Νέα Ειδήσεις - Αυτοδιοικητικά, δήμοι, περιφέρειες, υπουργείο εσωτερικών,υπουργεία,δημοτικά έργα,δράσεις δήμων,εσπα,ταξίδια,πολιτιστικά,πολιτισμός,ενημέρωση,περιβάλλον,υγεία,ειδήσεις,Showbiz,οτα,λαϊκές αγορές,γειτονιές,πολιτικοί,πρόσωπα,συνεντεύξεις,κοινωνικά,αμεα,περίεργα

24 Ιουλίου, 2024 22:25

Search
Close this search box.

Δήμος Ελληνικού Αργυρούπολης: Προτεραιότητα η ασφάλεια των μαθητών – Έργο Πυροπροστασίας στα σχολεία σε εξέλιξη

Μοιραστείτε την ανάρτηση:

Δήμος Ελληνικού Αργυρούπολης Πρωτοπόρος στην ασφάλεια των μαθητών.  Προτεραιότητα  η πυροπροστασία στα σχολεία που λειτουργούν στο Δήμο.

Με ένα έργο τεράστιας σημασίας για την ασφάλεια των μαθητών στα σχολεία του Δήμου Ελληνικού Αργυρούπολης ξεκίνησε η νέα χρονιά και αυτό είναι της πυροπροστασίας των σχολικών συγκροτημάτων.

«Με το έργο αυτό αποδεικνύουμε με τον καλύτερο τρόπο γιατί ο δήμος μας είναι πρωτοπόρος στις παρεμβάσεις στα σχολεία για την ασφάλεια των μαθητών αφού υπενθυμίζουμε πως είναι στο πρώτο δήμος της χώρας που έχει πραγματοποιήσει και ολοκληρώσει ήδη και τον προσεισμικό έλεγχο σε όλα τα σχολεία», τονίζει ο Δήμαρχος Ελληνικού Αργυρούπολης Γιάννης Κωνσταντάτος.

Η σύμβαση που υπογράφηκε είναι ύψους 300 χιλιάδων ευρώ περίπου, το έργο έχει ξεκινήσει και αναμένεται να ολοκληρωθεί στις επόμενες λίγες εβδομάδες.

Σχετικά Θέματα

Σημαντικά θέματα που πρέπει να δεις

Ιδέες και Προτάσεις!

Προτεινόμενα άρθρα
ΕΠΙΛΟΓΕΣ
Δείτε Ακόμη
Scroll to Top

Φόρμα Καταγγελίας