Νέα Ειδήσεις - Αυτοδιοικητικά, δήμοι, περιφέρειες, υπουργείο εσωτερικών,υπουργεία,δημοτικά έργα,δράσεις δήμων,εσπα,ταξίδια,πολιτιστικά,πολιτισμός,ενημέρωση,περιβάλλον,υγεία,ειδήσεις,Showbiz,οτα,λαϊκές αγορές,γειτονιές,πολιτικοί,πρόσωπα,συνεντεύξεις,κοινωνικά,αμεα,περίεργα

21 Απριλίου, 2024 18:50

Search
Close this search box.
ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΟΥΙΝΤΕΣ

Πολλοί π.χ. τα τελευταία χρόνια ενθουσιάστηκαν με το Ευρωπαϊκό Ταμείο Ανάπτυξης που αποφασίστηκε την περίοδο της πανδημίας το οποίο μαζί με τη μόχλευση θα φτάσει τα 70 δισ. Ευρώ. Ξαφνικά εφημερίδες ξανακυκλοφόρησαν και μαζί στήθηκαν καμιά 10αρια νέα ηλεκτρονικά μέσα ενημέρωσης.

Το δημοσιογραφικό επάγγελμα από εκεί που περνούσε κρίση την προηγούμενη δεκαετία είδε τη ζήτηση για τις υπηρεσίες να αυξάνεται, όπως είχε συμβεί και με την περίοδο Κοσκωτά, αν θυμούνται οι παλαιότεροι.

Οι περισσότεροι από αυτούς που φιλοδοξούν να βουτήξουν τα δάχτυλα στο μέλι μάλλον θα μείνουν με τη χαρά, όπως ο Λάμπρος Κωσταντάρας όταν πλήρωνε για να γίνει πετρελαιάς. Αυτό γιατί όπως είπαμε οι συνθήκες έχουν αλλάξει πλέον αρκετά.

Αφορμή για τις παραπάνω παρατηρήσεις ήταν η ιστορία που μου διηγήθηκε πριν λίγες μέρες ένα στέλεχος επιχείρησης που ξαφνικά δέχτηκε μια πρόταση για μεταγραφή. Όταν πήγε να συζητήσει διαπίστωσε πως, παρότι ο επιχειρηματίας είχε οικονομική επιφάνεια και επιρροή, δεν υπήρχε κάποιος επιχειρηματικό σχήμα για τη δουλειά που το ήθελε.

Με τη συζήτηση κατάλαβε πως το σχέδιο ήταν να παρθούν κάποια έργα δια της πλαγίας και να φτιάξουν την εταιρεία που θα τα υλοποιήσει μετά. Επειδή ήταν χρόνια στην αγορά κατάλαβε πως αυτό λειτουργούσε μέχρι τα τέλη της δεκαετίας του ’90 όταν πολλοί φοιτητοσυνδικαλιστές βρεθήκαν με εταιρείες και δημόσια έργα. Δεν δέχτηκε τη προσφορά έμεινε στην εταιρεία που εργαζόταν αλλά κατάλαβε γιατί ξοδεύονται εκατομμύρια για εφημερίδες που δεν διαβάζει κανένας.

——————–

Τυχαίο; Ελλάς η χώρα με τις περισσότερες εφημερίδες που δεν τις διαβάζουν

Η Ελλάδα πρέπει να παραμένει η χώρα με τις περισσότερες κατακεφαλήν εφημερίδες στον ανεπτυγμένο κόσμο. Παράλληλα πρέπει να ηγείται και των χωρών με την χαμηλότερη αναγνωσιμότητα αυτών. Παρά ταύτα κάθε τόσο μαθαίνουμε πως ξοδεύονται κάποια εκατομμύρια προκειμένου να αγοραστεί κάποιος παλιός τίτλος. Τούτο συμβαίνει γιατί λαγωνικά, θηρευτές και θηράματα ζουν σε ένα κόσμο ψευδαισθήσεων όπου νομίζουν πως ξοδεύοντας χρήματα αποκτούν πολιτική και οικονομική επιρροή. Το σκηνικό θυμίζει, την παλιά κινηματογραφική ταινία “Ο φαντασμένος” με το Λάμπρο Κωσταντάρα, όπου επειδή κάποιοι άδειασαν ένα βαρέλι πετρέλαιο στο πηγάδι του εξοχικού του στα Σπάτα, πίστεψε πως βρήκε πετρέλαιο και ξοδεύτηκε να στήσει μια εταιρεία, την “Καρασίν-Οιλ” αν θυμάμαι καλά.

