Νέα Ειδήσεις - Αυτοδιοικητικά, δήμοι, περιφέρειες, υπουργείο εσωτερικών,υπουργεία,δημοτικά έργα,δράσεις δήμων,εσπα,ταξίδια,πολιτιστικά,πολιτισμός,ενημέρωση,περιβάλλον,υγεία,ειδήσεις,Showbiz,οτα,λαϊκές αγορές,γειτονιές,πολιτικοί,πρόσωπα,συνεντεύξεις,κοινωνικά,αμεα,περίεργα

24 Ιουλίου, 2024 16:31

Athens, GR
36°
Fair
Search
Close this search box.

Δήμος Κύμης Αλιβερίου: Σκουπίδια έξω από παράθυρα σπιτιών – αδιαφορία για την υγεία και την πυροπροστασία – Καταγγελία…

Μοιραστείτε την ανάρτηση:

Οι Δημοτικές Αρχές μόνο με ανθρωποώρες ευθύνης και πρόληψης μπορεί να παράξoυν έργο, αλλιώς βυθίζονται στους βορβορυγμούς της ακηδίας.

—————-

Λάβαμε, και δημοσιεύουμε καταγγελία κατοίκου του Δήμου Κύμης Αλιβερίου, που καταγγέλλει, παραθέτοντας και στοιχεία για την απόδειξη των ισχυρισμών του, την διοίκησή του δήμου, για πλήρη αδιαφορία  για την δημόσια υγεία και ακόμη για αδιαφορία για την πυροπροστασία όπως αυτή ορίζεται από τρις ισχύουσες διατάξεις.

Το κείμενο της καταγγελίας

«Το «Μητρώο τήρησης προληπτικής προστασίας» ο «Κανονισμός πυροπροστασίας  ακινήτων» για το Δήμο Κύμης- Αλιβερίου πάει περίπατο. Η αδιαφορία του Δήμου είναι μεγαλειώδης. Στην οδό Μπάκουλη 14, μόλις λίγα μέτρα από το κέντρο της πόλης του Αλιβερίου στοίβες από πλαστικές σακούλες γεμάτες από ξεραμένα φυλλώματα και κορμούς δένδρων εδώ και καρό  έξω από παράθυρο μονοκατοικίας, κατάλληλο υλικό  για να γίνει παρανάλωμα του πυρός η  μονοκατοικία, και εστία ρύπανσης από την χωματερή που δημιουργήθηκε για τη γειτονιά του Αλιβερίου, δεδομένου ότι κάποιοι ασυνείδητοι πολίτες  βρίσκουν την ευκαιρία να πετούν και τα σκουπίδια της οικίας τους.  Και όλος αυτός ο όγκος σκουπιδιών  κάτω  από  συνθήκες ακραίου καύσωνα.

Και το ερώτημα όχι προς γλάρους, αλλά προς τη Δημοτική Αρχή. Βγαίνετε κύριοι έξω από τους κλιματιζόμενους χώρους σας και τις αναπαυτικές σας  πολυθρόνες να δείτε τη συμβαίνει στην πόλη σας;  Ή συνθηκολογήσατε τόσο πολύ με την αδιαφορία και τη μαλαφράντζα της εξουσίας ώστε να λέτε, ε  «κάποτε» θα  μαζέψουμε και τα σκουπίδια. Αυτό το «κάποτε» όμως  μπορεί να είναι πολύ αργά.

 Οι Δημοτικές Αρχές μόνο με ανθρωποώρες ευθύνης και πρόληψης μπορεί να παράξoυν έργο, αλλιώς βυθίζονται στους βορβορυγμούς της ακηδίας.

————-

σ.σ.: Η επιστολή με όλα τα στοιχεία του καταγγέλλοντος, παραμένει στο αρχείο της ιστοσελίδας. Θεωρούμε ότι δεν έχουν σημασία τα στοιχεία του, όσο η αλήθεια των πραγμάτων, που αν μη τι άλλο πιστοποιείται και από το φωτογραφικό υλικό που μας έχει σταλεί

Σχετικά Θέματα

Σημαντικά θέματα που πρέπει να δεις

Ιδέες και Προτάσεις!

Προτεινόμενα άρθρα
ΕΠΙΛΟΓΕΣ
Δείτε Ακόμη
Scroll to Top

Φόρμα Καταγγελίας