Νέα Ειδήσεις - Αυτοδιοικητικά, δήμοι, περιφέρειες, υπουργείο εσωτερικών,υπουργεία,δημοτικά έργα,δράσεις δήμων,εσπα,ταξίδια,πολιτιστικά,πολιτισμός,ενημέρωση,περιβάλλον,υγεία,ειδήσεις,Showbiz,οτα,λαϊκές αγορές,γειτονιές,πολιτικοί,πρόσωπα,συνεντεύξεις,κοινωνικά,αμεα,περίεργα

21 Απριλίου, 2024 11:52

Search
Close this search box.

Ο Νίκος Σουλιώτης επανεκλέχθηκε πρόεδρος στην ΠΕΔ Στερεάς Ελλάδας

Μοιραστείτε την ανάρτηση:

Ο επικεφαλής της μειοψηφίας του δημοτικού συμβουλίου Καρπενησίου Νίκος Σουλιώτης, παραμένει πρόεδρος της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Στερεάς Ελλάδας μετά τις αρχαιρεσίες που έγιναν το πρωί της Δευτέρας 19.02.2024.

Ήταν ο μοναδικός υποψήφιος για την θέση του προέδρου, αφού παρά την αρχικά εκφρασθείσα πρόθεση τους να διεκδικήσουν την συγκεκριμένη θέση, ο δήμαρχος Δομοκού Χαράλαμπος Λιόλιος και ο δήμαρχος Τανάγρας Βασίλης Περγάλιας άλλαξαν γνώμη.

Σε δηλώσεις του, αμέσως μετά την επανεκλογή του, ο κ. Σουλιώτης ευχαρίστησε τους συναδέλφους του για την στήριξή τους και υποσχέθηκε πως  θα συνεχίσει την καλή δουλειά που έγινε και στην προηγούμενη θητεία.

Αντιπρόεδρος της ΠΕΔ αναδείχτηκε ο Βασίλης Περγάλιας, αφού επικράτησε της δημάρχου Αμφίκλειας Ελάτειας Αθανασίας Στιβακτή και Γενικός Γραμματέας ο Χαράλαμπος Κώσταρος αντιδήμαρχος στον δήμο Χαλκιδέων.

Μέλη της εκτελεστικής επιτροπής αναδείχθηκαν ο Γιάννης Ρούλιας, αντιδήμαρχος του δήμου Λαμιέων και ο Ανδρέας Χατζησταμάτης, δημοτικός σύμβουλος του δήμου Θηβαίων.

Πηγή: tvstar.gr

Σχετικά Θέματα

Σημαντικά θέματα που πρέπει να δεις

Ιδέες και Προτάσεις!

Προτεινόμενα άρθρα
ΕΠΙΛΟΓΕΣ
Δείτε Ακόμη
Scroll to Top

Φόρμα Καταγγελίας