Νέα Ειδήσεις - Αυτοδιοικητικά, δήμοι, περιφέρειες, υπουργείο εσωτερικών,υπουργεία,δημοτικά έργα,δράσεις δήμων,εσπα,ταξίδια,πολιτιστικά,πολιτισμός,ενημέρωση,περιβάλλον,υγεία,ειδήσεις,Showbiz,οτα,λαϊκές αγορές,γειτονιές,πολιτικοί,πρόσωπα,συνεντεύξεις,κοινωνικά,αμεα,περίεργα

21 Απριλίου, 2024 18:31

Search
Close this search box.

Σύμη: Διαγωνισμός για την κατασκευή κρηπιδωμάτων στη θέση Πέταλο του Λιμένα Σύμης – θέση Πέταλο

Μοιραστείτε την ανάρτηση:

Στη δημοπράτηση του έργου «Κατασκευή κρηπιδωμάτων στη θέση Πέταλο» του Λιμένα Σύμης, προχωρά το Λιμενικό Ταμείο Νότιας Δωδεκανήσου.

Το έργο, προϋπολογισμού 1.235.000,00 €, υλοποιείται στο πλαίσιο της Δράσης «Παρεμβάσεις Αναβάθμισης Περιφερειακών Λιμένων» του Εθνικού Σχεδίου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας «Ελλάδα 2.0» και θα χρηματοδοτηθεί με κονδύλια της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων.

Με την κατασκευή του έργου θα μπορούν να πρυμνοδετούν τα μεγάλα ημερόπλοια, ενώ παράλληλα επιτυγχάνεται η διαπλάτυνση στο σημείο της εισόδου προς το νέο λιμάνι, που θα επιτρέψει την πρόσδεση 10 επιπλέον, τουλάχιστον, σκαφών και θα διευκολύνει τη μεταφορά σκαφών που ανελκύονται – καθελκύονται με τρέιλερ, ώστε να κλείσει η υφιστάμενη ράμπα στο Γιαλό.

«Είναι έργο που θα βοηθήσει την περαιτέρω ανάπτυξη του νησιού και θα εξυπηρετήσει τις ήδη υπάρχουσες ανάγκες προς όφελος τόσο των επισκεπτών, όσο και των κατοίκων» δήλωσε ο πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Νότιας Δωδεκανήσου, Βασίλης Βαγιανάκης.

Η συνολική προθεσμία εκτέλεσης του έργου, ορίζεται σε τριακόσιες εξήντα πέντε (365) συνολικά ημέρες, από την ημέρα υπογραφής της σύμβασης.

Ως ημερομηνία λήξης της προθεσμίας υποβολής των προσφορών ορίζεται η 13η Μαρτίου 2024 ημέρα Τετάρτη και ώρα 11:00π.μ, ενώ ως ημερομηνία και ώρα ηλεκτρονικής αποσφράγισης των προσφορών ορίζεται η 19η Μαρτίου 2024, ημέρα Τρίτη και ώρα 11:00π.μ.

Σχετικά Θέματα

Σημαντικά θέματα που πρέπει να δεις

Ιδέες και Προτάσεις!

Προτεινόμενα άρθρα
ΕΠΙΛΟΓΕΣ
Δείτε Ακόμη
Scroll to Top

Φόρμα Καταγγελίας