Νέα Ειδήσεις - Αυτοδιοικητικά, δήμοι, περιφέρειες, υπουργείο εσωτερικών,υπουργεία,δημοτικά έργα,δράσεις δήμων,εσπα,ταξίδια,πολιτιστικά,πολιτισμός,ενημέρωση,περιβάλλον,υγεία,ειδήσεις,Showbiz,οτα,λαϊκές αγορές,γειτονιές,πολιτικοί,πρόσωπα,συνεντεύξεις,κοινωνικά,αμεα,περίεργα

20 Ιουλίου, 2024 13:40

Search
Close this search box.

Microsoft Copilot: Οι Αναβαθμίσεις της δωρεάν τεχνητής νοημοσύνης της, της επιτρέπουν πλέον να φτιάχνει και μουσική

Μοιραστείτε την ανάρτηση:

Η δωρεάν τεχνητή νοημοσύνη της Microsoft μπορεί να φτιάχνει και μουσική

Μία μεγάλη προσθήκη στο AI chatbot της ανακοίνωσε η Microsoft, καθώς πλέον το Microsoft Copilot ενσωμάτωσε χαρακτηριστικά από την AI πλατφόρμα δημιουργίας μουσικής, Suno.

Αυτή η συνεργασία επιτρέπει στους χρήστες, ανεξάρτητα από το μουσικό τους υπόβαθρο, να δημιουργούν μοναδικά τραγούδια, χρησιμοποιώντας οδηγίες κειμένου. Οι χρήστες μπορούν να εισάγουν απλά prompts, όπως «δημιουργήστε ένα ποπ τραγούδι» και η Suno, μέσω του plugin της στο Copilot, θα ζωντανέψει κάθε ιδέα, δημιουργώντας ολοκληρωμένα τραγούδια με στίχους, όργανα και φωνές τραγουδιστών.

Η διαδικασία δημιουργίας μουσικής είναι απλή. Οι χρήστες πρέπει απλώς να χρησιμοποιήσουν τον Microsoft Edge browser, να επισκεφθούν τον Copilot ιστότοπο, να συνδεθούν με τον λογαριασμό τους στη Microsoft και να ενεργοποιήσουν το σχετικό plugin.

Η νέα αυτή λειτουργία του Copilot έχει σχεδιαστεί για να είναι προσβάσιμη σε όλους, καθιστώντας τη δημιουργία μουσικής μια διασκεδαστική και απλή διαδικασία. Αξίζει βέβαια να σημειωθεί ότι η δημιουργία μουσικής μέσω της AI της Microsoft περιορίζεται αρχικά αποκλειστικά στο πρόγραμμα περιήγησης Microsoft Edge. Ωστόσο, σύντομα αναμένεται η διάθεσή της και σε περισσότερους browsers.

Για την ιστορία, η προσθήκη αυτή ακολουθεί το γενικότερο trend στον κλάδο της τεχνολογίας, όπου οι εταιρίες επενδύουν ολοένα και περισσότερο σε τεχνολογίες δημιουργίας περιεχομένου με βάση την τεχνητή νοημοσύνη. Ωστόσο, είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι υπάρχουν πολλές συζητήσεις και ανησυχίες σχετικά με τις ηθικές και νομικές πτυχές της μουσικής που συντίθεται με τεχνητή νοημοσύνη, ιδίως γύρω από θέματα όπως τα πνευματικά δικαιώματα και η συναίνεση των καλλιτεχνών.

Πηγή: newsbeast.gr

Σχετικά Θέματα

Σημαντικά θέματα που πρέπει να δεις

Ιδέες και Προτάσεις!

Προτεινόμενα άρθρα
ΕΠΙΛΟΓΕΣ
Δείτε Ακόμη
Scroll to Top

Φόρμα Καταγγελίας