Νέα Ειδήσεις - Αυτοδιοικητικά, δήμοι, περιφέρειες, υπουργείο εσωτερικών,υπουργεία,δημοτικά έργα,δράσεις δήμων,εσπα,ταξίδια,πολιτιστικά,πολιτισμός,ενημέρωση,περιβάλλον,υγεία,ειδήσεις,Showbiz,οτα,λαϊκές αγορές,γειτονιές,πολιτικοί,πρόσωπα,συνεντεύξεις,κοινωνικά,αμεα,περίεργα

27 Μαΐου, 2024 18:44

Athens, GR
24°
Fair
Search
Close this search box.

Κύκλωμα μαστροπών ανηλίκων κοριτσιών – Στη δημοσιότητα τα στοιχεία πέντε συλληφθέντων – Ο ρόλος της Λορέλας

Μοιραστείτε την ανάρτηση:

Στη δημοσιότητα έδωσε η αστυνομία τις φωτογραφίες και τα στοιχεία των συλληφθέντων για το κύκλωμα μαστροπείας που δρούσε στον Κολωνό με θύματα ανήλικα κορίτσια το οποίο εξαρθρώθηκε από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

Δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, τα στοιχεία ταυτότητας, οι φωτογραφίες καθώς και η ασκηθείσα ποινική δίωξη σε βάρος 5 ατόμων, οι οποίοι συνελήφθησαν την 11-1-2024, την 14-1-2024 και την 22-1-2024 από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής…

Πρόκειται για τους:

ΚΑΠΑΪ Λορέλα του Σοκόλ και της Κριστίνα, γεν. 12-12-1993 στην Αλβανία.

Σε βάρος της ανωτέρω ασκήθηκε ποινική δίωξη για μαστροπεία τελεσθείσα σε βάρος πρόσωπου νεότερου των δεκαπέντε ετών, με προσφορά ή υπόσχεση πληρωμής χρημάτων, κατ’ εξακολούθηση.

ΝΕΣΤΟΡΑ Στέφανο του Φωτίου και της Θωμαής, γεν. 24-9-1990 στο Μαρούσι.

Σε βάρος του ανωτέρω ασκήθηκε ποινική δίωξη για μαστροπεία τελεσθείσα σε βάρος ανηλίκου με τη χρήση ηλεκτρονικών μέσων επικοινωνίας, με προσφορά ή υπόσχεση πληρωμής χρημάτων, κατ’ εξακολούθηση και για πορνογραφία (παραγωγή, διανομή και κατοχή) με τη χρησιμοποίηση ανηλίκων, τελεσθείσα μέσω πληροφοριακών συστημάτων, κατ’ εξακολούθηση και κατά συρροή, κατ’ επάγγελμα.

ΔΟΡΓΙΑΚΗ Πέτρο του Γεωργίου και της Ελένης, γεν. 6-4-1969 στη Νίκαια.

Σε βάρος του ανωτέρω ασκήθηκε ποινική δίωξη για γενετήσια πράξη με ανήλικο έναντι αμοιβής, τελεσθείσα σε βάρος προσώπου νεότερου των δεκαπέντε ετών και για γενετήσια πράξη με ανήλικο έναντι αμοιβής τελεσθείσα σε βάρος προσώπου μεγαλύτερου των δεκαπέντε ετών, κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση.

ΜΑΥΡΑΓΑΝΗ Κωνσταντίνο του Χρήστου και της Ασπασίας, γεν. 29-5-1960 στη Αθήνα.

Σε βάρος του ανωτέρω ασκήθηκε ποινική δίωξη για γενετήσια πράξη με ανήλικο έναντι αμοιβής, τελεσθείσα σε βάρος προσώπου νεότερου των δεκαπέντε ετών, κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση και για γενετήσια πράξη με ανήλικο έναντι αμοιβής τελεσθείσα σε βάρος προσώπου μεγαλύτερου των δεκαπέντε ετών, κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση.

ΠΑΠΠΑ Σταύρο του Βασιλείου και της Δημητρούλας, γεν. 11-11-1969 στη Γερμανία.

Σε βάρος του ανωτέρω ασκήθηκε ποινική δίωξη για μαστροπεία ανηλίκου τελεσθείσα κατά συρροή, με προσφορά ή υπόσχεση πληρωμής χρημάτων ή οποιουδήποτε άλλου ανταλλάγματος και για γενετήσια πράξη με ανήλικο έναντι αμοιβής τελεσθείσα σε βάρος προσώπου μεγαλύτερου των δεκαπέντε ετών, κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση.

——————

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην πρωταρχική ανάγκη προστασίας του κοινωνικού συνόλου από τέτοιες αξιόποινες πράξεις, στην αποτροπή απειλής για τη δημόσια ασφάλεια και στην περαιτέρω διερεύνηση της συμμετοχής των κατηγορουμένων σε έτερες αξιόποινες πράξεις όμοιας φύσης.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-6476370 της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Επισημαίνεται ότι η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση είναι χρονικής διάρκειας από 15:00’ ώρα της 23-2-2024 μέχρι την 15:00’ ώρα της 23-8-2024, σύμφωνα με την Εισαγγελική Διάταξη. Πέραν του χρονικού αυτού ορίου δεν επιτρέπεται και αντίκειται στο νόμο, η διατήρηση ή/και αναπαραγωγή της δημοσιοποίησης των παραπάνω στοιχείων.