του Κώστα Στούπα (Capital.gr)

Αμέσως μόλις κυκλοφόρησαν τα νέα έπεσε δίπλα κάποιος που παρίστανε το δημοσιογράφο, προκειμένου να τους εξασφαλίσει κάποιες χρήσιμες επαφές και τη σχετική δημοσιότητα. Ο κ. Ξεφτέρης, έτσι ονομαζόταν το λαγωνικό που παρίστανε το δημοσιογράφο, απομυζούσε κανονικά το θήραμα που είχε περάσει το εαυτό του για θηρευτή. Ο κ. Ξεφτέρης ήταν ο μόνος που κέρδισε από αυτή τη ιστορία γιατί τελικά αποκαλύφθηκε η αλήθεια, πως το πετρέλαιο το είχαν ρίξει οι σπαταναίοι στο πηγάδι. Ο Καρασίνης που νόμιζε πως βρήκε πετρέλαιο έμεινε με τις δαπάνες που έκανε για να το εκμεταλλευτεί και να κερδίσει από αυτό. Σε οικονομίες κρατικοδίαιτες όπως η Ελληνική όπου το κράτος ελέγχει το μεγαλύτερο μέρος της παραγωγής του ΑΕΠ και το μεγαλύτερο μέρος της οικονομίας κινείται από τις κρατικές δαπάνες, ένα σημαντικό μέρος της επιχειρηματικής κοινότητας είναι κρατικοδίαιτο και ως εκ τούτου διαπλεκόμενο.

Κατά συνέπεια, τις αποφάσεις για τη διανομή των χρημάτων που γίνονται μισθοί για εργαζόμενους και κέρδη για επιχειρήσεις τις λαμβάνουν πολιτικοί και κυβερνήσεις. Για δεκαετίες τόσο επί δεξιάς όσο και επί αριστεράς οι δαπάνες αυτές δίνονταν με κριτήρια “διαπλοκής” όπως χαρακτηρίζονταν. Προκειμένου τα επιχειρηματικά συμφέροντα να διαθέτουν μοχλούς πίεσης αποκτούσαν εφημερίδες, κανάλια και ποδοσφαιρικές ομάδες προκειμένου να χειραγωγούν την κοινή γνώμη υπέρ αυτών που του “ταΐζουν” και εναντίον εκείνων που “τάιζαν” τους ανταγωνιστές. Η κατάσταση αυτή είχε αρχίσει να αλλάζει σταδιακά όσο οι στις κρατικές δαπάνες προστίθονταν και κοινοτικά κονδύλια και επιδοτήσεις.

Στην Ελλάδα πλέον μέχρι και η λειτουργία των νηπιαγωγείων χρηματοδοτείται από το ΕΣΠΑ. Όποιος έχει ασχοληθεί με το ζήτημα γνωρίζει πως μετά το όργιο των πρώτων δεκαετιών, οι γραφειοκράτες των Βρυξελλών έχουν γίνει αυστηροί με τις εκταμιεύσεις. Ζητούν τα έργα να αναθέτονται με ανοιχτούς διαγωνισμούς και οι συμμετέχοντες να πληρούν κάποιες προϋποθέσεις. Αυτός είναι και ένας λόγος που τα τελευταία 20-30 χρόνια τα έργα ολοκληρώνονται και η χώρα έχει αλλάξει όψη. Βέβαια, φωτογραφικές αναθέσεις και καταστάσεις χειραγώγησης των διαγωνισμών συνεχίζουν να γίνονται. Πλέον όμως αποτελούν τις εξαιρέσεις και όχι τον κανόνα. Ανέφερα όλα τα παραπάνω, τόσο γιατί παρατηρώ πως ενώ οι αναγνώστες έχουν μειωθεί οι τίτλοι των εφημερίδων αυξάνονται.

Πολλοί π.χ. τα τελευταία χρόνια ενθουσιάστηκαν με το Ευρωπαϊκό Ταμείο Ανάπτυξης που αποφασίστηκε την περίοδο της πανδημίας το οποίο μαζί με τη μόχλευση θα φτάσει τα 70 δισ. Ευρώ. Ξαφνικά εφημερίδες ξανακυκλοφόρησαν και μαζί στήθηκαν καμιά 10αρια νέα ηλεκτρονικά μέσα ενημέρωσης. Το δημοσιογραφικό επάγγελμα από εκεί που περνούσε κρίση την προηγούμενη δεκαετία είδε τη ζήτηση για τις υπηρεσίες να αυξάνεται, όπως είχε συμβεί και με την περίοδο Κοσκωτά, αν θυμούνται οι παλαιότεροι. Οι περισσότεροι από αυτούς που φιλοδοξούν να βουτήξουν τα δάχτυλα στο μέλι μάλλον θα μείνουν με τη χαρά, όπως ο Λάμπρος Κωσταντάρας όταν πλήρωνε για να γίνει πετρελαιάς. Αυτό γιατί όπως είπαμε οι συνθήκες έχουν αλλάξει πλέον αρκετά.

