Νέα Ειδήσεις - Αυτοδιοικητικά, δήμοι, περιφέρειες, υπουργείο εσωτερικών,υπουργεία,δημοτικά έργα,δράσεις δήμων,εσπα,ταξίδια,πολιτιστικά,πολιτισμός,ενημέρωση,περιβάλλον,υγεία,ειδήσεις,Showbiz,οτα,λαϊκές αγορές,γειτονιές,πολιτικοί,πρόσωπα,συνεντεύξεις,κοινωνικά,αμεα,περίεργα

27 Μαΐου, 2024 19:52

Athens, GR
24°
Partly Cloudy
Search
Close this search box.

Νέα μεγάλη δενδροφύτευση στα «ορεινά» του Δήμου Ελληνικού – Αργυρούπολης

Μοιραστείτε την ανάρτηση:

Η καρδιά του εθελοντισμού χτύπησε και πάλι στον Υμηττό, με τη νέα μεγάλη δενδροφύτευση στο βουνό. Όλοι μαζί, μικροί και μεγάλοι, αναδάσωσαν άλλο ένα τμήμα του Υμηττού, στις ορεινές παρυφές της Αργυρούπολης, συνεχίζοντας τις επιτυχημένες δενδροφυτεύσεις των τελευταίων ετών που σημειώνουν πολύ υψηλό ποσοστό επιτυχίας, αυξάνοντας ακόμα περισσότερο το πράσινο στα όρια του δήμου.

Η ανακοίνωση του δήμου Ελληνικού – Αργυρούπολης

“Κράτησαν” το βουνό στα χέρια τους – νέα μεγάλη δενδροφύτευση στο βουνό μας!

Η καρδιά του εθελοντισμού της πόλης μας χτύπησε και πάλι στον Υμηττό, με τη νέα μεγάλη δενδροφύτευση στο βουνό μας. Όλοι μαζί, μικροί και μεγάλοι, πετύχαμε να αναδασώσουμε άλλο ένα τμήμα του Υμηττού, στην Αργυρούπολη, συνεχίζοντας τις επιτυχημένες δενδροφυτεύσεις των τελευταίων ετών που σημειώνουν πολύ υψηλό ποσοστό επιτυχίας, αυξάνοντας ακόμα περισσότερο το πράσινο στο βουνό μας.

Ο Δήμος Ελληνικού Αργυρούπολης, ο Σύνδεσμος Προστασίας και Ανάπτυξης Υμηττού και το «Όλοι Μαζί Μπορούμε», σε συνεργασία με τους εθελοντές και όλους τους φορείς της πόλης δώσαμε νέα ανάσα ζωής στον Υμηττό μας.

«Οι αναμνήσεις που δημιουργούμε και οι συνήθειες που υιοθετούμε μέσα από βιωματικές δράσεις, μας γεμίζουν με αισιοδοξία για ένα ελπιδοφόρο μέλλον, για τον τόπο μας και τα παιδιά μας που με την συγκλονιστική συμμετοχή τους απέδειξαν πως “κρατούν” το βουνό στα χέρια τους. Πάντα στην πρώτη γραμμή για να μείνει ο Υμηττός μας ένας πνεύμονας πρασίνου που τόσο έχει ανάγκη το 1,5 εκ. πολιτών που ζουν πέριξ αυτού», δήλωσε ο Δήμαρχος Ελληνικού Αργυρούπολης & Πρόεδρος του ΣΠΑΥ Γιάννης Κωνσταντάτος.

Σχετικά Θέματα

Σημαντικά θέματα που πρέπει να δεις

Ιδέες και Προτάσεις!

Προτεινόμενα άρθρα
ΕΠΙΛΟΓΕΣ
Δείτε Ακόμη
Scroll to Top

Φόρμα Καταγγελίας