Νέα Ειδήσεις - Αυτοδιοικητικά, δήμοι, περιφέρειες, υπουργείο εσωτερικών,υπουργεία,δημοτικά έργα,δράσεις δήμων,εσπα,ταξίδια,πολιτιστικά,πολιτισμός,ενημέρωση,περιβάλλον,υγεία,ειδήσεις,Showbiz,οτα,λαϊκές αγορές,γειτονιές,πολιτικοί,πρόσωπα,συνεντεύξεις,κοινωνικά,αμεα,περίεργα

30 Μαΐου, 2024 22:05

Search
Close this search box.

900.000 ευρώ από το ΥΠΕΣ στην Περιφ. Αττικής, για την αποκατάσταση των βλαβών και την άρση της επικινδυνότητας της Λεωφ. Επιδαύρου – Δρυόπης – Γαλατά

Μοιραστείτε την ανάρτηση:

Με 900.000 ευρώ επιχορηγείται από το Υπουργείο Εσωτερικών, η Περιφέρεια Αττικής για την αποκατάσταση των βλαβών και την άρση της επικινδυνότητας της Λεωφόρου Επιδαύρου – Δρυόπης – Γαλατά. Η απόφαση του Αν. ΥΠΕΣ κ. Θεόδωρου Λιβάνιου, προβλέπει ολοκλήρωση του έργου έως 31/12/2025.

Το έργο αφορά σε εργασίες για την αποκατάσταση των βλαβών και την άρση της επικινδυνότητας της Λεωφόρου Επιδαύρου – Δρυόπης – Γαλατά (Νέα Χάραξη) με σκοπό την παράδοση της κυκλοφορίας της οδού στους πολίτες με ασφάλεια.

Με την υλοποίηση του έργου θα γίνουν εργασίες άμεσων επεμβάσεων που αφορούν κυρίως σε χωματουργικές εργασίες (αποσπάσεις τεμαχίων από τα πρανή, βελτίωση κλίσεων, καθαρισμός βραχοπαγίδων κλπ), σε στερεωτικές (εφαρμογή σημειακών αγκυρώσεων βράχου) και σε αποκατάσταση-αντικατάσταση υφιστάμενων μέτρων προστασίας με στόχο την επαναλειτουργία της οδού και την επαναφορά της στην πρότερη των βροχοπτώσεων κατάσταση.

Για να δείτε την απόφαση κάντε κλικ εδώ          

Σχετικά Θέματα

Σημαντικά θέματα που πρέπει να δεις

Ιδέες και Προτάσεις!

Προτεινόμενα άρθρα
ΕΠΙΛΟΓΕΣ
Δείτε Ακόμη
Scroll to Top

Φόρμα Καταγγελίας