Αφορμή για τις παραπάνω παρατηρήσεις ήταν η ιστορία που μου διηγήθηκε πριν λίγες μέρες ένα στέλεχος επιχείρησης που ξαφνικά δέχτηκε μια πρόταση για μεταγραφή. Όταν πήγε να συζητήσει διαπίστωσε πως, παρότι ο επιχειρηματίας είχε οικονομική επιφάνεια και επιρροή, δεν υπήρχε κάποιος επιχειρηματικό σχήμα για τη δουλειά που το ήθελε. Με τη συζήτηση κατάλαβε πως το σχέδιο ήταν να παρθούν κάποια έργα δια της πλαγίας και να φτιάξουν την εταιρεία που θα τα υλοποιήσει μετά. Επειδή ήταν χρόνια στην αγορά κατάλαβε πως αυτό λειτουργούσε μέχρι τα τέλη της δεκαετίας του ’90 όταν πολλοί φοιτητοσυνδικαλιστές βρεθήκαν με εταιρείες και δημόσια έργα. Δεν δέχτηκε τη προσφορά έμεινε στην εταιρεία που εργαζόταν αλλά κατάλαβε γιατί ξοδεύονται εκατομμύρια για εφημερίδες που δεν διαβάζει κανένας.

Υ.Γ. Όσοι το ’15 υποστηρίξαμε την πάση θυσία παραμονή της χώρας στο Ευρώ και την Ε.Ε. είναι γι’ αυτό ακριβώς το λόγο. Για να μοιάσει κάποτε με το μέσο όρο μιας ευρωπαϊκής δημοκρατίας.

Πηγή: Capital.gr

Κριός: Αν βάλει έναν στόχο, θα κάνει τα πάντα για να τον υλοποιήσει. Στο λεξικό του δεν υπάρχει η αποτυχία. Είναι ειλικρινής και ευθύς, αλλά όχι ακραίος. Σε κάνει να καταλαβαίνεις πως λέει με αγάπη ό,τι λέει. Γιατί σε νοιάζεται. Άπαξ και μπεις στη λίστα, θα σε στηρίζει και θα σε προστατεύει μέχρι να σβήσει ο ήλιος. Εκτός και αν κάνεις κάτι ακραίο. Όχι επειδή θέλει να φανεί ο ίδιος φανταστικός -στην πλάτη σου- αγαπά την πρόκληση και βουτάει με το κεφάλι σε αυτήν, με κάθε ευκαιρία. Δύσκολα θα προσπεράσει. Αν και δεν φοβάται το ρίσκο, εν τούτοις αυτό δεν σημαίνει πως είναι και απερίσκεπτος. Όταν θέλει όμως, μπορεί να γίνει πολύ στρατηγικός. Όταν τώρα, δεν βρίσκει δρόμους, τους δημιουργεί. Πέραν της δημιουργικότητας, «έχει» και την επινοητικότητα. Αυτό σημαίνει πως δεν υπάρχουν εμπόδια που μπορούν να τον σταματήσουν, αν θέλει κάτι.

————————-

Τι λέει ο μύθος, η αστρολογία αλλά και ο λαός για το ζώδιο του Κριού, που είναι γνωστό για το φλογερό του πάθος και το πρωτοποριακό του πνεύμα.

Mην επαναλαμβανόμαστε. Αν έχεις γεννηθεί έως και τα ‘90s, όσο και αν δεν θες να το παραδεχθείς έχεις ασχοληθεί με τα ζώδια. Ακόμα και στο επίπεδο να πρέπει να απαντήσεις σε σχετική ερώτηση -με το άτομο που στην έκανε να ξινίζει μούτρα, να ζητάς το λόγο και να μαθαίνεις τα mainstream χαρακτηριστικά που πήρες πακέτο με τη γέννηση σου.

Ασχολολύμαστε σήμερα  με το ζώδιο του μήνα ή για την ακρίβεια, έως τις 19 του Απρίλη: τον Κριό.

Το πρώτο λοιπόν, ζώδιο του ζωδιακού κύκλο είναι γνωστό για το φλογερό του πάθος και το πρωτοποριακό του πνεύμα. Έχει για έμβλημα το κριάρι και αυτό έχει οδηγήσει στην παρανόηση πως είναι πάντα έτοιμο για καυγά. Αυτή δεν είναι η μόνη παρανόηση που υπάρχει για τον Κριό, που κάνει καριέρα και ως «τολμηρό ζώδιο της φωτιάς».

