Νέα Ειδήσεις - Αυτοδιοικητικά, δήμοι, περιφέρειες, υπουργείο εσωτερικών,υπουργεία,δημοτικά έργα,δράσεις δήμων,εσπα,ταξίδια,πολιτιστικά,πολιτισμός,ενημέρωση,περιβάλλον,υγεία,ειδήσεις,Showbiz,οτα,λαϊκές αγορές,γειτονιές,πολιτικοί,πρόσωπα,συνεντεύξεις,κοινωνικά,αμεα,περίεργα

27 Μαΐου, 2024 19:50

Athens, GR
24°
Partly Cloudy
Search
Close this search box.

Εκλογή μελών της Περιφερειακής Επιτροπής της Παράταξης «Αττική Ανεξάρτητη Αυτοδιοίκηση»

Μοιραστείτε την ανάρτηση:

Εκλογή μελών της Περιφερειακής Επιτροπής της Παράταξης «Αττική Ανεξάρτητη Αυτοδιοίκηση»

Ολοκληρώθηκαν τη Δευτέρα 15 Ιανουαρίου, στην Παλαιά Βουλή οι αρχαιρεσίες για το προεδρείο του νέου Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής και τα μέλη της Περιφερειακής Επιτροπής.

Ο Επικεφαλής της Παράταξης κ. Γιάννης Σγουρός ευχήθηκε καλή επιτυχία στη νέα Περιφερειακή Αρχή και στήριξε όλες τις προτάσεις για το Προεδρείο, ευχόμενος καλή επιτυχία στον Πρόεδρο κ. Βασίλειο Καπερνάρο, στον Αντιπρόεδρο κ. Κώστα Κάβουρα και στον Γραμματέα κ. Στέλιο Μπενετάτο, δηλώνοντας τα εξής:

«Η Παράταξή μας έχει ιστορία 21 ετών στην Αυτοδιοίκηση, σέβεται τους θεσμούς και πάντοτε στήριζε τη λειτουργία του Νομαρχιακού αλλά και του Περιφερειακού Συμβουλίου με διάθεση συνεργασίας και κριτική στάση ευθύνης»

Στην Περιφερειακή Επιτροπή της Περιφέρειας Αττικής αναδείχθηκαν τα άξια και πετυχημένα στελέχη της Παράταξης του κ. Σγουρού, Δημήτρης Κατσικάρης ως τακτικό μέλος και Νικόλαος Μαγκανάρης ως αναπληρωματικό μέλος.

Σχετικά Θέματα

Σημαντικά θέματα που πρέπει να δεις

Ιδέες και Προτάσεις!

Προτεινόμενα άρθρα
ΕΠΙΛΟΓΕΣ
Δείτε Ακόμη
Scroll to Top

Φόρμα Καταγγελίας