Νέα Ειδήσεις - Αυτοδιοικητικά, δήμοι, περιφέρειες, υπουργείο εσωτερικών,υπουργεία,δημοτικά έργα,δράσεις δήμων,εσπα,ταξίδια,πολιτιστικά,πολιτισμός,ενημέρωση,περιβάλλον,υγεία,ειδήσεις,Showbiz,οτα,λαϊκές αγορές,γειτονιές,πολιτικοί,πρόσωπα,συνεντεύξεις,κοινωνικά,αμεα,περίεργα

24 Ιουλίου, 2024 21:27

Search
Close this search box.

Δήμος Καισαριανής: Επαναπατρισμός Οστών έφεδρου Ανθυπασπιστή Γ.Αναλυτή πεσόντος κατά την Τούρκικη εισβολή στην Κύπρο το 1974 – Κυριακή 23/6

Μοιραστείτε την ανάρτηση:

Ο Πρόεδρος του Δημοτικού συμβουλίου Καισαριανής, με ανακοίνωσή του, γνωστοποιεί την απόφαση του Δήμου Καισαριανής να τελέσει  «Τελετή επαναπατρισμού των οστών του πεσόντος κατά την Τούρκικη εισβολή στην Κύπρο το 1974, έφεδρου Ανθυπασπιστή (ΔΒ) Γεωργίου Αναλυτή στο Δημοτικό Νεκροταφείο Καισαριανής». Η τελετή θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 23 Ιουνίου ώρα 12:30 στον ιερό ναό του Άη Γιώργη στο Δημοτικό Νεκροταφείο Καισαριανής.

Η ανακοίνωση  του Προέδρου ΔΣ Καισαριανής

Τελετή επαναπατρισμού των οστών του πεσόντος κατά την Τούρκικη εισβολή στην Κύπρο το 1974, έφεδρου Ανθυπασπιστή (ΔΒ) Γεωργίου Αναλυτή στο Δημοτικό Νεκροταφείο Καισαριανής.

Με συγκίνηση και περηφάνια σας προσκαλούμε στην τελετή ταφής των λειψάνων του έφεδρου Ανθυπασπιστή (ΔΒ) Αναλυτή Γεωργίου που πρόσφατα επαναπατρίστηκαν από την μαρτυρική Κύπρο.

Η τελετή θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 23 Ιουνίου ώρα 12:30 στον ιερό ναό του Άη Γιώργη στο Δημοτικό Νεκροταφείο Καισαριανής.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ

ΝΙΚΟΔΗΜΟΣ ΚΑΤΣΑΡΕΛΗΣ

Σχετικά Θέματα

Σημαντικά θέματα που πρέπει να δεις

Ιδέες και Προτάσεις!

Προτεινόμενα άρθρα
ΕΠΙΛΟΓΕΣ
Δείτε Ακόμη
Scroll to Top

Φόρμα Καταγγελίας