Νέα Ειδήσεις - Αυτοδιοικητικά, δήμοι, περιφέρειες, υπουργείο εσωτερικών,υπουργεία,δημοτικά έργα,δράσεις δήμων,εσπα,ταξίδια,πολιτιστικά,πολιτισμός,ενημέρωση,περιβάλλον,υγεία,ειδήσεις,Showbiz,οτα,λαϊκές αγορές,γειτονιές,πολιτικοί,πρόσωπα,συνεντεύξεις,κοινωνικά,αμεα,περίεργα

27 Μαΐου, 2024 15:15

Athens, GR
25°
Fair
Search
Close this search box.

Βλυχός Μεγάρων: 4 Συλλήψεις 4 για παράνομη οπλοφορία και κατάσχεση οπλισμού από άνδρες της Ο.Π.Κ.Ε.

Μοιραστείτε την ανάρτηση:

Αστυνομικοί της Ο.Π.Κ.Ε. μετά από σήμα του Κέντρου για πυροβολισμούς, έσπευσαν νυχτερινές ώρες την 26-2-2024 στο Βλυχό Μεγάρων, όπου εντόπισαν στον περιβάλλοντα χώρο νεοαναγειρόμενης οικοδομής τέσσερα άτομα που έφεραν όπλα (ημεδαποί ηλικίας 26, 39, 44 και 48 ετών).

Με μέτρα αυτοπροστασίας και μετά τις κατάλληλες εντολές προς τους ελεγχόμενους, ακινητοποίησαν με ασφάλεια τα άτομα και τους δέσμευσαν.

Στην κατοχή του 48χρονου βρέθηκε πιστόλι με γεμιστήρα (10) φυσιγγίων, του 26χρονου πιστόλι με γεμιστήρα (13) φυσιγγίων και νάιλον σακούλα που περιείχε (39) φυσίγγια ίδιου διαμετρήματος και του 44χρονου πιστόλι με γεμιστήρα (6) φυσιγγίων και νάιλον σακούλα με (33) φυσίγγια ίδιου διαμετρήματος.

Δίπλα τους βρέθηκε στο έδαφος οπλισμένη καραμπίνα με (8) φυσίγγια.

Τα άτομα οδηγήθηκαν στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Δυτικής Αττικής και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος τους για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.

Όπως προέκυψε μετά την κατάσχεση των όπλων, ένα από τα πιστόλια είχε κλαπεί από αστυνομικό στην Κάλυμνο το 2016.

Τα όπλα μεταφέρθηκαν στα εγκληματολογικά εργαστήρια για εργαστηριακή εξέταση.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στο κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.

Σχετικά Θέματα

Σημαντικά θέματα που πρέπει να δεις

Ιδέες και Προτάσεις!

Προτεινόμενα άρθρα
ΕΠΙΛΟΓΕΣ
Δείτε Ακόμη
Scroll to Top

Φόρμα Καταγγελίας