Νέα Ειδήσεις - Αυτοδιοικητικά, δήμοι, περιφέρειες, υπουργείο εσωτερικών,υπουργεία,δημοτικά έργα,δράσεις δήμων,εσπα,ταξίδια,πολιτιστικά,πολιτισμός,ενημέρωση,περιβάλλον,υγεία,ειδήσεις,Showbiz,οτα,λαϊκές αγορές,γειτονιές,πολιτικοί,πρόσωπα,συνεντεύξεις,κοινωνικά,αμεα,περίεργα
Search
Close this search box.
Μεγάλη Δράση Αλληλεγγύης του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού και του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας- Νέας Χαλκηδόνας

Μεγάλη Δράση Αλληλεγγύης του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού και του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας- Νέας Χαλκηδόνας

Μοιραστείτε την ανάρτηση:

Μεγάλη δράση αλληλεγγύης πραγματοποιήθηκε από τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό και τον Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας που ένωσαν τις δυνάμεις τους, ώστε να μην υπάρχει σπιτικό στην πόλη χωρίς τα απαραίτητα.

Η δράση διανομής τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης ήταν μια πρωτοβουλία του Προέδρου του ΕΕΣ Dr Αντωνίου Αυγερινού και του Δημάρχου Νέας Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκηδόνας Γιάννη Τομπούλογλου.  Όπως δήλωσε ο κ. Τομπούλογλου η δράση αλληλεγγύης σηματοδοτεί πως η φροντίδα για τους ευάλωτους (συν)δημότες θα είναι στην κορυφή των προτεραιοτήτων της Δημοτικής Αρχής την πενταετία που μόλις ξεκίνησε.

Την διανομή τροφίμων στους δικαιούχους του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου επέβλεψε προσωπικά ο Δήμαρχος της πόλης Γιάννης Τομπούλογλου και ο αρμόδιος εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος Γιάννης Λουκιδέλης και συμμετείχαν αιρετοί, Αντιδήμαρχοι και εντεταλμένοι δημοτικοί σύμβουλοι, εργαζόμενοι του Δήμου και εθελοντές. Παρόντες επίσης ήταν η περιφερειακή σύμβουλος Ρίτα Πικρού-Μωραϊτάκη και η πρόεδρος του τοπικού παραρτήματος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Ρένα Χωρέμη.

Ο Δήμαρχος ευχαρίστησε τους εργαζόμενους του Δήμου στον τομέα της Κοινωνικής Πολιτικής, καθώς και τους εθελοντές που συμμετείχαν στη σημερινή διανομή και ιδιαιτέρως τον Πρόεδρο του ΕΕΣ Dr Αντώνιο Αυγερινό, τα στελέχη και τους εθελοντές.

Σχετικά Θέματα

Συμαντικά Θέματα

Προτεινόμενα άρθρα
Δείτε Ακόμη
Scroll to Top

Φόρμα Καταγγελίας