Θα δούμε τους επικρατέστερους μύθους (ή αλήθειες) αφού πρώτα τακτοποιήσω ένα άλλο θέμα.

Τι λέει ο μύθος για τον Κριό

Στην ελληνική μυθολογία, ο Κριός δεν συνδέεται άμεσα με έναν συγκεκριμένο θεό όπως κάποια άλλα ζώδια. Αντίθετα, συνδέεται με τον Χρυσόμαλλο Δέρας.

Ο βασιλιάς της Βοιωτίας, Αθάμας έχοντας πάρει τον χρησμό από το μαντείο των Δελφών ότι ήταν ευθύνη του γιου του, Φρίξου το γεγονός πως δε φύτρωσε το σιτάρι εκείνη τη χρονιά, αποφάσισε να τον θυσιάσει. Η μητέρα του Φρίξου, Νεφέλη είχε πεθάνει και από τον ουρανό έστειλε ένα κριάρι με χρυσό δέρμα για να σώσει το παιδί της.

Το κριάρι άρπαξε τον Φρίξο και την αδελφή του, Έλλη και τους πήγε στην Κολχίδα. Η Έλλη έπεσε στη θάλασσα (εκεί που είναι σήμερα ο Ελλήσποντος). Ο Φρίξος έφτασε στην Κολχίδα και θυσίασε το κριάρι στον Δία. Έδωσε το χρυσόμαλλο δέρας στον τοπικό βασιλιά, Αιήτη ως ευχαριστώ για τη φιλοξενία. Η προβιά αυτή έγινε το αντικείμενο της περίφημης αναζήτησης του Ιάσωνα και των Αργοναυτών.

Και πώς συνδέονται όλα αυτά με το ζώδιο; Ο αστερισμός του Κριού απεικονίζει ένα κριάρι στον ουρανό που ταυτίζεται με τον Χρυσόμαλλο που έσωσε τον Φρίξο. Έτσι, ως ζώδιο αντιπροσωπεύει το θάρρος, την ανθεκτικότητα και το πρωτοποριακό πνεύμα του κριαριού που ενσάρκωσε ο Φρίξος κατά την απόδρασή του.

Τι λέει η αστρολογία για τον Κριό

Κυβερνούμενος από τον Άρη, τον πλανήτη του πολέμου και της δράσης, ο Κριός καίει με παθιασμένη ένταση. Αντιμετωπίζει τη ζωή με κέφι και ενθουσιασμό, πάντα έτοιμος για μια πρόκληση. Είναι ανεξάρτητος και διεκδικητικός και χαράζει το δικό του δρόμο. Δεν φοβάται να αναλάβει ευθύνες και να ανοίξει νέους δρόμους. Είναι ηγέτης με αυτοπεποίθηση και δεν χάνει χρόνο στο overthinking. Το μόνο που μπορεί να τον σταματήσει είναι η παρορμητικότητα -που πηγάζει από τη φύση του. Αν βάλει έναν στόχο, θα κάνει τα πάντα για να τον υλοποιήσει. Στο λεξικό του δεν υπάρχει η αποτυχία.

Tι λέει ο λαός για τους Κριούς

  • Είναι πάντα θυμωμένος

Με κύρια χαρακτηριστικά το πάθος και η παρόρμηση, θα ήταν φύσει αδύνατο να μη νιώθει έντονα τα συναισθήματα του. Όπως φουντώνει γρήγορα και εύκολα, ξεφουντώνει επίσης εύκολα και γρήγορα. Επίσης, ενθουσιάζεται και απογοητεύεται με την ταχύτητα που φτάνει από τα 0 στα 200 χιλιόμετρα η φετινή McLaren στο πρωτάθλημα της Formula 1. Δεν κρατά κακίες, μάλλον γιατί ελπίζει ότι ουδείς θα κρατήσει σε αυτόν, για το ορμητικό του ταμπεραμέντο.

