Νέα Ειδήσεις - Αυτοδιοικητικά, δήμοι, περιφέρειες, υπουργείο εσωτερικών,υπουργεία,δημοτικά έργα,δράσεις δήμων,εσπα,ταξίδια,πολιτιστικά,πολιτισμός,ενημέρωση,περιβάλλον,υγεία,ειδήσεις,Showbiz,οτα,λαϊκές αγορές,γειτονιές,πολιτικοί,πρόσωπα,συνεντεύξεις,κοινωνικά,αμεα,περίεργα

24 Ιουλίου, 2024 21:19

Search
Close this search box.

Δήμος Ιλίου: Ενίσχυση της Δημόσιας Υγείας – Διερεύνηση Συνεργασίας με το Ελληνικό Ίδρυμα Ογκολογίας

Μοιραστείτε την ανάρτηση:

Ενίσχυση της Δημόσιας Υγείας στο Δήμο Ιλίου – Διερεύνηση συνεργασίας με το Ελληνικό Ίδρυμα Ογκολογίας

Στο πλαίσιο της διαρκούς ενδυνάμωσης των υπηρεσιών υγείας και της προαγωγής της πρόληψης σε θέματα υγείας, στελέχη της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου Ιλίου, με επικεφαλής την Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Πολιτικών Ισότητας, κ. Μπαρμπαγιάννη Αλεξάνδρα, πραγματοποίησαν επίσκεψη στο Ελληνικό Ίδρυμα Ογκολογίας. Σκοπός της επίσκεψης ήταν η ένταξη του Δήμου στο πρωτοποριακό πρόγραμμα πληθυσμιακού ελέγχου “Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ”, το οποίο εστιάζει στην έγκαιρη διάγνωση κρίσιμων μορφών καρκίνου.

Στη διάρκεια της συνάντησης, συζητήθηκε ενδελεχώς η διαδικασία και ο τόπος διεξαγωγής των εξετάσεων, με έμφαση στον καρκίνο του μαστού, του τραχήλου της μήτρας και του προστάτη. Επιπλέον, επισημάνθηκε η σημασία της περαιτέρω παρακολούθησης και της πλαισίωσης των πολιτών που θα ενδιαφερθούν για τις εξετάσεις, καθώς και η ανάγκη για αδιάλειπτη συνεργασία με το Ίδρυμα και τους αρμόδιους φορείς Υγείας.

Όπως επισημαίνεται από την αρμόδια Αντιδήμαρχο «η ενέργεια αυτή αναδεικνύει την προσήλωση της νέας Δημάρχου Ανδριάνας Αλεβίζου-Κουκουβίνου και του Δήμου Ιλίου στη διαφύλαξη και την προαγωγή της δημόσιας υγείας, μέσα από την υλοποίηση στοχευμένων δράσεων και την οικοδόμηση στέρεων συνεργασιών».

Σχετικά Θέματα

Σημαντικά θέματα που πρέπει να δεις

Ιδέες και Προτάσεις!

Προτεινόμενα άρθρα
ΕΠΙΛΟΓΕΣ
Δείτε Ακόμη
Scroll to Top

Φόρμα Καταγγελίας