Νέα Ειδήσεις - Αυτοδιοικητικά, δήμοι, περιφέρειες, υπουργείο εσωτερικών,υπουργεία,δημοτικά έργα,δράσεις δήμων,εσπα,ταξίδια,πολιτιστικά,πολιτισμός,ενημέρωση,περιβάλλον,υγεία,ειδήσεις,Showbiz,οτα,λαϊκές αγορές,γειτονιές,πολιτικοί,πρόσωπα,συνεντεύξεις,κοινωνικά,αμεα,περίεργα
Search
Close this search box.
Δημήτρης Μάρκου – Για τρίτη κατά σειρά περίοδο Δήμαρχος Σπάτων Αρτέμιδας – Ποιος είναι…

Δημήτρης Μάρκου – Για τρίτη κατά σειρά περίοδο Δήμαρχος Σπάτων Αρτέμιδας – Ποιος είναι…

Μοιραστείτε την ανάρτηση:

Ο Δημήτρης Μάρκου γεννήθηκε το 1969.

Γέννημα – θρέμμα της περιοχής που εκλέγεται, κατοικεί μόνιμα στην Αρτέμιδα και στα Σπάτα. Είναι παντρεμένος με την Άντυ Μέλλιου, προπονήτρια Ρυθμικής γυμναστικής και έχουν μαζί μια κόρη 2,5 ετών.

Είναι κάτοχος Master of Business Administration από το European University – Παρίσι µε ειδίκευση στη Χρηματοοικονομική Ανάλυση (Επιχειρήσεων και Τραπεζών) και στα συστήματα προβλέψεων. Είναι κάτοχος Bachelor of Business Administration από το European University – Μοντρέ µε ειδίκευση στη Διεθνή Διοίκηση και το Μάρκετινγκ.

Απόφοιτος του Ευρωπαϊκού Ινστιτούτου Δημόσιας Διοίκησης (EIPA) στο Μάαστριχτ. Απόφοιτος του Εθνικού Κέντρου Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης.

Δραστηριοποιήθηκε επί σειρά ετών στον ιδιωτικό τομέα, ως σύμβουλος επιχειρήσεων. Μιλάει Αγγλικά και Γαλλικά.

Το 2006 εξελέγη Νομαρχιακός Σύμβουλος Ανατολικής Αττικής µε το συνδυασμό «Αττική Πολιτεία» και τον Ιανουάριο του 2007 ορίστηκε Πρόεδρος της Νομαρχιακής Επιτροπής Λαϊκής Επιμόρφωσης.

Έχει διατελέσει:

Μέλος της επιτροπής του άρθρου 14 στην Υπηρεσία Αλλοδαπών και Μετανάστευσης της Περιφέρειας Αττικής ως εκπρόσωπος της Ένωσης Νομαρχιακών Αυτοδιοικήσεων Ελλάδας.

Μέλος της Επιτροπής Παρακολούθησης για την Διοικητική Μεταρρύθμιση.

Μέλος και εισηγητής της 9ης Μόνιμης Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων του Υπουργείου Ανάπτυξης σε θέματα Κοστολόγησης και Έρευνας Τιμών Αγοράς.

Τον Νοέμβριο του 2008 ορίστηκε Αναπληρωτής Πρόεδρος στην Ανεξάρτητη Αρχή «Συνήγορος του Καταναλωτή». Το 2011 ορίστηκε από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή ως Διευθυντής του Ευρωπαϊκού Κέντρου Καταναλωτή (ECC-Net) στην Ελλάδα.

Στις δημοτικές εκλογές του 2014, εκλέχθηκε Δήμαρχος Σπάτων – Αρτέμιδος.

Στις δημοτικές εκλογές του 2019 εκλέχθηκε για δεύτερη φορά Δήμαρχος Σπάτων – Αρτέμιδος.

Στις δημοτικές εκλογές του 2019 εκλέχθηκε για τρίτη φορά Δήμαρχος Σπάτων – Αρτέμιδος με την παράταξη  «ΣΤΟΧΕΥΟΥΜΕ μαζί» λαμβάνοντας 46,49% την πρώτη Κυριακή

Σχετικά Θέματα

Συμαντικά Θέματα

Προτεινόμενα άρθρα
Δείτε Ακόμη
Scroll to Top

Φόρμα Καταγγελίας