Νέα Ειδήσεις - Αυτοδιοικητικά, δήμοι, περιφέρειες, υπουργείο εσωτερικών,υπουργεία,δημοτικά έργα,δράσεις δήμων,εσπα,ταξίδια,πολιτιστικά,πολιτισμός,ενημέρωση,περιβάλλον,υγεία,ειδήσεις,Showbiz,οτα,λαϊκές αγορές,γειτονιές,πολιτικοί,πρόσωπα,συνεντεύξεις,κοινωνικά,αμεα,περίεργα

17 Ιουνίου, 2024 04:01

Search
Close this search box.

Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής για κοπή δένδρων στο περιβάλλοντα χώρο του Ιερού Ναού Αγ. Δημητρίου: Δεν θα υπάρξει η παραμικρή ανοχή σε τέτοιου είδους φαινόμενα αυθαιρεσίας, απ΄όπου και αν προέρχονται.

Μοιραστείτε την ανάρτηση:

Σκληρή ανακοίνωση της διοίκησης του Δήμου Αγίας Παρασκευής για την χωρίς καμία έγκριση και εν αγνοία των υπηρεσιών του, κοπή δένδρων στον περιβάλλοντα χώρο  του Ιερού Ναού του Αγίου Δημητρίου στην περιοχή Κοντόπευκο, με τον δήμαρχο της πόλης κο Γιάννη Μυλωνάκη να δηλώνει: «Η διοίκηση του Δήμου δεσμεύεται πως με δεδομένη την προτεραιότητα που δίνει σε δράσεις με «πράσινο» πρόσημο και προς αποκατάσταση της ζημιάς που έγινε, θα προχωρήσει άμεσα σε νέες δενδροφυτεύσεις με στόχο την αποκατάσταση του περιβαλλοντικού ισοζυγίου της πόλης.  Επισημαίνεται πως δεν θα υπάρξει η παραμικρή ανοχή σε τέτοιου είδους φαινόμενα αυθαιρεσίας, απ΄όπου και αν προέρχονται.»

Η ανακοίνωση του Δήμου Αγίας Παρασκευής

«Ανακοίνωση του Δήμου Αγ. Παρασκευής σχετικά με την παράνομη κοπή δέντρων στον περίβολο του Ιερού Ναού Αγ. Δημητρίου στην περιοχή Κοντόπευκο

Την κοπή εννέα (9) δέντρων που υπήρχαν στο προαύλιο του Ιερού Ναού Αγ. Δημητρίου στην περιοχή Κοντόπευκο, διαπίστωσε σήμερα ο Δήμος Αγ. Παρασκευής.

Η Διοίκηση του Δήμου, κατόπιν σχετικής αυτοψίας που πραγματοποίησαν στο χώρο ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος και ο Προϊστάμενος της Υπηρεσίας Πρασίνου , υπογραμμίζει πως τα δέντρα κόπηκαν παράνομα, χωρίς να έχει προηγηθεί σχετική ενημέρωση και άδεια από τις αρμόδιες δημοτικές υπηρεσίες.

Διαμηνύει δε προς πάσα κατεύθυνση πως ουδείς είναι υπεράνω του νόμου και δεν μπορεί να προβαίνει σε ενέργειες που είναι εις βάρος του περιβάλλοντος και της ποιότητας ζωής των πολιτών.

Προς αυτή την κατεύθυνση με εντολή του Δημάρχου Γιάννη Μυλωνάκη ήδη έχουν δρομολογηθεί όλες οι απαιτούμενες ενέργειες προκειμένου να αποδοθούν ευθύνες και να επιβληθούν σχετικά πρόστιμα, βάσει και της ισχύουσας νομοθεσίας.

Παράλληλα η διοίκηση του Δήμου δεσμεύεται πως με δεδομένη την προτεραιότητα που δίνει σε δράσεις με «πράσινο» πρόσημο και προς αποκατάσταση της ζημιάς που έγινε, θα προχωρήσει άμεσα σε νέες δενδροφυτεύσεις με στόχο την αποκατάσταση του περιβαλλοντικού ισοζυγίου της πόλης.

Καταλήγοντας επισημαίνεται πως δεν θα υπάρξει η παραμικρή ανοχή σε τέτοιου είδους φαινόμενα αυθαιρεσίας, απ΄όπου και αν προέρχονται.»

Σχετικά Θέματα

Σημαντικά θέματα που πρέπει να δεις

Ιδέες και Προτάσεις!

Προτεινόμενα άρθρα
ΕΠΙΛΟΓΕΣ
Δείτε Ακόμη
Scroll to Top

Φόρμα Καταγγελίας