Νέα Ειδήσεις - Αυτοδιοικητικά, δήμοι, περιφέρειες, υπουργείο εσωτερικών,υπουργεία,δημοτικά έργα,δράσεις δήμων,εσπα,ταξίδια,πολιτιστικά,πολιτισμός,ενημέρωση,περιβάλλον,υγεία,ειδήσεις,Showbiz,οτα,λαϊκές αγορές,γειτονιές,πολιτικοί,πρόσωπα,συνεντεύξεις,κοινωνικά,αμεα,περίεργα
Search
Close this search box.
Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας: Πρόσκληση Σε Ειδική Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου (02/01/2024)

Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας: Πρόσκληση Σε Ειδική Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου (02/01/2024)

Μοιραστείτε την ανάρτηση:

Με ανακοίνωσή του, ο πλειοψηφήσας Σύμβουλος του επιτυχόντος Συνδυασμού κος  Παναγιώτης  Αθανασόπουλος καλεί για σήμερα Τρίτη 2.1.2024 και ώρα 7:00 μμ, όλους τους εκλεγμένου  δημοτικούς συμβούλους, του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας, στην ειδική συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου της πόλης  προκειμένου να διεξαχθούν οι δημαιρεσίες για την Εκλογή Προεδρείου Δημοτικού Συμβουλίου (Προέδρου, Αντιπροέδρου και Γραμματέα) και την Εκλογή τακτικών και αναπληρωματικών μελών Δημοτικής Επιτροπής…

Η πρόσκληση

«Παρακαλείσθε όπως προσέλθετε την 2α Ιανουαρίου 2024, ημέρα Τρίτη και ώρα 7 μ.μ., στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου Ν. Φιλαδέλφειας (Νικ. Τρυπιά 45-Ν.Φ.) σε ειδική Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 4 και 8 του Ν. 5056/23, για συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα της Ημερήσιας Διάταξης:

ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ

Εκλογή Προεδρείου Δημοτικού Συμβουλίου (Προέδρου, Αντιπροέδρου και Γραμματέα), με φανερή ψηφοφορία, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 64 του Ν. 3852/10, όπως αντικαταστάθηκε από το άρθρο 4 του Ν. 5056/23.

Εκλογή τακτικών και αναπληρωματικών μελών Δημοτικής Επιτροπής, με μυστική ψηφοφορία, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 74 του Ν. 3852/10, όπως αντικαταστάθηκε από το άρθρο 8 του Ν. 5056/23.

Η παρούσα πρόσκληση αναρτάται στην «Εφημερίδα της Υπηρεσίας» στην ιστοσελίδα του Δήμου.

                                                            Ο πλειοψηφήσας Σύμβουλος

                                                           του επιτυχόντος Συνδυασμού

                                                            Παναγιώτης Αθανασόπουλος»

Σχετικά Θέματα

Συμαντικά Θέματα

Προτεινόμενα άρθρα
Δείτε Ακόμη
Scroll to Top

Φόρμα Καταγγελίας