Νέα Ειδήσεις - Αυτοδιοικητικά, δήμοι, περιφέρειες, υπουργείο εσωτερικών,υπουργεία,δημοτικά έργα,δράσεις δήμων,εσπα,ταξίδια,πολιτιστικά,πολιτισμός,ενημέρωση,περιβάλλον,υγεία,ειδήσεις,Showbiz,οτα,λαϊκές αγορές,γειτονιές,πολιτικοί,πρόσωπα,συνεντεύξεις,κοινωνικά,αμεα,περίεργα

19 Ιουνίου, 2024 00:51

Search
Close this search box.

Δήμος Χαϊδαρίου: Γιορτές σε σχολεία για τη λήξη της σχολικής χρονιάς

Μοιραστείτε την ανάρτηση:

Πραγματοποιήθηκαν οι γιορτές για τη λήξη της σχολικής χρονιάς από τον 2ο Παιδικό Σταθμό, τον 4ο Παιδικό Σταθμό, το 6ο Νηπιαγωγείο, το 8ο Νηπιαγωγείο, το 12ο Νηπιαγωγείο, το 16ο Νηπιαγωγείο, το 18ο Νηπιαγωγείο, το 2ο Δημοτικό το 9ο Δημοτικό και το 11ο Δημοτικό.

Στις εκδηλώσεις υπήρχαν καλλιτεχνικά και αθλητικά δρώμενα, χορευτικά και χορωδίες, ενώ υπήρξαν και τελετές αποφοίτησης για τους μαθητές των τελευταίων τάξεων.

Υπήρχαν επίσης ισχυρά μηνύματα για την ειρήνη, το περιβάλλον και κατά του κοινωνικού αποκλεισμού, πρωτοβουλίες που καταχειροκροτήθηκαν από τους παρευρισκόμενους.

Ο Δήμαρχος Χαϊδαρίου Μιχάλης Σελέκος ευχήθηκε στα παιδιά να έχουν καλό καλοκαίρι και καλή συνέχεια στα μαθήματά τους τη νέα σχολική χρονιά, ενώ στάθηκε και στο σημαντικό έργο που επιτελούν οι εκπαιδευτικοί, κάτι που φαίνεται και από αυτές τις όμορφες εκδηλώσεις.

Στις γιορτές παρευρέθηκαν Αντιδήμαρχοι και Δημοτικοί Σύμβουλοι του Δήμου Χαϊδαρίου.

Σχετικά Θέματα

Σημαντικά θέματα που πρέπει να δεις

Ιδέες και Προτάσεις!

Προτεινόμενα άρθρα
ΕΠΙΛΟΓΕΣ
Δείτε Ακόμη
Scroll to Top

Φόρμα Καταγγελίας