Νέα Ειδήσεις - Αυτοδιοικητικά, δήμοι, περιφέρειες, υπουργείο εσωτερικών,υπουργεία,δημοτικά έργα,δράσεις δήμων,εσπα,ταξίδια,πολιτιστικά,πολιτισμός,ενημέρωση,περιβάλλον,υγεία,ειδήσεις,Showbiz,οτα,λαϊκές αγορές,γειτονιές,πολιτικοί,πρόσωπα,συνεντεύξεις,κοινωνικά,αμεα,περίεργα

24 Ιουλίου, 2024 20:47

Search
Close this search box.

Βουλή: χορήγησε 1200 κυψέλες στην Ομοσπονδία Μελισσοκομικών Συλλόγων Ελλάδος για τους μελισσοκόμους που υπέστησαν σοβαρές ζημιές

Μοιραστείτε την ανάρτηση:

Με το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας Μελισσοκομικών Συλλόγων Ελλάδος συναντήθηκε σήμερα, ο Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων, κ. Κωνσταντίνος Τασούλας, προκειμένου να τον ενημερώσουν για τα προβλήματα που απασχολούν τον κλάδο.

Με την ευκαιρία της συνάντησης, ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας, κ. Αναστάσιος Ποντίκης, ευχαρίστησε τη Βουλή των Ελλήνων για την χορήγηση 1.200 κυψελών προς την Ομοσπονδία, στο πλαίσιο του «εράνου κυψελών» που δρομολογήθηκε, προκειμένου να προσφερθούν κυψέλες σε μελισσοκόμους που υπέστησαν σοβαρές ζημιές στα μελίσσια τους από τις πυρκαγιές και τις πλημμύρες των προηγούμενων μηνών.

Ο κ. Τασούλας ανακοίνωσε, επίσης, αυτή την κοινωνική προσφορά της Βουλής των Ελλήνων στην Ολομέλεια, αμέσως μετά το τέλος της συζήτησης της Ώρας του Πρωθυπουργού.

Σχετικά Θέματα

Σημαντικά θέματα που πρέπει να δεις

Ιδέες και Προτάσεις!

Προτεινόμενα άρθρα
ΕΠΙΛΟΓΕΣ
Δείτε Ακόμη
Scroll to Top

Φόρμα Καταγγελίας