Νέα Ειδήσεις - Αυτοδιοικητικά, δήμοι, περιφέρειες, υπουργείο εσωτερικών,υπουργεία,δημοτικά έργα,δράσεις δήμων,εσπα,ταξίδια,πολιτιστικά,πολιτισμός,ενημέρωση,περιβάλλον,υγεία,ειδήσεις,Showbiz,οτα,λαϊκές αγορές,γειτονιές,πολιτικοί,πρόσωπα,συνεντεύξεις,κοινωνικά,αμεα,περίεργα
Search
Close this search box.
Σοκάρει υπόθεση βιασμού και ασέλγειας 14χρονης στην Κρήτη – Την έσωσε καταγγελία  στο «Χαμόγελο του Παιδιού»

Σοκάρει υπόθεση βιασμού και ασέλγειας 14χρονης στην Κρήτη – Την έσωσε καταγγελία στο «Χαμόγελο του Παιδιού»

Μοιραστείτε την ανάρτηση:

Ο πατέρας της αυτοκτόνησε πριν 10 ημέρες με υγραερίου…

Κύκλωμα βίαζε και εξέδιδε 14χρονη στην Κρήτη. Ο πατέρας της 14χρονης είχε βάλει τέλος στη ζωή του πριν από μία εβδομάδα με φιάλη υγραερίου μέσα στο αυτοκίνητό του.

Σοκάρει η νέα υπόθεση βιασμού και ασέλγειας μιας 14χρονης στην Κρήτη. φορά σε ανήλικη, η οποία μένει σε περιοχή του Μυλοποτάμου και φέρεται σύμφωνα με ανώνυμη καταγγελία, να είχε σεξουαλικές συνευρέσεις με διάφορα πρόσωπα.

H καταγγελία έγινε στο Χαμόγελο του Παιδιού και έτσι άρχισε να ξετυλίγεται η φρίκη που ζούσε η 14χρονη. Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του οργανισμού, η καταγγελία για τα δεινά που τραβούσε η κοπέλα έγινε το καλοκαίρι του 2023 από ένα άτομο που θέλησε να διατηρήσει την ανωνυμία του. Στην καταγγελία γινόταν λόγος για κατ’ εξακολούθηση σεξουαλική εκμετάλλευση και κακοποίηση ανήλικης από την ευρύτερη ορεινή περιοχή στην ενδοχώρα του Ρεθύμνου, όπου φέρεται να εμπλέκονται ενήλικοι άνδρες, τόσο αλλοδαποί, όσο και ημεδαποί.

Η ανακοίνωση του Χαμόγελου του Παιδιού

«Το καλοκαίρι του 2023 δεχτήκαμε στην «Εθνική Γραμμή για τα Παιδιά SOS 1056», ανώνυμη αναφορά, από ευαισθητοποιημένους πολίτες για κατ’ εξακολούθηση σεξουαλική εκμετάλλευση και κακοποίηση ανήλικης από την ευρύτερη ορεινή περιοχή στην ενδοχώρα του Ρεθύμνου, όπου φέρεται να εμπλέκονται ενήλικοι άνδρες, τόσο αλλοδαποί, όσο και ημεδαποί.

Προχωρήσαμε, όπως σε κάθε ανάλογο περιστατικό στην άμεση ενημέρωση των αρμόδιων Αρχών, και απευθυνθήκαμε στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρεθύμνου.

Έγινε τηλεφωνική διασύνδεση του ατόμου που κάλεσε από την «Εθνική Γραμμή για τα Παιδιά SOS 1056» με στελέχη από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρεθύμνου, καθώς το άτομο που κάλεσε επιθυμούσε να διατηρήσει την ανωνυμία του.

Έπειτα από την ενημέρωση και τη διασύνδεση αυτή, στο πλαίσιο της εμπιστοσύνης και της καλής συνεργασίας με τον Οργανισμό, η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρεθύμνου, κίνησε άμεσα όλες τις απαραίτητες διαδικασίες για να εντοπισθεί η 15χρονη και κατόπιν εισαγγελικής εντολής διερευνήθηκαν διακριτικά οι συνθήκες διαβίωσης της.

Η κινητοποίηση της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνου για την εν λόγω υπόθεση της ανήλικης ήταν άμεση, καθώς αποτελεί σύνηθες φαινόμενο σε περιπτώσεις ανώνυμων αναφορών, να μην κινούνται οι προβλεπόμενες διαδικασίες από όλες τις αρμόδιες Αρχές, να αρχειοθετούνται οι αναφορές και να μη διερευνάται η ισχύς τους, με αποτέλεσμα επικίνδυνοι άνθρωποι να μπορούν να δρουν εις βάρος των παιδιών, ανενόχλητοι.

Η σεξουαλική κακοποίηση των παιδιών είναι καιρός να μη «Μένει Μυστικό»!

Πρέπει να γίνεται αναφορά και ο κόσμος να αρχίσει να μιλάει, καθώς σε κάθε περίπτωση, υπάρχουν εμφανή ανησυχητικά σημάδια –είτε στο σώμα, είτε στη διάθεση ή στη γενικότερη συμπεριφορά ενός παιδιού, που προμηνύουν ότι βρίσκεται σε κίνδυνο, αλλά καταλήγει να «μένει τελικά ..μυστικό».

Αυτοκτόνησε ο πατέρας του θύματος

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Livenews, ο πατέρας της ανήλικης κοπέλας αυτοκτόνησε πριν από μία εβδομάδα. Είχε βρεθεί νεκρός μέσα στο αυτοκίνητό του, με μια φιάλη υγραερίου.

Πιθανώς να είχε μάθει για τις έρευνες της αστυνομίας τι συνέβαινε με την κόρη του, δεν άντεξε και έβαλε τέλος στη ζωή του. Ωστόσο, δεν βρέθηκε σημείωμα στο οποίο να εξηγεί τους λόγους που τον οδήγησαν στην πράξη του.

Δικογραφία για 12 κατηγορούμενους

Δικογραφία που αφορά σε συνολικά 12 κατηγορούμενους έχει σχηματιστεί με αφορμή την υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης ανήλικης στο Ρέθυμνο. Σύμφωνα με τοπική ιστοσελίδα, η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ρεθύμνου χειρίζεται με μεγάλη προσοχή την υπόθεση που αφορά σε ανήλικη, η οποία διαμένει σε περιοχή του Μυλοποτάμου και φέρεται, υπό συγκεκριμένες συνθήκες, να είχε σεξουαλικές συνευρέσεις με διάφορα πρόσωπα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της Ιστοσελίδας Cretalive, η δικογραφία που έχει σχηματιστεί αφορά σε συνολικά 12 κατηγορούμενους, είτε για το αδίκημα του βιασμού σε βάρος της 15χρονης είτε των ασελγών πράξεων με θύμα την ανήλικη.

Πηγή: gazzetta.gr

 

Σχετικά Θέματα

Συμαντικά Θέματα

Προτεινόμενα άρθρα
Δείτε Ακόμη
Scroll to Top

Φόρμα Καταγγελίας