Νέα Ειδήσεις - Αυτοδιοικητικά, δήμοι, περιφέρειες, υπουργείο εσωτερικών,υπουργεία,δημοτικά έργα,δράσεις δήμων,εσπα,ταξίδια,πολιτιστικά,πολιτισμός,ενημέρωση,περιβάλλον,υγεία,ειδήσεις,Showbiz,οτα,λαϊκές αγορές,γειτονιές,πολιτικοί,πρόσωπα,συνεντεύξεις,κοινωνικά,αμεα,περίεργα

12 Απριλίου, 2024 14:25

Search
Close this search box.

Δήμος Ηρακλείου Αττικής: Το Κτήμα Φιξ άνοιξε ξανά τις πόρτες του για το κοινό

Μοιραστείτε την ανάρτηση:

Το Κτήμα Φιξ ανοίγει και πάλι τις πόρτες του για το κοινό από το πρώτο τριήμερο του Μαρτίου και για κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή από τις 9.00 το πρωί έως τη δύση του ηλίου, μετά την ολοκλήρωση των απαραίτητων εργασιών συντήρησης και εμπλουτισμού του πρασίνου και των υποδομών του.

Όπως ενημερώνει ο Δήμος, τα έλατα που στόλισαν τα παιδιά τις ημέρες των Χριστουγέννων φυτεύτηκαν στο πάρκο,  για να μεγαλώσουν και να στολίσουν και αυτά με τη σειρά τους τον χώρο.

Υπενθυμίζοντας ότι, το πάρκο είναι ανοικτό για όλους, αναφέρει εμφατικά  την υποχρέωση φροντίδας και σεβασμού όλων  στη φύση του,  και τους υπόλοιπους επισκέπτες του.

Στην κατεύθυνση αυτή, και για να υπάρχει μια καλή οργάνωση, οικογένειες ή πολίτες που θέλουν να κάνουν κάποια συγκέντρωση εντός του Κτήματος (π.χ. παιδικό πάρτι) παρακαλούνται να επικοινωνούν με το γραφείο της εντεταλμένης Δημοτικής Συμβούλου για τη λειτουργία του Κτήματος Φιξ, Μαριάννας Ζούρου, στο τηλέφωνο 2132000169 (εργάσιμες ημέρες από τις 9.00 έως τις 14.00), ώστε να υπάρχει σχετική καταγραφή στο ημερολόγιο δράσεων εντός του πάρκου. «Είναι αυτονόητο ότι σε αυτές τις εκδηλώσεις, φροντίζουμε να σεβόμαστε τους άλλους επισκέπτες και να αφήνουμε τον χώρο καθαρό», καταλήγει στην ανακοίνωσή του ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής.

Σχετικά Θέματα

Σημαντικά θέματα που πρέπει να δεις

Ιδέες και Προτάσεις!

Προτεινόμενα άρθρα
ΕΠΙΛΟΓΕΣ
Δείτε Ακόμη
Scroll to Top

Φόρμα Καταγγελίας