  • Είναι εγωιστής

Πάντα σύμφωνα με τις «γενικές οδηγίες» των ειδικών, ο Κριός εκτιμά όσο λίγα άλλα ζώδια την ελευθερία και την ανεξαρτησία του. Πολύ συχνά παίρνει και τις πρωτοβουλίες που νιώθει πως χρειάζεται για να ζήσει το όραμα του. Δύσκολα ακολουθεί το δρόμο άλλων. Προτιμά να κάνει ό,τι έχει αποφασίσει ο ίδιος και ας τσακιστεί. Αν τον αμφισβητούν, ακόμα καλύτερα αφού ευδοκιμεί σε αυτήν τη συνθήκη. Ένα άλλο επίσης, σημαντικό χαρακτηριστικό είναι πως δεν χρειάζεται τη συνεχή επικύρωση άλλων. Εφόσον πιστεύει ο ίδιος πως κάνει κάτι όσο καλύτερα μπορεί, είναι ΟΚ. Όλα αυτά σημαίνουν πως είναι εγωιστής;

  • Είναι πολύ πιστός

Το περιπετειώδες πνεύμα του φαίνεται να τον κάνει να ποθεί πάντα να ζήσει νέες εμπειρίες. Ο ενθουσιασμός του ωστόσο, εξαρτάται και από μια άλλη παράμετρο, πέραν της ικανοποίησης του ιδίου: αν μοιράζεται ή όχι την εμπειρία. Όταν τη μοιράζεται, η χαρά δεκαπλασιάζεται. Θα έλεγες πως είναι το ζώδιο της παρέας, ένας απλοχέρης και loyal τύπος για όσους θεωρεί ως φίλους του. Άπαξ και μπεις στη λίστα, θα σε στηρίζει και να σε προστατεύει μέχρι να σβήσει ο ήλιος. Εκτός και αν κάνεις κάτι ακραίο.

  • Είναι ειλικρινής και ευθύς

Υπάρχουν άνθρωποι που προτάσσουν την ειλικρίνεια ως χαρακτηριστικό των αλληλεπιδράσεων τους και θεωρούν πως δεν έχει σημασία πώς λες κάτι, αλλά τι λες. Δεν ξέρω για εσένα, ωστόσο εγώ αποφεύγω αυτές τις περιπτώσεις. Χρειάζομαι την ενσυναίσθηση. Κάτι που δίνει ο Κριός. Είναι ειλικρινής και ευθύς, αλλά όχι ακραίος. Σε κάνει να καταλαβαίνεις πως λέει με αγάπη ό,τι λέει. Γιατί σε νοιάζεται. Όχι επειδή θέλει να φανεί ο ίδιος φανταστικός -στην πλάτη σου.

  • Είναι καπάτσος

Με όσα έχεις διαβάσει έως εδώ, μπορείς να καταλάβεις γιατί αγαπά την πρόκληση και βουτάει με το κεφάλι σε αυτήν, με κάθε ευκαιρία. Δύσκολα θα προσπεράσει. Αν φοβάται το ρίσκο, εν τούτοις αυτό δεν σημαίνει πως είναι και απερίσκεπτος. Μην τα ξαναλέμε. Είναι ζώδιο της φωτιάς. Άρα έχει το κουράγιο ως by default λειτουργία. Όταν θέλει όμως, μπορεί να γίνει πολύ στρατηγικός. Όταν τώρα, δεν βρίσκει δρόμους, τους δημιουργεί. Πέραν της δημιουργικότητας, «έχει» και την επινοητικότητα. Αυτό σημαίνει πως δεν υπάρχουν εμπόδια που μπορούν να τον σταματήσουν, αν θέλει κάτι.

  • Είναι φυσικός ηγέτης

Φταίει εκείνος που έχει την αυτοπεποίθηση, την αποφασιστικότητα, αλλά και το χάρισμα να ηγηθεί καταστάσεων; Δεν κρύβεται. «Βγαίνει» μπροστά, παίρνει πρωτοβουλίες και επειδή όπως σου είπα ήδη η μοναξιά είναι εχθρός, παρακινεί τους φίλους και συνεργάτες τους να ακολουθήσουν το όραμα του. Θα ήταν βέβαια, χρήσιμο να τους ρωτήσει αν θέλουν να ακολουθήσουν -ακόμα και αν μπορούν.

Πηγή: oneman.gr

Η άνοιξη είναι προ των πυλών και σταδιακά ανεβαίνει η θερμοκρασία, με αποτέλεσμα να εγκαταλείπουμε τα βαριά ρούχα, αποκαλύπτοντας περισσότερα σημεία του σώματος, μεταξύ των οποίων είναι και οι γλουτοί.

