Νέα Ειδήσεις - Αυτοδιοικητικά, δήμοι, περιφέρειες, υπουργείο εσωτερικών,υπουργεία,δημοτικά έργα,δράσεις δήμων,εσπα,ταξίδια,πολιτιστικά,πολιτισμός,ενημέρωση,περιβάλλον,υγεία,ειδήσεις,Showbiz,οτα,λαϊκές αγορές,γειτονιές,πολιτικοί,πρόσωπα,συνεντεύξεις,κοινωνικά,αμεα,περίεργα
Search
Close this search box.
Δήμος Λαυρεωτικής:  Παράταση-ανανέωση  της συνεργασίας για τα αδέσποτα ζώα με φιλοζωικού σωματείου ΄΄ΠΡΟΚΡΙΣ΄΄ έως τις 31-12-2024.

Δήμος Λαυρεωτικής: Παράταση-ανανέωση της συνεργασίας για τα αδέσποτα ζώα με φιλοζωικού σωματείου ΄΄ΠΡΟΚΡΙΣ΄΄ έως τις 31-12-2024.

Μοιραστείτε την ανάρτηση:

Την ανανέωση της συμφωνίας-συνεργασίας για την προστασία αδέσποτων ζώων μεταξύ του Δήμου Λαυρεωτικής και του φιλοζωικού σωματείου ΄΄ΠΡΟΚΡΙΣ΄΄ έως τις 31-12-2024. Μετά το πέρας της αναφερόμενης διάρκειας της συνεργασίας αξιολογείται και συζητείται η ανανέωσή της.

Η σύμβαση μπορεί να διακοπεί μονομερώς από το Δήμο Λαυρεωτικής, εάν στην εκτέλεσή της διαπιστωθεί συστηματική άρνηση στη συνεργασία και τις υποδείξεις του προς το φιλοζωικό σωματείο και μετά από έγγραφη αιτιολόγηση.

Το Δημοτικό Συμβούλιο, έλαβε υπόψη του, προκειμένου να αποφασίσει την υπ’αρ.πρωτ.23339/11.12.2023 αίτηση του Φιλοζωικού Σωματείου ΄΄ΠΡΟΚΡΙΣ΄΄ , στην οποία αναφέρεται η ανάγκη ανανέωσης της συμφωνίας-συνεργασίας για την προστασία αδέσποτων ζώων μεταξύ του Δήμου Λαυρεωτικής και του φιλοζωικού σωματείου ΄΄ΠΡΟΚΡΙΣ΄΄ η οποία λήγει στις 31/12/2023.

Για να δείτε την απόφαση του Δ.Σ. Λαυρεωτικής κάντε κλικ εδώ…  

Υπενθυμίζεται ότι το 2021 ο Δήμος Λαυρεωτικής, προχώρησε στη Δημιουργία Καταφυγίου αδέσποτων ζώων συντροφιάς με χρηματοδότηση 372.000 ευρώ από το Πρόγραμμα “Φιλόδημος ΙΙ”.

Έφη Γιοβάνου

Σχετικά Θέματα

Συμαντικά Θέματα

Προτεινόμενα άρθρα
Δείτε Ακόμη
Scroll to Top

Φόρμα Καταγγελίας