Νέα Ειδήσεις - Αυτοδιοικητικά, δήμοι, περιφέρειες, υπουργείο εσωτερικών,υπουργεία,δημοτικά έργα,δράσεις δήμων,εσπα,ταξίδια,πολιτιστικά,πολιτισμός,ενημέρωση,περιβάλλον,υγεία,ειδήσεις,Showbiz,οτα,λαϊκές αγορές,γειτονιές,πολιτικοί,πρόσωπα,συνεντεύξεις,κοινωνικά,αμεα,περίεργα
Search
Close this search box.
Παλληνη

Δήμαρχος Παλλήνης: Απαράδεκτη η κατάσταση των αθλητικών χώρων του δήμου –  Για την προηγούμενη διοίκηση ο Αθλητισμός δεν ήταν προτεραιότητα.

Μοιραστείτε την ανάρτηση:

Αυτοψία πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Παλλήνης Χρήστος Αηδόνης σε αθλητικές εγκαταστάσεις του Δήμου, την Τρίτη 23 Ιανουαρίου 2024, συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Αθλητισμού Θάνο Οικονόμου.

Ο Δήμαρχος επιθεώρησε  αθλητικούς χώρους σε συνέχεια σχετικών υπομνημάτων που έλαβε από συμβούλους μηχανικούς, αλλά και εν όψει προγραμματισμένων συναντήσεων με τα αθλητικά σωματεία του Δήμου.

Ο κ. Αηδόνης μετά το πέρας των επιθεωρήσεων δήλωσε: «Η κατάσταση των αθλητικών υποδομών μας είναι λυπηρή. Δεν είναι αυτές οι υπηρεσίες που θέλουμε να προσφέρουμε στους Δημότες και τους Συλλόγους μας.

Ο πολίτης βλέπει αναρτημένες ταμπέλες προϋπολογισμού εκατομμυρίων ευρώ και αναζητά κυριολεκτικά να βρει σε ποιο έργο αναφέρονται. Είναι σαφές πως για την προηγούμενη διοίκηση ο Αθλητισμός δεν ήταν προτεραιότητα. Οι τοπικές κοινωνίες μας, οι νέοι μας, πρέπει να έχουν χώρους σύγχρονους και ασφαλείς, χωρίς εκπτώσεις. Οι εικόνες είναι αποκαρδιωτικές και μιλούν από μόνες τους. Αυτό αλλάζει».

Γιοβάνου Εφη

Σχετικά Θέματα

Συμαντικά Θέματα

Προτεινόμενα άρθρα
Δείτε Ακόμη
Scroll to Top

Φόρμα Καταγγελίας