Νέα Ειδήσεις - Αυτοδιοικητικά, δήμοι, περιφέρειες, υπουργείο εσωτερικών,υπουργεία,δημοτικά έργα,δράσεις δήμων,εσπα,ταξίδια,πολιτιστικά,πολιτισμός,ενημέρωση,περιβάλλον,υγεία,ειδήσεις,Showbiz,οτα,λαϊκές αγορές,γειτονιές,πολιτικοί,πρόσωπα,συνεντεύξεις,κοινωνικά,αμεα,περίεργα
Search
Close this search box.
Συλλεκτικό  αεροσκάφος Boing 727 της Ολυμπιακής Αεροπορίας θα εκτίθεται  στον Δήμο Ελληνικού Αργυρούπολης

Συλλεκτικό  αεροσκάφος Boing 727 της Ολυμπιακής Αεροπορίας θα εκτίθεται  στον Δήμο Ελληνικού Αργυρούπολης

Μοιραστείτε την ανάρτηση:

Συλλεκτικό  αεροσκάφος Boing 727 της Ολυμπιακής Αεροπορίας θα εκτίθεται  στον Δήμο Ελληνικού Αργυρούπολης, μετά από ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου της Πόλης, που αποδέχθηκε την προσφορά-δωρεά του κύπριου επιχειρηματία κου Ανδρέα Χριστοδουλίδη, ιδιοκτήτη της εταιρείας Zela Aviation.Σύμφωνα με την απόφαση του δημοτικού συμβουλίου, αυτό αποφάσισε  Ομόφωνα:«Την προσωρινή τοποθέτηση του συλλεκτικού αεροσκάφους της Ολυμπιακής αεροπορίας (Boing 727), στο οικόπεδο επί της Λ. Κύπρου & Αθανασίου Διάκου.Boing 727), στο οικόπεδο επί της Λ. Κύπρου & Αθανασίου Διάκου.Η μεταφορά και τοποθέτηση του αεροσκάφους, θα γίνει με έξοδα του επιχειρηματία κου Ανδρέα Χριστοδουλίδη, ιδιοκτήτη της εταιρείας Zela Aviation, -έως ότου αποφασίσει το ΔΣ για την αποδοχή ή μη της δωρεάς του αντικειμένου (Boing 727), στο οικόπεδο επί της Λ. Κύπρου & Αθανασίου Διάκου) στο Δήμο Ελληνικού – Αργυρούπολης-, μελλοντικά.

——————

Αποσπάσματα από την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ελληνικού – Αργυρούπολης…[…] (Πρόεδρος Δ.Σ): Ο κύπριος επιχειρηματίας κος Ανδρέας Χριστοδουλίδης , ιδιοκτήτης της εταιρείας Zela Aviation, αγόρασε ένα από τα παλιά αεροπλάνα της Ολυμπιακής αεροπορίας (Boing 727) , ως συλλέκτης παλιών αεροσκαφών, που στεγάζεται στο πρώην αεροδρόμιο του Ελληνικού.
Ο ίδιος προτίθεται να το δωρίσει σε όποιον δήμο μπορεί να το τοποθετήσει σε έναν χώρο ως έκθεμα με όλα τα έξοδα εγκατάστασης και τοποθέτησης δικά του. Σε περίπτωση που δεν βρεθεί στην Ελλάδα ένας δήμος που να ενδιαφέρεται να το φιλοξενήσει θα το μεταφέρει στην Κύπρο. Ήδη άλλο ένα αεροπλάνο που αγόρασε το έχει τοποθετήσει στο λιμάνι του Λαυρίου και αποτελεί πόλο έλξης για εκατοντάδες πολίτες και παιδιά .
Για λόγους συναισθηματικούς και ιστορικούς επιθυμεί να παραμείνει το αεροπλάνο στον χώρο του Ελληνικού εφόσον και εμείς το επιθυμούμε, για να θυμίζει σε όλους την ιστορία του αεροδρομίου. Η ιδέα αυτή προσωπικά μου αρέσει και με βρίσκει σύμφωνο, αλλά ομολογώ ότι δεν είμαι έτοιμος να υποδείξω συγκεκριμένο σημείο στο οποίο θα εγκατασταθεί το αεροπλάνο, αφού θα πρέπει πρώτα να διερευνήσουμε τις προδιαγραφές, επειδή ο επιχειρηματίας έχει ρητή εντολή να το μεταφέρει από το αεροδρόμιο έως τις 31/1 και επειδή το Δ.Σ. δεν έχει αποφασίσει αν θα αποδεχθεί την δωρεά και που θα το τοποθετήσει , θεωρώ ότι θα μπορούσαμε να το τοποθετήσουμε προσωρινά στο οικόπεδο επί της Λ. Κύπρου & Αθανασίου Διάκου, όπου μελλοντικά θα αναγερθεί το Λύκειο.  Η τοποθέτηση θα γίνει με έξοδα του επιχειρηματία έως ότου αποφασίσουμε τι θα πράξουμε με το αεροπλάνο μελλοντικά… […]…»

Για να δείτε  όλη την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ελληνικού Αργυρούπολης κάνε κλικ εδώ

Έφη Γιοβάνου

Σχετικά Θέματα

Συμαντικά Θέματα

Προτεινόμενα άρθρα
Δείτε Ακόμη
Scroll to Top

Φόρμα Καταγγελίας