Νέα Ειδήσεις - Αυτοδιοικητικά, δήμοι, περιφέρειες, υπουργείο εσωτερικών,υπουργεία,δημοτικά έργα,δράσεις δήμων,εσπα,ταξίδια,πολιτιστικά,πολιτισμός,ενημέρωση,περιβάλλον,υγεία,ειδήσεις,Showbiz,οτα,λαϊκές αγορές,γειτονιές,πολιτικοί,πρόσωπα,συνεντεύξεις,κοινωνικά,αμεα,περίεργα

17 Ιουνίου, 2024 15:32

Search
Close this search box.

Ορκωμοσία του Δημάρχου Ελληνικού Αργυρούπολης Γιάννη Κωνσταντάτου και του νέου Δημοτικού Συμβουλίου 2024 – 2028

Μοιραστείτε την ανάρτηση:

Στο κατάμεστο Συνεδριακό Πολιτιστικό Κέντρο «Μίκης Θεοδωράκης» στην Αργυρούπολη πραγματοποιήθηκε, την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου, η τελετή ορκωμοσίας του επανεκλεγέντα για τρίτη συνεχή θητεία Δημάρχου Ελληνικού Αργυρούπολης Γιάννη Κωνσταντάτου και του νέου Δημοτικού Συμβουλίου Ελληνικού Αργυρούπολης για την περίοδο 2024 – 2028.

Η ορκωμοσία ξεκίνησε με τις ευλογίες από δύο Ιεράρχες, το Μητροπολίτη Νέας Σμύρνης κ.κ. Συμεών και το Μητροπολίτη Γλυφάδας, Ελληνικού, Βούλας Βουλιαγμένης και Βάρης κ.κ. Αντώνιος καθώς ο Δήμος Ελληνικού Αργυρούπολης έχει το προνόμιο να συνδέει δύο Μητροπόλεις.

«Ευχές για μια καρποφόρα και δημιουργική θητεία», εξέφρασε ο Μητροπολίτης Νέας Σμύρνης κ.κ. Συμεών. «Εύχομαι ο Πανάγαθος Θεός να σας φωτίζει για να κάνετε το καλύτερο για την πόλη», συμπλήρωσε ο Μητροπολίτης Γλυφάδας, Ελληνικού, Βούλας Βουλιαγμένης και Βάρης κ.κ. Αντώνιος.

«Δώσαμε ιερό όρκο για τη νέα μας θητεία και δεσμευόμαστε ότι θα συνεχίσουμε να είμαστε δίπλα σας με Ανθρωπιά, με αξίες, με σεβασμό! Για περισσότερα Έργα που θα Αναγεννήσουν  την πόλη της καρδιάς μας», ανέφερε με συγκίνηση ο Δήμαρχος Ελληνικού Αργυρούπολης Γιάννης Κωνσταντάτος και σε μια σύντομη εξομολόγηση από καρδιάς συμπλήρωσε:

«Παρά την 20ετη αυτοδιοικητική πορεία μου, σας εγγυώμαι ότι η φλόγα της δημιουργίας παραμένει άσβεστη και συνεχίζουμε με το ίδιο πάθος, το ίδιο μεράκι, με σχέδιο, με όραμα για την πόλη της καρδιάς μας.

Τώρα ξεκινάει η χρυσή εποχή για το Ελληνικό και την Αργυρούπολη, καθώς έρχονται πολλά μεγάλα έργα και υποδομές. Πάντα στο προσκήνιο η καθημερινότητα των συμπολιτών μας.

Σε μια σχέση ζωής που έχει χτιστεί μεταξύ μας με βαθιές ρίζες, δε θα άλλαζα τίποτε από τις μοναδικές στιγμές που έχουμε ζήσει!

Ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου όλους τους πολίτες, τους δημοτικούς μας συμβούλους, τους συνεργάτες και συνοδοιπόρους της παράταξης μας “Ενωμένη Πόλη”, τα στελέχη και τους συνεργάτες μου, τους υποψηφίους που πορεύτηκαν μαζί μας αλλά δεν εξελέγησαν.

Ιδιαιτέρως ευχαριστώ την οικογένεια μου και τα δύο λαμπρά μου αγόρια που τα υπεραγαπώ.

Καλή και δημιουργική θητεία στο νέο Δημοτικό μας Συμβούλιο και στη Διοίκηση μας. Σας ευχαριστώ ολόψυχα για την αγάπη και την εμπιστοσύνη σας! Τα καλύτερα έρχονται!»

Στη συνέχεια ακολούθησε κατά τον τύπο η ορκωμοσία των Δημοτικών Συμβούλων με Πολιτικό Όρκο.

Στην ορκωμοσία παρέστησαν εκπρόσωποι της πολιτικής και πολιτειακής ηγεσίας, φορέων, συλλόγων και σωματείων της πόλης, καθώς και πλήθος κόσμου.

———————

Η σύνθεση του Νέου Δημοτικού Συμβουλίου Ελληνικού Αργυρούπολης

Δήμαρχος Ελληνικού Αργυρούπολης Γιάννης Κωνσταντάτος

 • Δημοτικοί Σύμβουλοι:

«Ενωμένη Πόλη»

Κατσαγώνης Θωμάς

 1. Κρητικός Βασίλης
 2. Θεοδώρου Κορίνα
 3. Ξηνταβελώνης Πέτρος
 4. Κύρκος Σωτήρης
 5. Μηνόπουλος Κωνσταντίνος
 6. Τσαρπαλής Γιάννης
 7. Νικοθόδης Βαγγέλης
 8. Χαύτης Θοδωρής
 9. Αλεξίου Ελίνα
 10. Καλιντέρης Γιώργος
 11. Παπαγεωργίου Δημήτρης
 12. Δελαπόρτας Μάκης
 13. Καλύβας Θανάσης
 14. Τζιάλλας Μιχάλης
 15. Στελλάκη Ειρήνη
 16. Βασιλείου Μαρία
 17. Τογρίδης Λάζαρος
 18. Σαραφίδης Γιώργος
 19. Ιασωνίδης Φώτης
 20. Ανδριτσοπούλου Δήμητρα
 21. Ζέλιος Γιώργος
 22. Αφεντάκη Αλεξάνδρα
 23. Βάγιας Κωνσταντίνος
 24. Κουρκούλης Νίκος
 25. Στέφας Κώστας
 26. Κατσιούλης Τάσος

«Δημοτική Συνεργασία Ελληνικού Αργυρούπολης»

 1. Κοκκίνης Γιώργος
 2. Κορτζίδης Χρήστος
 3. Σπυρόπουλος Νίκος
 4. Σούγελας Άρης
 5. Χατζέλλης Βαγγέλης

 «Λαϊκή Συσπείρωση Ελληνικού Αργυρούπολης»

 1. Ιωαννίδης Γιώργος
 2. Λυμπερογιάννη Βασιλική
 3. Περγαντής Φίλιππος

Σχετικά Θέματα

Σημαντικά θέματα που πρέπει να δεις

Ιδέες και Προτάσεις!

Προτεινόμενα άρθρα
ΕΠΙΛΟΓΕΣ
Δείτε Ακόμη
Scroll to Top

Φόρμα Καταγγελίας