Νέα Ειδήσεις - Αυτοδιοικητικά, δήμοι, περιφέρειες, υπουργείο εσωτερικών,υπουργεία,δημοτικά έργα,δράσεις δήμων,εσπα,ταξίδια,πολιτιστικά,πολιτισμός,ενημέρωση,περιβάλλον,υγεία,ειδήσεις,Showbiz,οτα,λαϊκές αγορές,γειτονιές,πολιτικοί,πρόσωπα,συνεντεύξεις,κοινωνικά,αμεα,περίεργα

24 Ιουλίου, 2024 21:31

Search
Close this search box.

Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας: Summer Camp – ξεκινά την Δευτέρα 17 Ιουνίου – θα διαρκέσει έως και τις 5 Ιουλίου 2024

Μοιραστείτε την ανάρτηση:

Πρόγραμμα Ημερήσιας Θερινής Αθλητικής Και Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών 2024 – Summer Camp του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας. Το πρόγραμμα ξεκινά την ερχόμενη Δευτέρα 17 Ιουνίου και θα διαρκέσει έως και τις 5 Ιουλίου 2024 και η συμμετοχή είναι άνευ αντιτίμου. Οι ώρες προσέλευσης των παιδιών είναι 7.00 πμ – 9.00 πμ και οι ώρες αποχώρησης 3:00 μμ – 3:30 μμ.

Η ανακοίνωση του Δήμου

Ενημερώνουμε τους γονείς ότι ΟΛΕΣ οι δηλώσεις συμμετοχής στο Πρόγραμμα Ημερήσιας Θερινής Αθλητικής και Δημιουργικής Απασχόλησης παιδιών 2024, ηλικίας 6-12 ετών του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας ΕΓΙΝΑΝ ΔΕΚΤΕΣ!

Το πρόγραμμα ξεκινά την ερχόμενη Δευτέρα 17 Ιουνίου και θα διαρκέσει έως και τις 5 Ιουλίου 2024 και η συμμετοχή είναι άνευ αντιτίμου.

Οι ώρες προσέλευσης των παιδιών είναι 7.00 πμ – 9.00 πμ και οι ώρες αποχώρησης 3:00 μμ – 3:30 μμ. Όσοι και όσες υπέβαλαν αίτηση συμμετοχής μπορούν να προσέρχονται στο σχολείο που έχουν επιλέξει τη συγκεκριμένη μέρα και ώρα.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη λειτουργία του Προγράμματος θα λάβουν οι συμμετέχοντες από τους υπεύθυνους και τους εκπαιδευτές την ημέρα έναρξης του Προγράμματος.

Το πρόγραμμα υλοποιείται από τη Διεύθυνση Κοινωνικής Πολιτικής, Τμήματα Αθλητισμού, Παιδείας και Πολιτισμού, στηρίζεται στους εργαζόμενους του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκηδόνας, καθηγητές φυσικής αγωγής, και οι δράσεις εμπλουτίζονται με τη συμμετοχή εκπαιδευτικών, καθηγητών εικαστικών και θεατροπαιδαγωγών.

Σχετικά Θέματα

Σημαντικά θέματα που πρέπει να δεις

Ιδέες και Προτάσεις!

Προτεινόμενα άρθρα
ΕΠΙΛΟΓΕΣ
Δείτε Ακόμη
Scroll to Top

Φόρμα Καταγγελίας