Νέα Ειδήσεις - Αυτοδιοικητικά, δήμοι, περιφέρειες, υπουργείο εσωτερικών,υπουργεία,δημοτικά έργα,δράσεις δήμων,εσπα,ταξίδια,πολιτιστικά,πολιτισμός,ενημέρωση,περιβάλλον,υγεία,ειδήσεις,Showbiz,οτα,λαϊκές αγορές,γειτονιές,πολιτικοί,πρόσωπα,συνεντεύξεις,κοινωνικά,αμεα,περίεργα

24 Ιουλίου, 2024 21:00

Search
Close this search box.

Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας- Νέας Χαλκηδόνας: Δωρεάν Φορολογικές Υπηρεσίες από τον Δήμο σε Οικονομικά Ασθενείς δημότες

Μοιραστείτε την ανάρτηση:

Μια ακόμα δράση που απευθύνεται σε οικονομικά αδύνατους δημότες (άπορους) δρομολογεί ο Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας- Νέας Χαλκηδόνας, ο οποίος αποφάσισε να παρέχει ΔΩΡΕΑΝ ΛΟΓΙΣΤΙΚΕΣ- ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ σε αυτούς τους πολίτες που είναι ενταγμένοι στις αντίστοιχες δημοτικές δομές.

Η συγκεκριμένη υπηρεσία θα παρέχεται κάθε Τρίτη από 2 έως 23 Ιουλίου, δηλαδή στις 2 Ιουλίου, 9 Ιουλίου,16 Ιουλίου και 23 Ιουλίου.

Σε περίπτωση που δοθεί  από το Υπουργείο Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών παράταση στην προθεσμία υποβολής των φορολογικών δηλώσεων, θα βγει νέα ανακοίνωση.

Οι ώρες προσέλευσης είναι από τις 18.00 έως τις 20.00 τα απογεύματα, στο δημοτικό κατάστημα Νέας Χαλκηδόνας (Αχαρνών 464 και Αγίων Αναργύρων) στο ισόγειο (στο γραφείο της Κοινωνικής Λειτουργού)

Οι ωφελούμενοι πολίτες πρέπει ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΩΣ να έχουν μαζί τους τους ηλεκτρονικούς κωδικούς του TaxisNet.

Σχετικά Θέματα

Σημαντικά θέματα που πρέπει να δεις

Ιδέες και Προτάσεις!

Προτεινόμενα άρθρα
ΕΠΙΛΟΓΕΣ
Δείτε Ακόμη
Scroll to Top

Φόρμα Καταγγελίας