Νέα Ειδήσεις - Αυτοδιοικητικά, δήμοι, περιφέρειες, υπουργείο εσωτερικών,υπουργεία,δημοτικά έργα,δράσεις δήμων,εσπα,ταξίδια,πολιτιστικά,πολιτισμός,ενημέρωση,περιβάλλον,υγεία,ειδήσεις,Showbiz,οτα,λαϊκές αγορές,γειτονιές,πολιτικοί,πρόσωπα,συνεντεύξεις,κοινωνικά,αμεα,περίεργα
Search
Close this search box.
Δήμος ΑΛΛΟΝΗΣΣΟΥ

Εμφύλιος πόλεμος φαίνεται πως ξέσπασε στο Δήμο ΑΛΛΟΝΗΣΣΟΥ

Μοιραστείτε την ανάρτηση:

Εμφύλιος πόλεμος φαίνεται πως ξέσπασε στο Δήμο ΑΛΛΟΝΗΣΣΟΥ 

Πρόσφατα  ο Δήμαρχος ανακοίνωσε 4 αντιδημάρχους, 3 έμμισθους και έναν άμισθο.

Οι 3 από τους 4 (Αγάλλου, Μαλαματένιας και Καραμαλής) παραιτήθηκαν εξαπολύοντας αιχμές κατά δημάρχου, ότι ενημερώνονται μόνο από τη Διαύγειά, και ότι δεν υπάρχει καμία ενημέρωση από τον ίδιο τον Δήμαρχο, τον κατηγορούν για μυστικοπάθεια και έπαρση.

Οι συκοφαντικές δυσφημίσεις για το “Γιος-αντιδήμαρχος” που απέμεινε στο πλευρό του δημάρχου.

Εμφύλιος πόλεμος φαίνεται πως ξέσπασε στο Δήμο ΑΛΛΟΝΗΣΣΟΥ

Όπως λένε τοπικοί φορείς, στο νησί υπάρχουν «στρατόπεδα».

Από τη μία πλευρά βρίσκεται ο νέος δήμαρχος του νησιού, Παναγιώτης Αναγνώστου, και από την άλλη πλευρά το σύνολο σχεδόν της παράταξής του, το οποίο εξαπολύει ευθείες βολές εναντίον του.

Ειδικότερα, 7 από τους 9 δημοτικούς του συμβούλους του έχουν γυρίσει την πλάτη!

Σε αυτούς προστίθενται και οι: Αγάλλου, Μαλαματένιας και Καραμαλής.

Πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου του δήμου Αλοννήσου ορίστηκε μετά τις τρεις συνεχόμενες ψηφοφορίες (!) η Σμαραγδή Βλάικου, η οποία αποτέλεσε και πρόταση από τον πλειοψηφούντα δημοτικό σύμβουλο Αλέξανδρο Αναγνώστου. Την κ. Βλάικου ψήφισαν μόνο τέσσερις εκ των εννέα δημοτικών συμβούλων της εκλεγμένης παράταξης.

Περιρρέουσα ατμόσφαιρα: συζητείται ακόμη ότι υπάρχει έντονη γραμμή από την προηγούμενη παράταξη

Πριν λίγες ημέρες  ανακοίνωσε την πλήρωση μιας θέσεως Ειδικού Συνεργάτη, κατηγορίας ΠΕ Διοικητικού-Οικονομικού, που θα συνεπικουρεί το έργο του δημάρχου παρέχοντας συμβουλευτικές υπηρεσίες και διατυπώνοντας εξειδικευμένες γνώμες σε θέματα οργάνωσης, λειτουργίας, επικοινωνίας, διοικητικά, οικονομικά.

Για το σύννομο των διαδικασιών στην Αλόννησο και για όσα έχουν προηγηθεί η αντιπολίτευση ζητά παρέμβαση του ΥΠΕΣ και της Αποκεντρωμένης Διοίκησης.

Σχετικά Θέματα

Συμαντικά Θέματα

Προτεινόμενα άρθρα
Δείτε Ακόμη
Scroll to Top

Φόρμα Καταγγελίας