Πρόκειται για ένα σημείο του σώματος που επηρεάζεται άμεσα στο πέρασμα του χρόνου λόγω της βαρύτητας ή/και της αύξησης του σωματικού βάρους, ενώ είναι μια περιοχή του σώματος που στις καθημερινές δραστηριότητες (περπάτημα, απλό τρέξιμο, κάθισμα) επιβαρύνεται και καταπονείται.
Η απόκτηση καλλίγραμμων γλουτών ήταν κάποτε μια περίπλοκη υπόθεση, με όχι και τόσο μεγάλη επιτυχία. Πλέον όμως, με την πείρα τόσων χρόνων, την ανάπτυξη της τεχνολογίας και με τα νέα, εξελιγμένα υλικά τα αποτελέσματα είναι καλύτερα και ασφαλέστερα.

δρ Αναστασία Σεφέρη–Δανιήλ

«Κάθε πρόβλημα στην περιοχή των γλουτών (π.χ. χαλάρωση, πτώση, υπερβολικό λίπος, κυτταρίτιδα κ.ο.κ.) αντιμετωπίζεται με διαφορετικό τρόπο, αλλά συχνά εφαρμόζονται συνδυασμοί τεχνικών και θεραπειών» όπως εξηγεί η δρ Αναστασία Σεφέρη–Δανιήλ, MD, PhD, Πλαστική Χειρουργός στο Νοσοκομείο ΥΓΕΙΑ, μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Πλαστικής Επανορθωτικής και Αισθητικής Χειρουργικής (HESPRAS) και μέλος της Americansociety of Plastics urgeons – PLASTICS URGERY FOUNDATION.

Ειδικότερα, στις μη χειρουργικές λύσεις και για την βελτίωση του σχήματος και του όγκου των γλουτών χρησιμοποιείται ειδικό υαλουρονικό οξύ (διάφανο τζελ) που προσθέτει όγκο στους ιστούς. Πρόκειται για ενέσιμη θεραπεία που διαρκεί 30 έως 90 λεπτά και μερικές φορές γίνεται με τοπική αναισθησία.
Στην περιοχή της έγχυσης οι ασθενείς αισθάνονται έναν ελαφρύ πόνο ή πρήξιμο. Τα αποτελέσματα φαίνονται έπειτα από λίγες ημέρες και έχουν πεπερασμένη διάρκεια, η οποία μπορεί να παραταθεί με επαναληπτικές συνεδρίες.
Το υλικό είναι βραδέος διασπώμενο υαλουρονικό οξύ, που χαρίζει σταδιακά «φυσικό» όγκο.Συχνά γίνονται ταυτοχρόνως ενέσιμες θεραπείες με ιχνοστοιχεία και πολυβιταμίνες (μεσοθεραπείες), ενώ άλλες φορές γίνονται θεραπείες με εξειδικευμένα μηχανήματα (laser και ραδιοσυχνότητες).
Σημαντική βοήθεια στην προσπάθεια ανόρθωσης και σύσφιξης των γλουτών προσφέρουν τα νήματα σώματος. Πρόκειται για μία νέα, ασφαλή και μη επεμβατική θεραπεία με εντυπωσιακά αποτελέσματα. Τα νήματα χρησιμοποιούνται στην Αγγειοχειρουργική επί περισσότερα από 30 χρόνια, είναι απορροφήσιμα από τον οργανισμό, δεν προκαλούν αντιδράσεις και στην πραγματικότητα επιφέρουν κολλαγονογένεση.

«Η εφαρμογή τους είναι απλή στα χέρια του ειδικού», τονίζει η Σεφέρη-Δανιήλ. «Με τη χρήση μιας λεπτής βελόνας δημιουργούμε ένα εσωτερικό πλέγμα νημάτων και επιτυγχάνουμε υποστήριξη και ανόρθωση των ιστών. Είναι μια τεχνική που εφαρμόζεται με χρήση αναισθητικής κρέμας στο χώρο του ιατρείου, σε 30 έως 60 λεπτά ανάλογα πάντα με την περιοχή και το πρόβλημα που έχει. Οι ενδιαφερόμενοι επιστρέφουν αμέσως στις δραστηριότητές τους και απλώς αποφεύγουν την έντονη άσκηση τα πρώτα 24ωρα».
Το αποτέλεσμα γίνεται αμέσως εμφανές, αλλά τελειοποιείται σταδιακά σε μερικούς μήνες μετά την θεραπεία. Οποιαδήποτε συνδυαστική τοπική θεραπεία, μπορεί να πραγματοποιηθεί 15 ημέρες μετά την τοποθέτηση των νημάτων.
Στις χειρουργικές λύσεις ξεχωρίζει η λιπογλυπτική, κατά την οποία λαμβάνεται λιπώδης ιστός από περιοχές του σώματος όπου υπερτερεί (π.χ κοιλιά, «ψωμάκια» κ.λπ.) και τοποθετείται στους γλουτούς, δίνοντάς τους όγκο.

