Νέα Ειδήσεις - Αυτοδιοικητικά, δήμοι, περιφέρειες, υπουργείο εσωτερικών,υπουργεία,δημοτικά έργα,δράσεις δήμων,εσπα,ταξίδια,πολιτιστικά,πολιτισμός,ενημέρωση,περιβάλλον,υγεία,ειδήσεις,Showbiz,οτα,λαϊκές αγορές,γειτονιές,πολιτικοί,πρόσωπα,συνεντεύξεις,κοινωνικά,αμεα,περίεργα
Search
Close this search box.
Γλύφοντας, έρποντας και με τα…κέρ@τ@ τους

Γλύφοντας, έρποντας και με τα…κέρ@τ@ τους

Μοιραστείτε την ανάρτηση:

Δεν αλλάζουν, είναι στο DNA τους – Οσμίζονται τον αέρα σαν κυνηγόσκυλα

Ότι ο ΣΥΡΙΖΑ περιμάζεψε μετά το 2012 το πιο κακομαθημένο και χουλιγκανίστικο κομμάτι των ψηφοφόρων του κραταιού ΠΑΣΟΚ, είναι κοινό μυστικό. Οι τύποι αυτοί που πέταξαν σε μια νύχτα την πράσινη σημαία (η οποία για δεκαετίες είχε γίνει ένα με το χέρι τους), άρχισαν να βρίζουν και να δέρνουν εκείνους που ψήφιζαν (κατηγορώντας τους για καταστροφείς της χώρας και για γερμανοτσολιάδες), άδραξαν το ροζουλί σημαιάκι και λάτρεψαν ασκαρδαμυκτί τον Αλέξη (και την προοπτική εξουσίας του), να έχετε συνείδηση δεν είναι και η καλύτερη μάρκα οπαδών.

του Δημήτρη Καμπουράκη

Από τον καιρό του Ανδρέα και μετά του Σημίτη, αυτή η λαϊκή μάζα ήταν που εξωθούσε μηχανισμούς και στελέχη του ΠΑΣΟΚ σε παλαιοκομματικές πρακτικές, στην αποθέωση των πελατειακών δικτύων, στον κρατισμό και στην παροχοκρατία. Κομμάτι του περήφανου και κυρίαρχου λαού μας ήταν όλοι τούτοι, δεν αντιλέγω, πλην κομμάτι απαίδευτο, ακαλλιέργητο, συμφεροντολογικό και πολιτικά αδίστακτο. Απαιτητικοί ως εκεί που δεν παίρνει, δεν είχαν (ούτε έχουν) μάθει να ακούνε «όχι». Επ’ αυτού, λοιπόν, προειδοποιώ τον ΣΥΡΙΖΑ. Οι τύποι ήταν κοντά τους, διότι ως την 21η Μαΐου τους θεωρούσαν κόμμα εξουσίας. Έτσι και υποψιαστούν ότι πήραν αμετάκλητη κατρακύλα προς τα υπόγεια του πολιτικού οικοδομήματος, τον Ιούνη δεν θα ‘χουν τον παραμικρό ενδοιασμό. Μην τους είδατε τους Παναήδες.

Δεν παίζουν οι παλιοί πασόκοι, να το ξέρετε. Αυτοί θέλουν να ψηφίζουν κόμμα που ανεβοκατεβαίνει στην εξουσία και αρχηγό που πάει για πρωθυπουργός. Δεν γουστάρουν μικρά, καθαρά και έντιμα κόμματα που υπηρετούν ιδεολογίες και τα τοιαύτα. Αυτοί θέλουν ο βουλευτής τους να έχει πρόσβαση στα υπουργεία, να επηρεάζει καταστάσεις, να μπορεί να τους κάνει τη μετάθεση και το ρουσφέτι, έτσι έχουν μάθει χρόνια τώρα. Όταν ο αρχηγός κρατάει το σκήπτρο της εξουσίας τον λατρεύουν, αν όμως το χάσουν, αυτοί ακολουθούν το σκήπτρο και τον αρχηγό τον γράφουν (μην σας πω που).

Είναι πάντα οπαδοί κάποιου «κόμματος εξουσίας», όμως από τα δυο συνθετικά δεν αγαπάνε το «κόμμα» αλλά την «εξουσία». Και οσμίζονται τις επερχόμενες αλλαγές σαν τα κυνηγόσκυλα, πριν καν τις υποψιαστούμε εμείς οι υπόλοιποι. Τώρα λοιπόν, έχουν υψώσει τα μουσούδια τους και γεμάτοι σκεπτικισμό μυρίζουν τα ρεύματα του αέρα, για να καταλάβουν τι φέρνουν. Ε ρε και αντιληφθούν ότι αυτό που έγινε την 21η Μαΐου μονιμοποιείται. Θα λακίσουν κοπαδιαστά και δίχως να τους κρατάει τίποτα. Και θα μείνει ο λατρευτός τους Αλέξης μόνος και εμβρόντητος, σαν καλαμιά στον κάμπο.

Δια του λόγου το αληθές, για ρίξτε μια ματιά στην Κρήτη. Εκεί πρωτοεμφανίστηκε ο ΣΥΡΙΖΑ ως κόμμα εξουσίας το 2012, αλλά στις 21 Μαΐου του 2023 πήγε κατά διαόλου. Ήδη την έκαναν οι περήφανοι κρητικοί…

Πηγή: liberal.gr

Σχετικά Θέματα

Συμαντικά Θέματα

Προτεινόμενα άρθρα
Δείτε Ακόμη
Scroll to Top

Φόρμα Καταγγελίας