Νέα Ειδήσεις - Αυτοδιοικητικά, δήμοι, περιφέρειες, υπουργείο εσωτερικών,υπουργεία,δημοτικά έργα,δράσεις δήμων,εσπα,ταξίδια,πολιτιστικά,πολιτισμός,ενημέρωση,περιβάλλον,υγεία,ειδήσεις,Showbiz,οτα,λαϊκές αγορές,γειτονιές,πολιτικοί,πρόσωπα,συνεντεύξεις,κοινωνικά,αμεα,περίεργα

17 Ιουνίου, 2024 12:03

Athens, GR
31°
Fair
Search
Close this search box.

“Έφοδος” στη πολεοδομία από τον Δήμαρχο Παλλήνης

Μοιραστείτε την ανάρτηση:

«Έφοδο έκανε σήμερα στα γραφεία της πολεοδομίας στη Παλλήνη ο Δήμαρχος κος Χρήστος Αηδόνης. Μετά την ολοκλήρωση της “εφόδου” του, ο κος  Αηδόνης δήλωσε τα εξής:

“Η Πολεοδομία Παλλήνης αντιμετωπίζει αρκετά και σημαντικά ζητήματα όπως:

α) υποστελέχωση,

β) εξυπηρέτηση πολεοδομικών θεμάτων άλλων γεωγραφικών περιοχών, του Μαραθώνα και των Γλυκών Νερών και

γ)  χώρο αρχείου επιεικώς κακό, για τα ίδια τα έγγραφα που φυλάσσονται αλλά πρωτίστως για τους ανθρώπους που δουλεύουν σε αυτές τις συνθήκες.

Οι εικόνες μιλούν από μόνες τους. Η ευσυνειδησία όμως των υπαλλήλων μας δεν μπορεί να είναι άλλοθι και δικαιολογία για να μην λύνονται τόσο σοβαρά προβλήματα. Και εμείς, είμαστε εδώ και έχουμε την εντολή, για να δώσουμε λύσεις σε αυτές τις παθογένειες με σχέδιο και μεθοδικότητα.

Επιγραμματικά, η υπηρεσία Δόμησης και το αρχείο της θα μεταφερθεί στο Διοικητήριο της Ανθούσας, θα δρομολογηθεί έργο ψηφιοποίησης του αρχείου και επίσης θα προχωρήσουν όλες οι διαδικασίες προκειμένου τα αρχεία άλλων Δήμων να παραληφθούν από τις υπηρεσίες τους έτσι ώστε να σταματήσει ο Δήμος μας να επιφορτίζεται με μεγάλο όγκο εργασίας που δεν του αναλογεί.

Το θέμα της υποστελέχωσης είναι πάγιο αίτημα για όλο τον Δήμο και αυτό το αντιμετωπίζουμε συνολικά».

Έφοδο στη πολεοδομία

 

 

Σχετικά Θέματα

Σημαντικά θέματα που πρέπει να δεις

Ιδέες και Προτάσεις!

Προτεινόμενα άρθρα
ΕΠΙΛΟΓΕΣ
Δείτε Ακόμη
Scroll to Top

Φόρμα Καταγγελίας