Η θεραπεία αρχίζει με λιποαναρρόφηση -στις περιοχές απ’ όπου έχει αποφασισθεί να ληφθεί λίπος- συλλογή και ειδική επεξεργασία του λίπους και στη συνέχεια έγχυσή του στους γλουτούς. Στη συνέχεια μπορεί να γίνει άμεση επιστροφή στις καθημερινές δραστηριότητες με χρήση ειδικού κορσέ.

Το ποσοστό του λίπους που επιβιώνει μετά την έγχυση κυμαίνεται από 40% έως 70% και γι’ αυτό συνήθως γίνεται «υπερφόρτωση» στις επιλεγμένες περιοχές των γλουτών, ώστε να επιτευχθεί το καλύτερο δυνατό αισθητικό αποτέλεσμα, με διατήρηση του μέγιστου δυνατού όγκου.

Η καινοτομία στη λιπογλυπτική σώματος και ειδικά στην ανόρθωση και αύξηση των γλουτών, είναι σήμερα η εφαρμογή ειδικού Ultra sound Guided BBL (Brazilian Butt Lift), όπως γίνεται στην Αμερική, για στοχευμένα, ασφαλή και καλύτερα αποτελέσματα.

Η αύξηση των γλουτών είναι δυνατόν να γίνει και ως μόνιμη λύση, με τη χρήση ανατομικών ενθεμάτων σιλικόνης, ακριβώς όπως γίνεται στο στήθος.
Το σχήμα των ενθεμάτων ταιριάζει απόλυτα στην γλουτιαία περιοχή και δίνει φυσικό αποτέλεσμα.Η τεχνική εφαρμόζεται κατόπιν προεγχειρητικού ελέγχου και λεπτομερούς μελέτης σε κλινική ή νοσοκομείο, με γενική αναισθησία και σε οργανωμένο χειρουργείο.

Γίνεται μια μικρή τομή στην ενδογλουτιαία πτυχή και από εκεί οδηγούνται δεξιά και αριστερά τα ενθέματα, τα οποία τοποθετούνται ανάμεσα στους γλουτιαίους μυς, διασφαλίζοντας την σταθεροποίησή τους.

Μετά την επέμβαση η επιστροφή στο σπίτι γίνεται την ίδια ημέρα, ενώ χρειάζεται η χρήση ειδικού ελαστικού κορσέ και επίσης προσοχή στις κινήσεις, την στάση ύπνου που πρέπει να είναι μπρούμυτα για κάποιες μέρες  κ.λπ.
«Το όνειρο λοιπόν των σφριγηλών και τέλειων γλουτών μπορεί να γίνει πραγματικότητα για όλους μας, γιατί πια η επιστήμη έχει τις λύσεις και οι πλαστικοί χειρουργοί έχουν την γνώση και την εμπειρία να “λαξεύσουν” τους καλύτερους γλουτούς για τον καθένα», καταλήγει η δρ Σεφέρη-Δανιήλ.

«Όποιος ισχυρίζεται ότι υπάρχει διαφθορά και διαπλοκή στον πολιτικό βίο και ιδιαίτερα σε αυτόν της αυτοδιοίκησης, είναι γραφικός και  ψεύτης… Τυχόν αναφορές, ισχυρισμοί και κατηγορίες είναι ανυπόστατες εκ προοιμίου και δεν λαμβάνονται υπόψη, ούτε καταγράφονται…» «ΠΑΡεΙσαΚτΟΣ»

——————

Διπλές πληρωμές για  μελέτες και μελετούλες, για την ίδια και μόνο εργασία σε διαφορετικούς  παρόχους και άλλα πολλά… Δοκιμασμένος από παλιά ο «κουμπάρος»… η νέα απευθείας ανάθεση  σε αυτόν με υπογραφή του έχοντος την εξουσία Κουμπάρου θα φθάσει  μαζί με τον ΦΠΑ, πάνω από…. Μπερδευτήκατε….; Τα paidia βρήκαν μαχαίρι εξουσίας και χρήμα… γιατί να μην  βάλουν και κάτι στην άκρη… Το πρόβλημα, όμως για τον δήμαρχο είναι όταν ο ίδιος δεν καταλαβαίνει  ότι έφθασε στο τέρμα της διαδρομής του ή  δεν τον αφήνει ο περίγυρός του να το καταλάβει…. κι εκεί αρχίζουν όλα τα παρεπόμενα…