———————

Η Ιστορία – Πώς αποκαλύφθηκε το κύκλωμα μαστροπείας

Το κουβάρι της υπόθεσης άρχισε να ξετυλίγεται το απόγευμα της 30ής Αυγούστου του περασμένου χρόνου. Τότε η καταγόμενη από την Πολωνία μητέρα ενός 15χρονου κοριτσιού πήγε στην Αστυνομία και κατήγγειλε ότι, όπως της αποκάλυψε η κόρη της, βραδινές ώρες της προηγούμενης ημέρας μαζί με ένα 17χρονο κορίτσι συνευρέθησαν ερωτικά, έναντι αμοιβής, με ενήλικα άνδρα, τον «Κ.», σε ξενοδοχείο στην περιοχή των Εξαρχείων.

Τα δύο κορίτσια κλήθηκαν να καταθέσουν την ίδια ημέρα, επιβεβαιώνοντας όσα είχε πει η μητέρα της 15χρονης.

Οπως είπαν, το προηγούμενο βράδυ, αφού συναντήθηκαν στο σταθμό ΗΣΑΠ Αγίου Ελευθέριου με τον «Κ.», με τον οποίο υπήρχε προγραμματισμένο ραντεβού, στη συνέχεια μετέβησαν, με το αυτοκίνητό του, σε ξενοδοχείο στην περιοχή των Εξαρχείων, όπου εκεί ο «Κ.», έχοντας γνώση της ανηλικότητάς τους, προέβη σε ερωτικές πράξεις με αυτές, έναντι αμοιβής και συγκεκριμένα έναντι του χρηματικού ποσού των εκατόν πενήντα (150) ευρώ, η κάθε μία.

Μάλιστα, κάμερες κλειστού κυκλώματος του ξενοδοχείου είχαν καταγράψει την είσοδο των κοριτσιών και του «Κ.», ενώ σχετική επιβεβαίωση παρείχε σε κατάθεσή του και ο ξενοδόχος. Οπως είπε ο άνδρας που ήταν μαζί με τις ανήλικες, προπλήρωσε το δωμάτιο που ζήτησε για λίγες ώρες και μία ώρα μετά την άφιξή τους και οι τρεις κατέβηκαν και έφυγαν.

Ακόμη, ανέφερε ότι στα μέσα Ιουλίου είχε δει πάλι τον ίδιο άνδρα μαζί με τις ίδιες κοπέλες να εξέρχονται από το ξενοδοχείο. Η νεαρότερη των κοριτσιών δεν είχε συμπληρώσει τότε τα 15 της χρόνια.

Τα κορίτσια αυτά είχαν πέσει θύματα και άλλων βιασμών, ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες, η ΕΛ.ΑΣ. έχει καταφέρει να ταυτοποιήσει τα πρόσωπα των ανδρών αυτών.

Πώς η Λορέλα προσέγγισε τα κορίτσια

Η 31χρονη κατηγορούμενη, η οποία φέρεται να ήταν φίλη με τη 17χρονη σήμερα κοπέλα, την προσέγγισε το 2022 υποσχόμενη ότι θα τη βοηθήσει βρίσκοντάς της «πελάτες», εξωθώντας την δηλαδή στην πορνεία, λαμβάνοντας και μέρος των χρημάτων που αποκόμιζε η ανήλικη.

Ο πατέρας της 17χρονης προσκόμισε στην ΕΛ.ΑΣ. φωτό από το κινητό τηλέφωνο της κόρης του, όπου αποτυπώνεται η απαίτηση χρημάτων της κατηγορούμενης από ερωτική συνεύρεση της ανήλικης επί χρήμασι.

Ο 33χρονος κατηγορούμενος, κάτοικος Εκάλης, φίλος της Λορέλας, τον περασμένο Απρίλιο κάλεσε τη 17χρονη (σήμερα) στο σπίτι του με μια ακόμη φίλη της, στις οποίες έταξε να τους βρει πλούσιους πελάτες, ως επί το πλείστoν φίλους του επιχειρηματίες, για ερωτικές συνευρέσεις επί πληρωμή, ενώ στη συνέχεια φωτογράφισε τα κορίτσια με τα εσώρουχά τους, αναρτώντας αυτές και άλλες φωτογραφίες τους σε διαδικτυακό ιστότοπο για ενηλίκους, μαζί με τους προσωπικούς αριθμούς τηλεφώνων τους.

Η 17χρονη φέρεται να έκανε 10 ραντεβού από την ανάρτηση αυτή του επονομαζόμενου Στέφανου.

Στο κατηγορητήριο υπάρχει και το όνομα μιας 26χρονης εκδιδόμενης, η οποία το πρώτο εξάμηνο του 2023 φέρεται να προώθησε πελάτες στη 17χρονη.

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. βρίσκεται και ένας 55χρονος ως βιαστής των δύο κοριτσιών, ο οποίος φέρεται τον περασμένο Ιούλιο και Αύγουστο να παρέλαβε τις δύο ανήλικες από τον σταθμό ΗΣΑΠ Άγιος Ελευθέριος και να τις οδήγησε σπίτι του στον Κορυδαλλό, όπου εκεί, έχοντας γνώση της ανηλικότητάς τους, προέβη σε γενετήσιες πράξεις μαζί τους, έναντι αμοιβής, και συγκεκριμένα έναντι του χρηματικού ποσού των εκατό (100) ευρώ, την κάθε μία.

Φέρεται να συναντήθηκε αρκετές φορές με τα κορίτσια και να ήρθε σε επαφή είτε και με τις δύο μαζί είτε κατά μόνας. Τον 55χρονο έχουν αναγνωρίσει και οι δύο ανήλικες.

Σχετικά Θέματα

Σημαντικά θέματα που πρέπει να δεις

Ιδέες και Προτάσεις!

Προτεινόμενα άρθρα
ΕΠΙΛΟΓΕΣ
Δείτε Ακόμη
Scroll to Top

Φόρμα Καταγγελίας