Νέα Ειδήσεις - Αυτοδιοικητικά, δήμοι, περιφέρειες, υπουργείο εσωτερικών,υπουργεία,δημοτικά έργα,δράσεις δήμων,εσπα,ταξίδια,πολιτιστικά,πολιτισμός,ενημέρωση,περιβάλλον,υγεία,ειδήσεις,Showbiz,οτα,λαϊκές αγορές,γειτονιές,πολιτικοί,πρόσωπα,συνεντεύξεις,κοινωνικά,αμεα,περίεργα

24 Ιουλίου, 2024 16:32

Search
Close this search box.

Aγώνες Special Olympics «Λουτράκι 2024»: Διάκριση αθλητή του «Ειδικής Φυσικής Αγωγής και Θεραπευτικής Κολύμβησης» Δήμου Γαλατσίου

Μοιραστείτε την ανάρτηση:

Σημαντική διάκριση αθλητή του προγράμματος «Ειδικής Φυσικής Αγωγής και Θεραπευτικής Κολύμβησης» Δήμου Γαλατσίου στους αγώνες Special Olympics «Λουτράκι 2024»

Την 1η θέση (ελεύθερο στυλ) και τη 2η θέση (ύπτιο στυλ) κατέκτησε ο αθλητής Χρήστος Τ., του προγράμματος «Ειδικής Φυσικής Αγωγής και Θεραπευτικής Κολύμβησης» Δήμου Γαλατσίου, στα Special Olympics Hellas στους Πανελλήνιους Αγώνες «Λουτράκι 2024», από τα Special Olympics Hellas, οι διεξήχθησαν από τις 24 έως τις 29 Μαΐου 2024.

————————

Υπεύθυνοι προγράμματος «Ειδικής Φυσικής Αγωγής και Θεραπευτικής Κολύμβησης» Δήμου Γαλατσίου:

Ο Χρήστος είναι από τους πιο παλιούς μαθητές μας (2018) στο πρόγραμμα «Ειδικής Φυσικής Αγωγής και Θεραπευτικής Κολύμβησης» της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου Γαλατσίου. Εργάζεται με συνέπεια στις προπονήσεις  ξεπερνώντας κάθε φορά τον εαυτό του και προσφέροντας μας ελπίδα!

Ένα τεράστιο μπράβο από καρδιάς στον Χρήστο για την εξαιρετική του απόδοση, καθώς και στις δασκάλες και στους γονείς του, που τον στηρίζουν σε κάθε προσπάθεια, αλλά και σε όλα τα παιδιά για τις προσπάθειες και τη συμμετοχή τους.

Με τις προσπάθειες τους αυτές τα παιδιά μας δείχνουν ότι είναι ισότιμα μέλη της κοινωνίας μας και αποδεικνύουν ότι η ζωή κατακτιέται με θέληση, προσπάθεια και αγώνα.

Σχετικά Θέματα

Σημαντικά θέματα που πρέπει να δεις

Ιδέες και Προτάσεις!

Προτεινόμενα άρθρα
ΕΠΙΛΟΓΕΣ
Δείτε Ακόμη
Scroll to Top

Φόρμα Καταγγελίας