Δήλωση: Η στήλη δηλώνει ευθαρσώς ότι δεν πιστεύει ότι υπάρχουν λαμόγια που ροκανίζουν  παρανόμως δημοτικό χρήμα…. Όλα γίνονται σύμφωνα με τον τύπο… Η μεγάλη διαφορά απόψεων έγκειται στο γεγονός ότι κανείς  δεν συμφωνεί για τον τρόπο που επιλέγονται από την διοίκηση αυτοί που θα λάβουν το δημοτικό χρήμα…. Κατά τα άλλα όλοι είναι ίσοι απέναντι από το νόμο, αν και ενίοτε μερικοί είναι λίγο ή πολύ «ποιο ίσοι από τους άλλους»…

———————–

Ο μεγαλο-δημοσιογράφος της π@@τσ@ς και ο «γηραλέος» δήμαρχος…

Ο μεγαλοδημοσιογράφος της π@@τς@ς κλαίει ακόμη  γιατί εκτός από πληρωμένο πιστόλι άλλων, έχασε και ο ίδιος τα «τυράκια» του, αν μπορεί κάποιος να πει «τυράκια» τα χιλοπεντακοσάρικα, η στήλη όμως δεν πρόκειται να ασχοληθεί  με αυτό, όπως δεν πρόκειται να ασχοληθεί με τον γηραλέο δήμαρχο που δεν μπορεί να αντιληφθεί ότι ο «κύκλος της εξουσίας» του ολοκληρώθηκε και μάλιστα πολύ επιτυχώς και με δόξα…

Αγωνίζεται ο  έχων ακόμη πολύ έντονο το όραμα της εξουσίας και  υπερβατική γνώμη για τις  ικανότητές του, να χειραγωγήσει  πρόσωπα και πράγματα στην  πολιτική σκηνή του και την κοινωνία που θεωρεί ότι ακόμη εξουσιάζει και ταυτόχρονα να ποδηγετήσει τις εξελίξεις, αλλά φεύ  του διαφεύγει και δεν μπορεί  μέσα  στο κουκούλι που τον περιβάλλει να κατανοήσει ότι το τρένο τους έφθασε στο τέρμα του και πρέπει να αφιππεύσει τώρα που μπορεί ομαλά…

Πρόβλημά του θα έλεγε κάποιος και θα είχε όλα τα δίκαια…  Στο κάτω κάτω της γραφής, ακόμη και να  μην σου αρέσουν  οι άνθρωποι που διοικούν ελέω ψηφοφόρων για πάνω από 20 χρόνια, θα πρέπει να τους τιμάς με τον ένα ή άλλο τρόπο… Το πρόβλημα, όμως είναι όταν ο ίδιος δεν καταλαβαίνει  ότι έφθασε στο τέρμα της διαδρομής του ή  δεν τον αφήνει ο περίγυρός του να το καταλάβει…. κι εκεί αρχίζουν όλα τα παρεπόμενα…

Ας είναι, όμως…. Όποιος έχει το μαχαίρι… ας κρίνει αν το πεπόνι που προσπαθεί να κόψει  θα βγει γλυκό ή δηλητήριο… Δικό του αποκλειστικά το πρόβλημα…

Ο (νέος) αντιδήμαρχος… ο Κουμπάρος…., η Αποστολία και οι απευθείας Αναθέσεις…

Ο Κουμπάρος εξ Χαϊδαρίω ή μήπως Χαλανδρίω ή και Βριλησίω…, κατ’ επίγειο επώνυμο «Φλέντζάκης…, Φλετζόπουλος…, Φέντζας…, Φλέντζος…, Φλετζιδάκης…. ή τέλος πάντων κάπως έτσι…, -είναι και αυτά τα προσωπικά  δεδομένα, που όταν πιάνεις κάποιον να έχει βάλει  το δακτυλάκι του, όχι το μικρό αλλά το πολύ χοντρό στο μέλι του δημοτικού χρήματος, εξεγείρεται ξαφνικά γιατί  κοινοποιείς το όνομά του στους δημότες που πληρώνουν τις πλουσιοπάροχες αμοιβές του-, επιδίδονταν στο επαγγελματικό σπορ να λαμβάνει με απευθείας αναθέσεις παρακαλώ και χωρίς καν να το ζητά ο ίδιος, όχι κάποια δουλειά, αλλά Μελετούλες πολύ καλά αμειβόμενες και σε κάθε περίπτωση 25.000 ευρώ περίπου και άνω… Είπαμε Μελετούλες…. παραδοτέες πάντα  εντός 20-30 ημερών ώστε να μην καθυστερήσει και η πληρωμή…

«ΠΑΡεΙσαΚτΟΣ»

Σχετικά Θέματα

Προτεινόμενα
Scroll to Top

Φόρμα Καταγγελίας