Νέα Ειδήσεις - Αυτοδιοικητικά, δήμοι, περιφέρειες, υπουργείο εσωτερικών,υπουργεία,δημοτικά έργα,δράσεις δήμων,εσπα,ταξίδια,πολιτιστικά,πολιτισμός,ενημέρωση,περιβάλλον,υγεία,ειδήσεις,Showbiz,οτα,λαϊκές αγορές,γειτονιές,πολιτικοί,πρόσωπα,συνεντεύξεις,κοινωνικά,αμεα,περίεργα

21 Απριλίου, 2024 18:24

Search
Close this search box.

Νίκος Χαρδαλιάς: Εξελέγει Α΄Αντιπρόεδρος ΕΝΠΕ – «Αφήνουμε πίσω μας στεγανά και αγκυλώσεις – Τα προβλήματα των πολιτών δεν έχουν χρώμα»

Μοιραστείτε την ανάρτηση:

Α’ Αντιπρόεδρος της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας (ΕΝΠΕ) εξελέγη ομόφωνα ο Περιφερειάρχης Αττικής, Νίκος Χαρδαλιάς, στις αρχαιρεσίες που πραγματοποιήθηκαν στα γραφεία της Ένωσης για την εκλογή του Προεδρείου του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης.

Ο κ. Χαρδαλιάς ευχαρίστησε όλα τα μέλη για την τιμητική εκλογή και εξέφρασε τα συγχαρητήριά του στον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολο Τζιτζικώστα, ο οποίος εκλέχθηκε ομόφωνα εκ νέου Πρόεδρος της ΕΝΠΕ.

Στις δηλώσεις του ο Περιφερειάρχης Αττικής, Νίκος Χαρδαλιάς, επισήμανε:

«Σήμερα ανοίγει μια νέα σελίδα για τον δεύτερο βαθμό της Αυτοδιοίκησης, καθώς έχουμε μπροστά μας μια πενταετία με μοναδικές ευκαιρίες, αλλά και την πρόκληση να δημιουργήσουμε τους όρους για μία ουσιαστικά αποκεντρωμένη διακυβέρνηση.

Είμαι σίγουρος, ότι με πνεύμα συνεννόησης και ενότητας θα προχωρήσουμε μπροστά, αφήνοντας πίσω στεγανά και αγκυλώσεις. Εξάλλου, τα προβλήματα των πολιτών δεν έχουν κομματικό χρώμα. Έχουμε την πείρα και την ικανότητα να δουλέψουμε οργανωμένα, για να διεκδικήσουμε ακόμα περισσότερους πόρους, τα μεγαλύτερα κονδύλια από τη σύσταση του θεσμού των Περιφερειών.

 Έχουμε τη βούληση να υλοποιήσουμε μεγάλα έργα που θα βελτιώσουν την καθημερινότητα των πολιτών, πάντα σε συνεργασία με τους Δήμους και την Κυβέρνηση.

Θέλω να συγχαρώ τον  Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας και καλό μου φίλο Απόστολο Τζιτζικώστα για την επανεκλογή του στο τιμόνι της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας, να του ευχηθώ καλή επιτυχία και δύναμη στο έργο του».

Σχετικά Θέματα

Σημαντικά θέματα που πρέπει να δεις

Ιδέες και Προτάσεις!

Προτεινόμενα άρθρα
ΕΠΙΛΟΓΕΣ
Δείτε Ακόμη
Scroll to Top

Φόρμα Καταγγελίας