Νέα Ειδήσεις - Αυτοδιοικητικά, δήμοι, περιφέρειες, υπουργείο εσωτερικών,υπουργεία,δημοτικά έργα,δράσεις δήμων,εσπα,ταξίδια,πολιτιστικά,πολιτισμός,ενημέρωση,περιβάλλον,υγεία,ειδήσεις,Showbiz,οτα,λαϊκές αγορές,γειτονιές,πολιτικοί,πρόσωπα,συνεντεύξεις,κοινωνικά,αμεα,περίεργα
Search
Close this search box.
“Εκπαιδευτικές δράσεις για κυκλική οικονομία στο Δήμο Αγίου Δημητρίου”  - η Σύμβαση

“Εκπαιδευτικές δράσεις για κυκλική οικονομία στο Δήμο Αγίου Δημητρίου” – η Σύμβαση

Μοιραστείτε την ανάρτηση:

Η Δήμαρχος Αγίου Δημητρίου Αττικής, με απόφασή της, ανάθεσε την υπηρεσία “Εκπαιδευτικές δράσεις για κυκλική οικονομία στο Δήμο Αγίου Δημητρίου” στην εταιρεία: «NOWASTE21 ΑΣΤΙΚΗ ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» έναντι του ποσού #9.889,00#€ συμπερ. ΦΠΑ. Η υπηρεσία θα υλοποιηθεί κατά τη διάρκεια της σύμβασης η οποία ορίζεται από την υπογραφή της και από τα δύο συμβαλλόμενα μέρη έως 31/07/2024, σύμφωνα με την υπ.αρ.40/2022 τεχνική μελέτη της Δ/νσης Περιβάλλοντος, στο σύνολο  των δημοτικών σχολείων και γυμνασίων του δήμου που  συνολικά είναι 26 μονάδες.  Η πληρωμή της αξίας της ανωτέρω δαπάνης θα διενεργηθεί στο 100% των προσκομιζόμενων τιμολογίων, με την έκδοση εντάλματος πληρωμής και την υπογραφή των σχετικών πρωτοκόλλων, από την αρμόδια επιτροπή του Δήμου. (για να δείτε την απόφαση κάντε κλικ εδώ)

Μεταξύ δήμου Αγίου Δημητρίου Αττικής και αναδόχου εταιρίας υπογράφθηκε σύμβαση παροχής υπηρεσιών που ορίζει την αμοιβή του δευτέρου,  τις υποχρεώσεις του και την στοχοθεσία της δράσης… (για να δείτε την σύμβαση μεταξύ δήμου και αναδόχου κάντε κλικ εδώ).

Υποχρεώσεις αναδόχου και στοχοθεσία δράσης

Σχετικά Θέματα

Συμαντικά Θέματα

Προτεινόμενα άρθρα
Δείτε Ακόμη
Scroll to Top

Φόρμα Καταγγελίας