδια,πολιτιστικά,πολιτισμός,ενημέρωση,περιβάλλον,υγεία,ειδήσεις,Showbiz,οτα,λαϊκές αγορές,γειτονιές,πολιτικοί,πρόσωπα,συνεντεύξεις,κοινωνικά,αμεα,περίεργα

21 Απριλίου, 2024 18:01

Search
Close this search box.

Ο Δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου Γιάννης Φωστηρόπουλος, στην Αντιπροεδρία της ΠΕΔΑ

Μοιραστείτε την ανάρτηση:

Στο Σεράφειο Ίδρυμα του Δήμου Αθηναίων τη Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου πραγματοποιήθηκαν οι αρχαιρεσίες της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Αττικής (ΠΕΔΑ) στις οποίες επικράτησε θριαμβευτικά η “Ενωμένη Αυτοδιοίκηση Αττικής” , με επικεφαλής τον Γιώργο Μαρκόπουλο.

Ο Δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου Γιάννης Φωστηρόπουλος εκλέχτηκε στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο συγκεντρώνοντας  στην εκλογική διαδικασία 115 σταυρούς και καταλαμβάνοντας την τρίτη θέση.

Αναμφισβήτητα ήταν μια σπουδαία αναγνώριση για το δήμο Παλαιού Φαλήρου στο πρόσωπο του Δημάρχου, η οποία συνεχίστηκε και ολοκληρώθηκε με ακόμα μία σπουδαία νίκη του πρώτου δημότη της πόλης, ο οποίος εκλέχτηκε Αντιπρόεδρος στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΕΔΑ, αποδεικνύοντας γι ακόμα μία φορά την εμπιστοσύνη που του δείχνουν οι ομότιτλοί του.

Λίγα λεπτά μετά την εκλογή του ως Αντιπρόεδρος ο Γιάννης Φωστηρόπουλος δήλωσε: ” Έχω αφιερώσει τη ζωή μου στην Αυτοδιοίκηση, στους δημότες της πόλης μου και στην αναβάθμιση της καθημερινότητάς τους. Η σημερινή πολύ τιμητική ανάθεση της θέσης του Αντιπροέδρου με γεμίζει ευθύνη αλλά και αποφασιστικότητα να υλοποιήσω όσους περισσότερους στόχους δύναμαι για το καλό όλων. Είναι μονόδρομος η σκληρή δουλειά με συνεργασίες και ενέργειες που θα αναβαθμίσουν την ποιότητα ζωής των δημοτών μας. Στο ταξίδι αυτό είμαστε συνοδοιπόροι και οι στόχοι είναι κοινοί. Σας ευχαριστώ μέσα απ τη καρδιά μου.”

Σχετικά Θέματα

Σημαντικά θέματα που πρέπει να δεις

Ιδέες και Προτάσεις!

Προτεινόμενα άρθρα
ΕΠΙΛΟΓΕΣ
Δείτε Ακόμη
Scroll to Top

Φόρμα Καταγγελίας